Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!

Nu sunt reclame pentru tine aici  dorna's posts

Desigur că motivația nu-i permanentă.
Nici îmbăierea
nu ține o veșnicie,
de aceea trebuie să faci
baie în mod regulat-Zig Ziglar


Comments (4)
redwoman :  Exact așa!
nicoleta :  Excelent !

Consider ca urmatoarele cuvinte ce-i apartin Maicii Tereza – “Nu conteaza atat de mult ce faci, ci cata dragoste pui in ceea ce faci” reprezinta unul dintre mai frumoase citate despre motivatie.

Dupa cum probabil v-ati dat seama, articolul de astazi este dedicat motivatiei si modalitatii in care aceasta se “furiseaza” in dezvoltarea personala a fiecaruia.

In psihologie, motivatia este definita drept “totalitatea motivelor (constiente sau nu) care determina pe cineva sa efectueze o actiune sau sa tinda spre un anumit scop”.

Insa exista momente in care motivatia poate disparea (macar partial) din viata unui individ.

Ne confruntam cu aceasta realitate in urma unui eveniment dramatic sau poate chiar atunci cand primim prea mult din exteriorul nostru si nu mai simtim nevoia sa luptam pentru indeplinirea dorintelor noastre.

Indiferent care este scenariul despre motivatie in care ne incadram, va vom prezenta in continuare 6 tipuri de motivatie, ce au la baza comportamentele noastre.

Continuarea articolului îl găsiți aici: damaideparte.ro/psihologie-pra ...


Comments (2)
advertise-here :  Da, dar oricât ar conta și orice ar conta, contează mai mult pentru tine, cel care pui dragostea în ceea ce faci.
redwoman :  E foarte important să-ți placă ceea ce faci!

Dacă te respecți pe tine cu adevărat,vei ține cont de acest sfat!


Comments (4)
redwoman :  Multumim pentru sfat, o sa tin cont!
advertise-here :  Ok, atunci mă bucur de acest îndemn. 😁
ungureanug :  Adevărat!

Parlamentul adoptă legea pentru legalizarea criptomonedelor în Ucraina

Un proiect de lege care legalizează și reglementează criptomonedele și alte active virtuale, cum ar fi jetoanele din Ucraina, a adoptat parlamentul în a doua lectură, pe 8 septembrie.

Un total de 276 de parlamentari ucraineni au votat pentru proiectul de lege.

Criptomonedele nu au fost nici legale, nici interzise în Ucraina, deoarece nu existau legi care să le definească. Ucrainenii ar putea cumpăra și schimba valute virtuale, dar instanțele locale nu le-ar putea proteja dacă ceva nu merge bine.

Dacă este semnată de președintele Volodymyr Zelensky, legea îi va proteja pe proprietarii de active virtuale și platformele de schimb de fraudă. De asemenea, va determina modul în care Ucraina va reglementa piața criptomonedelor în viitor.

Ucraina intenționează să deschidă piața criptomonedelor pentru întreprinderi și investitori până în 2022, a declarat pentru Kyiv Post o persoană de presă de la Ministerul Transformării Digitale, însă parlamentul trebuie să adopte un set de legi și să modifice mai întâi Codul fiscal și Codul civil.

Proiectul de lege aprobat pe 8 septembrie este crucial în acest proces, au spus experții. Acesta definește activele virtuale ca active necorporale exprimate sub formă de date electronice. De asemenea, explică ce este un portofel pentru moneda virtuală și o cheie privată - acești termeni nu au fost folosiți niciodată în legislația Ucrainei.
Sursa: www.kyivpost.com/technology/


Comments (1)
harmony :  O stire foarte interesanta!

E cea mai frumoasa...

Dintre toate anotimpurile, nici unul nu intrece in frumusete si in bogatie Toamna. Coborand de la munte cu trena-i aurie, Toamna se plimba prin gradini si picteaza in galben tot ce-i iese in cale. Mai arunca din paleta sa de culori si un rosu stralucitor pe merele livezilor, si un violet pe viile incarcate de rod, un verde crud pe rochia verzei.
Pamantul proaspat arat, negru, nu se schimba nici macar in fata ei, a Toamnei. O sfideaza parca. Si Toamna, atunci, se intristeaza si pleaca mai departe cu alai de frunze vestede, moarte si-mi lasa in suflet nostalgie. Si totusi...e cea mai frumoasa!


Comments (3)
crystyan :  (moderator):Este un anotimp frumos!
advertise-here :  Pentru mine fiecare anotimp are frumusețea lui.❤
harmony :  Atata frumuste in fecare forma de vibratie a naturii! Ne bucuram de fiecare, totul este sa ne uitam la ea :)

Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo