Nu are reclame(ADs)  library4growth's posts

Astazi comemoram 172 de ani de la nasterea marelui poet national:Mihai Eminescu.
De-a lungul vietii sale a scris numeroase opere literare printre care: Scrisoarea |||,Luceafarul, Fiind baiat,paduri cutreieram, O ramai, Ce-ti doresc eu tie,dulce Romanie? etc si multe altele.O cioară trăia în pădure și era absolut mulțumită de viața sa. Însă, într-o zi, a văzut o lebădă…

“Această lebădă este atât de albă”, s-a gândit cioara. “Și eu sunt atât de neagră. Această lebădă trebuie să fie cea mai fericită pasăre din lume.”

Cioara i-a comunicat lebedei ceea ce gândea.

“De fapt”, i-a răspuns lebăda, “simțeam că sunt cea mai fericită pasăre din împrejurimi până când am văzut un papagal care avea două culori. Acum cred că papagalul este cea mai fericită pasare care a fost creată.”

Apoi cioara l-a abordat pe papagal.

Papagalul i-a explicat: “Am trăit o viață foarte fericită până când am văzut un păun. Eu am doar două culori, însă păunul are o multitudine de culori.”

Mai târziu, cioara a vizitat un păun de la grădina zoologică și a văzut că sute de oameni s-au adunat ca să îl vadă.

După ce oamenii au plecat, cioara s-a apropiat de păun. “Dragă păun”, a spus cioara, “ești atât de frumos, în fiecare zi mii de oameni vin să te vadă. Când oamenii mă văd pe mine, imediat mă gonesc. Cred că ești cea mai fericită pasăre de pe planetă.”

Păunul a răspuns: “Am crezut dintotdeauna că sunt cea mai frumoasă și fericită pasăre de pe planetă. Însă, din cauza frumuseții mele, sunt închis în această grădina zoologică. Am cercetat cu atenție grădina zoologică și am realizat că cioara este singura pasăre care nu este închisă într-o cușca. Așa că zilele trecute m-am gândit că dacă aș fi o cioară, aș putea să hoinăresc fericit pretutindeni.”
Morala?Hey! Ce mai faceți?
Traduc pentru cine nu întelege:
Sunt 3 simple realități: "Nimic nu durează la infinit, nimic nu este terminat și nimic nu este perfect!"

Această postare este destinată tuturor antreprenorilor care suferă efectiv de boala perfecțiunii!

Le transmit acum:
(cred că în engleză sună mai bine)
Don't be a fucking maniac of perfection!!!!

traducere: Nu fi un maniac al perfecțiunii!!

Bill Gates a spus și el ceva foarte tare pe acest subiect și anume: Dacă vei aștepta până să scoți produsul perfect, atunci clar va fi prea târziu!

Eu chiar aș putea să mai completez că dacă ai aștepta până să scoți produsul perfect, acesta va fi perfect pentru tine și nu pentru piață!

Până nu pui barca pe apă, nu poți să știi dacă aceasta plutește ci doar vei trăi cu impresia asta! Vei afla sigur, doar în momentul în care oamenii se urcă în barcă și vâslesc!

Așadar, ideea e simplă! Asumă-ți riscul de a lansa așa cum e și reglează în funcție de realitatea obiectivă și nu cea subiectivă!Am simțit pe pielea mea... e adevărat 100%!

Solutiile apar din neant!

De câte ori în construirea Heyadoo... și chiar în alte proiecte.

Shelly H. Carson, cercetătoare și psiholog la Universitatea Harvard, a spus cândva că, "dacă suntem preocupați de o problemă, orice întrerupere a concentrării asupra acesteia oferă o perioadă de incubație".

Cu alte cuvinte, distragerea atenției ar putea furniza pauza necesară ca să ne deconectăm de la ideea fixă pe care o avem despre o soluție ineficientă și care ne ține blocați!

Așadar, atunci când căutați o soluție la ceva și "săpați", "săpați" dar nu se întrevede luminița de la capătul tunelului, tot ce aveți de făcut este să vă deconectați de la ea și să o lăsați pe mai încolo, pe mâine sau pe atât cât e nevoie ca să "ecluzeze oul" din incubator.Copyright © 2023 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo