we support: test7


Nu are reclame(ADs)  heyadeal's posts

AM UITAT SA STRALUCESC !

... A fost odată ca niciodată, într-o pădure oarecare, o buburuză care a întâlnit un licurici. Buburuza și licuriciul s-au îndrăgostit și au hotărât să rămână împreună pentru totdeauna...

citeste mai mult... 👇

nicodra.blogspot.com/2022/07/a ...


Comments (2)
sorinatodirel :  Frumoasă poveste!🥰✌️

Oferte de muncă pentru cei care vor să-și rotunjească pensia!
Cei care au ieșit la pensie, dar vor în continuare să își rotunjească veniturile, fie prin joburi full-time, fie part-time, au mai multe opțiuni.
Angajatorii au remarcat beneficiile recrutării persoanelor care au atins vârsta de pensionare: sunt mai stabile, mai implicate și de multe ori oferă un model de conduită pentru colegii lor aflați la început, a declarat, pentru Libertatea, Roxana Drăghici, directorul de vânzări al eJobs România, cea mai mare platformă de recrutare din țară.

În acest moment, pe platforma de recrutare eJobs.ro sunt disponibile aproape 6.000 de locuri de muncă în domeniul relații cu clienții/call center, peste 7.600 de joburi în retail și 192 de joburi în sectorul de pază și protecție.
www.libertatea.ro/stiri/ce-ofe ...


Comments (1)
dimovalin :  Bun articol, bună logică... cine nu are bătrâni... să își cumpere! Este clar că experiența de viață poate fi folositoare și în același timp o echipă tineri-pensionari sună chiar ok!

Am citit astăzi un material despre președintele Macedoniei care, a însoțit un copil de 11 ani, cu sindrom Down la școală, în încercarea de a reduce prejudecățile părinților referitoare la persoanele cu dizabilități.
După părerea mea, gestul președintelui, este un exemplu de omenie, un gest demn de o persoană umană, care apreciază și crede în valoarea tuturor membrilor societății noastre.
"Copiii cu dezvoltare atipică nu trebuie doar să se bucure de drepturile lor, ci și să se simtă egali și bineveniți în lumea care le aparține în mod natural, băncile și curtea școlii”, a declarat președintele.
Copiii cu sindromul Down au aceleaşi drepturi şi trebuie să li se ofere aceleaşi oportunităţi de dezvoltare a potenţialului propriu la fel ca ceilalţi copii.
Sindromul Down este doar o stare şi niciodată nu trebuie confundată această stare cu persoana purtătoare a ei.

Cu intervenţie şi suport timpuriu, copiii cu sindrom Down se dezvoltă, pot avea o viaţă deplină, pot fi cetăţeni responsabili şi membri activi ai comunităţii.
Aceşti copii sunt la fel ca toţi ceilalţi copii. Încurajarea lor cu multă dragoste şi includerea lor în activităţile familiei şi comunităţii, constituie baza dezvoltării lor.

Respect președintelui Stevo Pendarovski!
Articolul complet se găsește aici: www.libertatea.ro/stiri/fetita ...


Comments (3)
ibideji :  Bravo un exemplu demn de urmat de toată lumea!
minovas23 :  Tot respectul domnule presedinte!
dimovalin :  Bun citatul președintelui. Eu îl extrapolez așa cum apare și în zona noastră de susțineri: dreptul la munca, la fericire, la viata pentru toti.

Copyright © 2022 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo