Hey! Publică și tu anunțurile tale la noi, unde ai tot sprijinul și ești apreciat la adevărata ta valoare!

Nu sunt anunturi pentru tine aici  aspace's posts

Pandemia de COVID-19 a provocat o serie de schimbări majore în industria birourilor, ca urmare a faptului că cei mai mulți dintre angajați au fost obligați să lucreze de acasă în perioada de urgență. În acest context, echipa aSpace a derulat în perioada iulie-august, un raport asupra industriei de co-working din România, pe baza datelor aferente primului semestru din anul 2020. Întocmirea raportului s-a realizat cu sprijinul: EY, Colliers, Kinstellar, Adval Asset Management și Keysfin. Scopul acestuia este de a oferi o perspectivă mai clară asupra conceptului de co-working din România, dar și asupra schimbărilor din industrie generate de pandemia Covid-19.

În raport sunt prezentate și analizate informații privind: evoluția pieței de co-working la nivel național, modul în care a afectat pandemia furnizorii și utilizatorii spațiilor de co-working, avantajele și dezavantajele spațiilor de co-working în comparație cu birourile tradiționale sau munca de la distanță, modalitățile de dezvoltare a companiilor din industrie, și care sunt așteptările clienților de la spațiile de co-working. Raportul prezintă și rezultatele unui sondaj de opinie care indică faptul că peste 70% dintre respondenți sunt familiarizați cu conceptul de co-working, însă doar 44% dintre ei au lucrat într-un astfel de spațiu. Întrebați despre motivul pentru care nu au mai lucrat în această perioadă dintr-un co-working, 31% au răspuns că nu au mai lucrat din cauza pandemiei, 15% pentru că și-au pierdut locul de muncă, iar 9% au invocat imposibilitatea acoperirii costului unui abonament.

aspace.ro/ro/comunicat-de-pres ...Bucuresti, in topul oraselor ideale pentru a porni un start-up! ✅ 🇷🇴 💡
www.romania-insider.com/valuer ...Updates on aSpace Floreasca! 🥁

As we are heading to an even more hybrid working environment and based on the feedback from our members, we did the following upgrades to the space in Floreasca:

- our members can now enjoy a redesign lobby of the building, thus creating extra-space for quick meetings and visitors waiting area 🛋️
- we took over an extra half of a floor, that means new private offices for new members ✍️
- everyone, visitors or members, will be welcomed by our staff also from the ground floor reception desk 🛎

Looking for a space? This is aSpace! 😊
Site: aspace.ro/De ce să lucrezi dintr-un co-working, deși ești angajat într-o corporație?

Există hub-uri în București care arată chiar mai bine decât sediile unor mari corporații

În general, spațiile de co-working și shared offices au fost asociate freelancerilor și start-up-urilor. Practic, cineva la început de drum, cu un buget redus, dar care avea nevoie de un mediu decent de lucru, se orienta către un hub. Acest hub putea fi într-o clădire veche, cu finisaje de bază și servicii rudimentare, dar care răspundea nevoilor lui.

În timp, aceste spatii au evoluat, de la a oferi o simplă masă de lucru, până în prezent, când poate oferi servicii integrate. Multe spatii de co-working arată acum chiar mai bine decât sediile marilor companii din București:

sunt situate în clădiri de clasa A.
oferă servicii de recepție.
paza 7/24.
curățenie.
internet de mare viteza, imprimante.
bucătării, apă, cafea.
săli de întâlniri, spatii pentru discuții unu la unu sau teleconferințe.
birouri private la cheie.

Mai multe detalii pe
aspace.ro/ro/de-ce-sa-lucrezi- ...Despre noi
aSpace a luat naștere la începutul anului 2018, din dorința de a crea un mediu potrivit pentru antreprenorii și freelancerii din România. Dezvoltarea Bucureștiului a adus cu sine o aglomerație urbană greu de controlat, iar traficul este astăzi o problemă critică. Prin urmare, am creat aceste spații de co-working, bine conectate la transportul în comun, care să adune comunități de oameni care își doresc să lucreze într-un loc dedicat muncii.

În descurs de trei ani am reușit să deschidem trei astfel de spații de lucru, iar comunitatea aSpace nu se putea să fie mai diversă și interesantă de atât.

Detalii pe
aspace.ro/ro/despre-noi/Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo