Hey! Publică și tu anunțurile tale la noi, unde ai tot sprijinul și ești apreciat la adevărata ta valoare!

Nu sunt anunturi pentru tine aici  cofetariaalice's posts

🗓 Moșii de vară sau Sâmbăta Morților se sărbătorește în fiecare an cu o zi înainte de Rusalii, și este o zi dedicată pomenirii celor trecuți la cele veșnice. Are o însemnătate specială în rândul creștinilor, iar coliva este elementul principal și absolut necesar pentru această sărbătoare.
Pe langă coliva tradițională,rotundă și cu grijă decorată, vă propunem și coliva la cornet.Este ușor de împărțit, poate fi servită din mers iar aspectul ei deosebit luminează chipul celor ce o primesc.😊

https://www.cofetariaalice.ro/Coliva/Coliva-la-Cornet-12793.html😊😊😊Dragii noștri, vă reamintim că Duminică 20 iunie și Luni 21 iunie, magazinul nostru va fi ÎNCHIS.Toti meritam un desert bun si un zambet! Imbinam ideile tale cu pasiunea noastra pentru a te bucura cu desertul pe care il meriti! De aceea, te invitam sa gusti din aceste MINI QUICHE CU SPANAC SI CASCAVAL , pe care le gasesti aici:

www.cofetariaalice.ro/Patiserie-la-Kilogram/Mini-Quiche-cu-Spanac-si-CascavalCopilăria, mai întotdeauna trezeşte în sufletul nostru un sentiment de melancolie, este vârsta la care mugurul omenesc de-abia se deschide la viaţa şi visează gingaş. Copiii, atât de uşor de iubit! Un zâmbet curat şi strălucitor, manuţe pline de iubire!
1 Iunie este ziua ta si a tuturor copiilor. Sa fiţi sănătoşi şi mereu cu zâmbetul pe buze. Sa va bucuraţi şi sa creşteţi frumos. La mulţi ani!

Va asteptam sa ne treceti pragul oricand sau sa comandati de aici: cofetariaalice.ro/Torturi-Standard/Tort-Mozaic


Comments (1)
life-of-joy :  (moderator):Ce bine arata!....

Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo