Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!

Nu sunt reclame pentru tine aici  aquacity's posts

Dacă sportul și timpul petrecut în natură sunt foarte importante pentru tine, avem câteva vești bune legate de cartierul Aqua City și împrejurimile sale:
📍 În interiorul cartierului va fi un parc rezidențial și numeroase spații verzi
📍La 300 m de Aqua City se află Lacul Morii, cel mai mare lac din București, pentru care există deja numeroase planuri și proiecte: aquacity.ro/ro/episodul-4-lacu ...Acesta poate fi noul tău apartament studio din Aqua City:
- luminos, căci este orientat către sud
- spațios, cu suprafață totală construită de 41,41 mp
- cu bucătărie separată de living printr-un perete de sticlă
- la preț de 52 000 Euro cu TVA inclus
Și este livrat la gri! Asta înseamnă că este zugrăvit în alb, are pardoseală din gresie și parchet, centrală termică, radiatoare și o baie cu tot ce-i trebuie.
Când vii la o vizionare?
https://aquacity.ro/ro/oferta-lunii


Comments (1)
redwoman :  Frumos!

O tendință a pieții este orientarea către comunitățile rezidențiale.
Ce este o “comunitate rezidențială” și de ce este preferată unui apartament într-un “bloc comunist”?
Află mai multe, aici: bit.ly/2T4Z8zGDacă familia a crescut și vrei un dormitor doar pentru voi și unul pentru cea mică/cel mic, te așteptăm în showroom-ul nostru din Strada Rocilor nr 12-16, unde am construit la scară un apartament de 3 camere. Avem și ruletă - dacă ai uitat-o pe a ta - ca să poți măsura cum se potrivește vechea ta mobilă în viitorul tău apartament!
Poți face o programare simplu și rapid, aici: www.aquacity.ro/ro/oferta-luni ...
Mai multe detalii despre apartamentele noastre de trei camere, aici: aquacity.ro/ro/apartamente-3-c ...În direct, de pe șantier.


La Aqua City construim cea mai mare comunitate din Giulești! Dar cu cine o să bei o bere, o să ieși la o plimbare, o să schimbi o vorbă? Cu prietenul tău, desigur. Dacă îl convingi să te urmeze și veți achiziționa câte un apartament în aceeași perioadă, te alegi cu un super vecin dar si cu 1000 de Euro cash. 🤑
Programează-ți o vizionare acum, aici:
👉https://aquacity.ro/ro/oferta-lunii
#AquaCity #TotCeConteazaPentruTine #IzvorulCaseiTaleSalutări de pe șantierul Aqua City!
În prim plan, fațada nordică a Blocului 1 din complexul rezidențial.
În plan secund, Lacul Morii și Insula Îngerilor.
#AquaCity #TotCeConteazaPentruTine #IzvorulCaseiTaleCe inseamna o constructie sigura.Îți plac sporturile pe roți, fie că vorbim de role sau biciclete?
Preferi înotul sau yoga?
Ești fan înrăit al alergatului și nu trece o săptămână fără să faci măcar 10 km?
Comunitatea pe care am început să o construim aici, în cartierul rezidențial Aqua City, este una care pune mare preț pe mișcare și pe sănătatea sa. Află mai multe despre facilitățile complexului, aici:
https://aquacity.ro/ro/facilitati
#AquaCity #TotCeConteazaPentruTine #IzvorulCaseiTaleLacul Morii, cel mai mare lac al Capitalei, va oferi rezidenților Aqua City cele mai frumoase apusuri și o priveliște spectaculoasă. Zona de promenadă și insula urmează să fie amenajate de autorități și transformate în spații destinate activităților culturale, sportive și de relaxare.
Vă invităm astăzi să descoperiți, în cel mai recent articol de pe blog, și alte amănunte interesante despre Lacul Morii: aquacity.ro/ro/episodul-4-lacu ... #LaculMorii #AquaCityCopyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo