Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!

Nu sunt reclame pentru tine aici  sodexo's posts

În inima Transilvaniei, la 22 km de Târgu Mureș, se află un loc de poveste, unde Calator in bascheti este de părere că trebuie să te cazezi măcar o dată în viață.
🇷🇴🧳 Este vorba despre Castelul Haller, una dintre cele peste 18.000 de locații partenere Sodexo, caracterizată de stilul de inspirație barocă și atmosfera rafinată, perfecte pentru o vacanță de neuitat!

📍 Te invităm să te înscrii și în concursul nostru de pe Instagram.

👉🏻 www.instagram.com/p/CTCJmJOLqd ...
👉🏻 bit.ly/ConcursDescoperaRomania𝙇𝙖𝙫𝙖𝙣𝙙𝙖 𝙘𝙖𝙧𝙞𝙩𝙖𝙗𝙞𝙡𝙖: 𝙞𝙣𝙘𝙖 𝙪𝙣 𝙚𝙫𝙚𝙣𝙞𝙢𝙚𝙣𝙩 𝙙𝙚 𝙫𝙤𝙡𝙪𝙣𝙩𝙖𝙧𝙞𝙖𝙩 𝙡𝙖 𝙘𝙖𝙧𝙚 𝙖𝙪 𝙥𝙖𝙧𝙩𝙞𝙘𝙞𝙥𝙖𝙩 𝙖𝙣𝙜𝙖𝙟𝙖𝙩𝙞𝙞 𝙎𝙤𝙙𝙚𝙭𝙤

Chiar de la începutul activității Sodexo în România, noi, angajații Sodexo, ne-am implicat în diverse acțiuni de voluntariat, cum ar fi donațiile de alimente sau produse de strictă necesitate, participarea în maratoane sau activități cu copii sau vârstnici.
La începutul lunii august, alături de câteva zeci de colegi, am participat la un eveniment de voluntariat cu adevărat special: am ajutat Asociația Touched Romania să culeagă lavandă. Ce legătură există dintre levănțică și caritate? Centrul Maternal Casa Agar (Touched Romania) a primit un cadou neobișnuit – un câmp de levănțică pe care să îl valorifice în beneficiul mamelor și copiilor victime ale violenței domestice.

Astfel, timp de 4 ore, am reușit să culegem suficientă lavandă cât să se facă 250 de buchete parfumate care urmează sa fie prelucrate și utilizate în mici proiecte de fundraising.
Fiecare buchet a fost creat cu multă implicare și gând bun către cei pentru cauza cărora ne-am mobilizat.

Am ales să ne implicăm în ajutorarea victimelor violenței domestice deoarece aceasta reprezintă încă o problemă majoră in Romania, care a s-a accentuat în perioada pandemiei.
Datele statistice publicate de ANES în 2020 au arătat că cei mai afectați de pandemie au fost femeile și copiii victime ale violenței domestice.
Astfel, numărul cazurilor de violență domestică a crescut cu 6.34%, agresiunea sexuală cu 27.6%, iar încălcarea ordinelor de protecție cu 59%.

www.sodexo.ro/csr/activitati-v ...Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo