Hey! Publică și tu anunțurile tale la noi, unde ai tot sprijinul și ești apreciat la adevărata ta valoare!

  thisisredy's ADs  thisisredy's posts

Cunoaște-ne povestea!
thisisredy.com/ro/inspiratie/# ...
Ideea Redy provine de la femei adevărate care se confruntă cu sindromul premenstrual, cunosc foarte bine problemele legate de scurgerile menstruale, nu pot merge la serviciu din cauza durerilor menstruale și care nu au fost mulțumite de produsele de menstruație existente, pentru că acestea nu au reușit să satisfacă toate nevoile lor.


Comments (2)
advertise-here :  Felicitări! Vă mulțumim!
redwoman :  Practici!

Și VICE România se identifică cu filozofia noastră: vorbește despre menstruație fără tabuuri și a și testat chiloții Redy într-o zi obișnuită a săptămânii, în timpul antrenamentului, dormitului și în timpul activităților zilnice. Autoarea articolului, Alexa, a scris despre propriile opinii și experiențe, pe care noi le-am citit cu mare curiozitate.
Citește și tu aici:
www.vice.com/ro/partners/this- ...Cunoaște-ne povestea!
thisisredy.com/ro/inspiratie/
Ideea Redy provine de la femei adevărate care se confruntă cu sindromul premenstrual, cunosc foarte bine problemele legate de scurgerile menstruale, nu pot merge la serviciu din cauza durerilor menstruale și care nu au fost mulțumite de produsele de menstruație existente, pentru că acestea nu au reușit să satisfacă toate nevoile lor.


Puteți citi ce a scris despre noi Elle Romania!
www.elle.ro/lifestyle/p-chilot ...
Puteți citi ce a scris despre noi Elle Romania!
www.elle.ro/lifestyle/p-chilot ...
Se vorbește despre începuturile brandului, despre succesele de până acum, puteți afla mai multe despre cum funcționează chiloții Redy și despre cât de versatili sunt.E timpul pentru un test, 8 întrebări, 4 despre tine și corpul tău, alte 4 despre reperele sângeroase din istorie. Dacă răspunzi corect îți va ridica moralul, dacă nu, ai învățat și azi ceva nou.
Câștigi oricum. 🤓
thisisredy.com/ro/blog/2021/07 ...Menstruația poate fi sărbătoare!
În unele culturi, de exemplu la indienii navajo, se organizau sărbători pentru prima menstruație a fetelor.
Ei știau deja atunci că menstruația nu este un rău necesar, ci o superputere fără de care lumea ar avea mari probleme.
🙌 Pentru tine cum a fost prima menstruație? Cum a fost primită de către familia ta?
Scrie-ne în comment-uri, suntem curioase!Chiloții noștri Bold pe bej sunt în perfectă armonie cu hainele tale de vară deschise la culoare.
Pot absorbi cantiatea de sânge echivalentă a două mini tampoane și își fac treaba perfect și sub materialele subțiri de vară, pentru că nu se văd. Sunt ideali pentru vremea călduroasă și zilele mai ușoare. ☀️
www.facebook.com/1050235578264 ...Acestea sunt modele de chiloți pentru menstruație this is Redy:
VIOLET, CHIC, BOLD, FLOW, MESH, POWER și POWER++
Sunt aici, pregătite să îți facă zilele fără deșeuri și comode, iar menstruația fără stres. 💪
Spre webshop: shop.thisisredy.com/ro/Programul nostru pe azi: siesta deasupra orașului în noii chiloți Redy. 😎
Dacă te-ai alătura și tu, nu uita mai ai doar 2 zile în care poți precomanda noile modele de vară Redy la preț promoțional!


Am ajuns la următorul nivel în educația vaginului: în cea mai nouă postare de pe blog-ul nostru poți citi mai multe despre mirosurile vaginului, acele mirosuri pe care le emană un vagin sănătos.
Este absolut normal să simți un miros acolo jos, în contrar cu reclamele nu trebuie să mirosim a trandafiri! Să citim și să doborâm tabuurile!
thisisredy.com/ro/blog/2021/07 ...⚪️ Faceți cunoștință cu this is Redy CHIC ⚪️

Chiloți pentru menstruație inovativi, tăiați cu laser, care îți vor depăși toate așteptările: materialul se potrivește perfect corpului tău, astfel nu sunt vizibili sub pantalonii albi de vară și prin rochii.
În zilele cu sângerări mai ușoare te poți baza pe chiloții CHIC și până la 8 ore, pot absorbi cantitatea de sânge echivalentă a 1,5 tampoane și îți conferă cea mai mare siguranță.

Ne mândrim că ne-am mărit paleta de produse Redy cu chiloții CHIC și VIOLET concepuți pentru zilele de vară! Pentru cele care vor precomanda oricare (sau ambii) chiloți, ne pregătim cu o reducere de 3EUR din prețul produsului.
Promoția este valabilă până pe 8 iulie, nu rata ocazia!

Spre webshop: shop.thisisredy.com/ro/produs/ ...A sosit this is Redy VIOLET!

Întâlnirea romantismului, siguranței și confortului cu chiloții pentru menstruație.
Pentru zilele mai ușoare Redy Violet îți imbrățișează talia precum personajul tău preferat dintr-un roman cavaleresc!
Sunt perfecți pentru zilele cu sângerări mai ușoare.

Ne-am pregătit cu o promoție de vară: Chiloții VIOLET și chiloții CHIC, pe care ți-i vom prezenta mâine, vor putea fi precomandați cu o reducere de 3EUR!
Așa, nu doar că te vei asigura că și tu vei avea unii dintre cei mai frumoși chiloți ai noștri, în cel mult 3 săptămâni, dar nu va trebui să renunți la menstruația fără deșeuri nici în sezonul de nunți din luna august.

Spre webshop: shop.thisisredy.com/ro/produs/ ...


Aveți multe întrebări în legătură cu chiloții Redy, ceea ce este absolut ok, deoarece vorbim despre un produs relativ nou. Exact din acest motiv am scris o serie de emailuri compusă din 5 părți pentru voi, ca să puteți cunoaște mai bine toate detaliile chiloților pentru menstruație.
Vă scriem despre cum funcționează aceștia, despre spălarea lor, despre igienă și sustenabilitate, în continuare fără spam-uri sau tabuuri, așa că fă click pe link dacă dorești să devii o adevărată expertă Redy!
femmetex.typeform.com/to/l054g ...Iulie fără plastic ocupă un loc important în inima noastră. Ne pregătim de luni de zile, am făcut cercetări, am testat 2 chiloți care îți conferă siguranță în zilele călduroase de vară, în zilele cu scurgeri mai slabe ale menstruației tale. În această după masă îți prezentăm VIOLET:
💃🏻 cu talie înaltă, conform cerințelor a multora dintre voi
💃🏻 cu detalli din tul
💃🏻 culoare feminină și lejeră de vară
💃🏻 material răcoros și ușor de purtat
💃🏻 reține cantitatea de sânge echivalentă a 1,5 tampoane
Suntem entuziasmate, așteptăm să aflăm mai multe despre părerea voastră!Iritații de la absorbant? Care este cauza lor?
Am scris un nou articol pe blogul nostru despre acest subiect și despre alte lucruri despre care nu se vorbește in reclame, dar despre care este important să știm. 🤓
thisisredy.com/ro/blog/2021/06 ...


Putem înțelege că ți se poate părea ciudată ideea chiloților pentru menstruație când auzi pentru prima oară despre aceștia, dar gândește-te că a fost la fel și la apariția tampoanelor sau a absorbantelor.
În cea mai nouă postare de pe blogul nostru am dori să clarificăm unele dubii, să vă răspundem la eventualele întrebări și să adresăm îngrijorările voastre, așadar fă-ți o cafea și poți începe lectura!
thisisredy.com/ro/blog/2021/06 ...


Chiloții noștri POWER în acțiune!
Am scris de mai multe ori despre materialele super absorbante pe care le coasem în interiorul chiloților noștri, dar acum am dori să vă demonstrăm că chiar funcționează.De curând am adunat câteva curiozități despre menstruație și iată continuarea!
Dacă ești curioasă ce influență poate avea greutatea ta asupra mensturației tale sau dacă poți rămâne însărcinată în timpul sângerării tale, atunci citește ultima noastră postare de pe blog-ul Redy!
thisisredy.com/ro/blog/2021/06 ...O nouă recenzie primită de la o clientă demonstrează cum Redy se potrivește perfect menstruației tale!Catifeaua este noul sexy! Iată cea mai nouă ediție limitată a chiloților Redy: this is Redy Velvet.
Exterior din catifea, cu talie înaltă, cu un strat absorbant care reține cantitatea de sânge echivalentă la 1,5 tampoane și cu un aspect cu adevărat remarcabil.

Relaxează-te în ei acasă sau îmbracă-i cu un pulover cool și dansează în ei precum ar face-o Dua Lipa.
Chiloții de catifea sunt noii preferați!

Catifeaua albastră îi face eleganți, iar croiul îi face cool. Regina colecției redy este Velvet, cum apare și dispare. Datorită ediției limitate se vor produce în mărimea comandată de tine, așadar așteaptă-te la o livrare de 2 săptămâni: shop.thisisredy.com/ro/produs/ ...


Azi este o zi importantă din mai multe puncte de vedere, deoarece pe 28 mai este Ziua Internațională a Igienei Menstruale și aniversarea brandului This is Redy.
Faptul că azi putem purta chiloți pentru menstruație este rezultatul unui proces lung pentru care a fost nevoie de multe schimbări și vocile multor femei întreaga lume.
Citește pe blog-ul Redy cum s-au schimbat dispozitivele pentru menstruație de-a lungul istoriei și care a fost drumul care ne-a dus azi la a doua noastră aniversare!
thisisredy.com/ro/blog/2021/05 ...


Știți câte menstruații are o femeie pe parcursul vieții sale? Și care este cantitatea de sânge pe care femeia o pierde pe menstruație? 🤓
Nici o problemă, avem noi răspunsurile la aceste întrebări și am adunat multe alte curiozități pe blog-ul Redy.
thisisredy.com/ro/blog/2021/05 ...

Comments (2)
succesestera :  S-a nimerit acea perioadă, dar nu mi-am pus niciodata această întrebare.
advertise-here :  Eu stau bine la acest capitol, am zile liniștite în acea perioadă.

Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo