we support: test10


Nu are reclame(ADs)  dbacain's posts

Nu cred ca poti vedea un batranel si sa spui ca e urat. Batranii nu pot fi urati, nu exista batrani urati. Tinerii da, au riduri in suflet de la rautate, dar tenul mat. Insa batranii….cu batranii e alta poveste. Ridurile acelea inseamna ceva, fiecare a fost provocat de o traire anume, de un eveniment, nimic nu este aparut asa, din senin. Unele de la ras, altele de la necazuri, unele de la probleme, altele de la vreme. Tot ce este in jur se joaca cu tenul tau. Vantul, nisipul, soarele, picaturile de ploaie, toate lasa cate ceva pe chipul omului. Cele care au amprenta cea mai puternica sunt lacrimile. Ele sapa santuri de la ochi pana pe obraz, pana la coltul gurii, apoi pe barbie si la urma pe gat. Ridurile inseamna trairi, viata, o viata traita cu adevarat, o viata in care te-ai luptat sa razbesti, sa reusesti sa fie totul asa cum trebuie. grivie.wordpress.com/2011/12/1 ...Am citit cateva ganduri dintr-un articol si cred ca sunt interesante:
Mi-e dor de oameni buni...
De oameni cu inima caldă. De oameni veseli, ce îți zâmbesc cu inima când trupul este sfârtecat printre suspine. Mi-e dor de oameni ce se țin de mână. De oameni ce își spun povești fără a-i povesti pe alții. Mi-e dor de oameni ce iubesc și se iubesc. Mi-e dor de oamenii copii. De cei ce-și poartă tinerețea-n suflet. De-adulții ce se joacă pur fără să calce peste minți si inimi. Mi-e dor de oameni sinceri, de guri ce te alintă cu-adevarul. Mi-e dor de oameni fericiți. De chipuri ce îţi râd cu ochii, cu mintea, inima şi sufletul, la fel.
Mi-e dor de oamenii de odinioară. Oameni curați la interior și exterior. De oameni ce te iau în suflet şi nu ți-ar da vreodată drumul.
Mi-e dor de oameni buni.
Sunt printre noi...
Alexandru ChermeleuStiu, un copil se naste acum
Da, stiu, un batran isi ia ramas bun
Eu, i-am spus vremii sa stea in loc
Amintirea mea vreau sa fie-a ta

Vine o zi, vine o zi cand se va sfarsi
Nimeni nu va sti, nimeni nu va sti oare cand va fi
Vine o zi, vine o zi iar de voi pleca
Nimeni nu va sti, nimeni nu va sti cat voi regreta
Cat voi regreta, cat voi regreta...

Nu, nu am ce sa iti las in loc
Doar cantul meu si un pic de noroc
Stiu, nu e mult dar e suflet curat
Si adevarat, si adevarat...

Vine o zi, vine o zi cand se va sfarsi
Nimeni nu va sti, nimeni nu va sti oare cand va fi
Vine o zi, vine o zi iar de voi pleca
Nimeni nu va sti, nimeni nu va sti cat voi regreta
Cat voi regreta, cat voi regreta...

Suntem obisnuiti sa gandim ca viata este mai lunga decat este intradevar! Uitam un lucru esential. Ziua de maine nu este promisa nimanui!
Mi-am amintit acet lucru ascultand o melodie mai veche a trupei Holograf.
Melodie compusa dupa ce niste tineri fotbalisti au murit pe terenul de joc. Misa Klein, Stefan Vrabioru, Fane Neamtu....Nimic nu este promis....Copyright © 2023 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo