Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!

  h4l's ADs  h4l's posts

TOWNHOUSE lac - vilele din complexul h4l THE VILLAGE cu vedere spre lac ies în evidență prin: poziționarea de excepție, grădina mare spre lac, suprafața utilă mare, terasă la fiecare etaj, zone vitrate de mari dimensiuni spre lac.
#h4lTHEVILLAGE #home4life #h4l #insuflestesteviata #TOWNHOUSE #TOWNHOUSElac
https://h4l.ro/the-village/The Village oferă un nou stil de viață unde toate apartamentele au grădină proprie! Alege să trăiești într-un cartier cu densitate redusă de locuitori, unde cele mai înalte construcții sunt sutele de copaci ai cartierului și unde Natura domină clădirile, nu invers.
#h4lTHEVILLAGE #home4life #h4l #insuflestesteviata
https://h4l.ro/the-village/h4l (home 4 life) – casa pentru viață – este promisiunea unui cartier care însuflețește viața. În acest moment, noi, h4l Development, ridicăm 6 astfel de cartiere în România, 4 în București și 2 în Brașov. Am regândit modul în care se proiectează, se construiesc, se administrează și se cumpără locurile cărora le vom spune cu toții acasă. h4l (home 4 life) este curentul care va revoluționa modul în care vor arăta casele/apartamentele în România.
https://h4l.ro/
#home4life #h4l #insuflestesteviatah4l HOLBAN
Aflat lângă Mall Băneasa, acest cartier respectă criteriile de proiectare și dezvoltare h4l (home 4 life), crescând standardele de calitate a vieții în cartier. Prin eficiență și inovație, reușim să oferim în acest cartier locuințe cu suprafețe generoase, cu materiale premium, la prețuri accesibile pentru venituri specifice middle class.
https://h4l.ro/holban/
#h4lHOLBAN #home4life #h4l #insuflestesteviatah4l MILLENNIUM
Când am proiectat acest cartier, am urmărit să atingem echilibrul perfect între viaţa de birou şi cea de acasă. Credem că pentru o familie tânără sau pentru o persoană aflată la început de drum, acest echilibru este de fapt drumul către armonie. h4l MILLENNIUM este aşezat în zona office Bucharest Business District. De aici vei ajunge pe jos în 15 minute la majoritatea clădirilor de birouri din zonă. h4l MILLENNIUM este despre life-balance, despre arhitectură modernă şi despre conceptul – cartierul care însuflețește viaţa – fiind un cartier h4l.
#h4lMILLENNIUM #home4life #h4l #insuflestesteviata
https://h4l.ro/millennium/Toate apartamentele din cadrul h4l THE VILLAGE au grădină proprie cu suprafață cuprinsă între 37 și 70 mp.
#h4lTHEVILLAGE #home4life #h4l #insuflestesteviata
https://h4l.ro/the-village/Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo