Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!

Nu sunt reclame pentru tine aici  nicoleta's posts

MI-E DOR...💖

Mi-e dor de șapte ani de-acasă, de "cu plăcere", "mulțumesc".
Mi-e dor de vorbele frumoase, ce astăzi nu se mai rostesc.

Mi-e dor de scuzele cerute, cu sufletul plin de regret:
"Da, am greșit, o știu prea bine, dar nu o sa o mai repet".

Mi-e dor de "Bună dimineața" ce il spuneam pe la vecini,
Azi locuim pe-aceeași scară dar toți suntem pe veci străini.

Mi-e dor de buna noastră mamă, ce se zorea făcând gogoși,
Și nu știai ce e mai bine, să o mănânci sau s-o miroși.

Mi-e dor de iernile frumoase, cu sania pe derdeluș,
Când împărțeam cu frații noștri tot ce aveam, chiar pe Lăbuș.

Mi-e dor de suflete curate, de oameni harnici dar și drepți,
Care munceau cu demnitate și nu spuneau că-s "prea deștepți".

Eu am trăit vremuri frumoase și am de ce mă bucura.
Dar tu, ce-ți vei aduce'aminte oare, când va veni și vremea ta?


Comments (3)
ibideji :  Daaa 🤗😘
adydida :  Si mie mi-e dor...
redwoman :  E penurie de iubire, de generozitate, de....

"În fiecare dimineață când mă scol, trebuie să iau o decizie – fie de a fi fericit, fie de a fi foarte fericit. Prin urmare, iau hotărârea ca în ziua respectivă să fiu foarte fericit și mă ghidez după această atitudine pe tot parcursul zilei, indiferent de ce se întâmplă." Brian Tracy

Bună dimineața!☕️

Gânduri bune, o inimă curată, un zâmbet pe-a voastră față, pace si frumos în suflet, e tot ce vă doresc la acesta zi!Mintea este cauza tuturor bolilor, în timp ce inima este sursa oricãrei vindecãri...

Daca ai nevoie sa te regasesti, sau sa iti amintesti cat esti de puternica, priveste-te in oglinga !🤗💖

Seara frumoasa tuturor ! Va imbratisez !”Irosim timp prețios temându-ne de inevitabil. Ar fi mai înțelept să ne petrecem acest timp în armonie cu familiile noastre, cinstindu-ne prietenii și trăindu-ne viețile”

Sa ne bucuram de un inceput de saptamana cu pace si sanatate ! Zile pline de impliniri !


Comments (3)
ibideji :  Mulțumesc la fel!🤗
coarfa :  Multumesc! Spor si succes in toate!
life-of-joy :  Frumoase cuvinte....

”.....Bărbatul alege în mod subconștient tocmai acea femeie de care are nevoie, cu care el va fi fericit la interior. Această alegere are loc în conformitate cu așa-numitul principiu al complementarității. Dacă un bărbat este zgârcit, acesta este atras către o femeie darnică, deoarece aceasta îi va vindeca sufletul. Dacă un bărbat este mândru, acesta va iubi o femeie care îl va umili. Dacă un bărbat este fricos, el va fi atras de femei curajoase.
Este vorba despre faptul că atât iubirea, cât și prietenia reprezintă, într-o mare măsură, un schimb reciproc, un ajutor reciproc la nivel de suflet și de caracter, o învațătură reciprocă. Noi suntem prieteni cu acele persoane de la care putem să învățăm ceva. Dacă nu înveți nimic de la un prieten, dacă nu există niciun sacrificiu reciproc, ajutor reciproc atunci, în principiu, prietenia devine lipsită de sens. Dacă prietenul meu este mai inteligent decât mine, mai curajos, mai puternic, mai plin de succes, atunci eu sunt atras către el, acesta îmi este interesant. Același schimb reciproc se întâmplă și între soți....”

S.N. Lazarev ”SECRETELE FERICIRII IN FAMILIE”


Comments (6)
nellysandu :  E foarte posibil
life-of-joy :  Parțial adevarat: poți sa înveți multe de la oameni, însă nu toți iti pot fi prieteni, nu???....
adydida :  Frumos!
crystyan :  Familia este nucleul vietii.Este totul.
redwoman :  Vorbe intelepte.
[vezi toate...]

"Chiar dacă ai parte stil, reputație sau bani, aceste lucruri sunt fără valoare dacă nu vin la pachet cu o inimă bună". - Louis de Funes

Numele complet al celebrului comediant era Louis Germain David de Funès de Galarza. Era de origine franceză și spaniolă. Născut la 31 iulie 1914, a fost de mic un cântăreț de pian înzestrat cu talent. Îi plăcea să deseneze și să picteze, iar de-a lungul anilor a învățat foarte bine engleza și spaniola. Deci, de fiecare dată când îl vezi într-un film care se luptă cu o frază engleză este doar pură actorie.

Nimeni nu s-a gândit că va fi într-o bună zi un mare actor, întrucât la început s-a luptat cu slujbe pe care le-am putea numi banale, fiind deseori concediat. A fost contabil, a lucrat ca decorator, fără succes. De fapt, și-a câștigat pâinea, în principal în anii celui de-al doilea război mondial, ca pianist de jazz la Paris foarte prost plătit, însă de multe ori își distra publicul prin frumoasele sale care acum sunt faimoase. Din toate punctele de vedere, el a fost un muzician bun, chiar dacă nu putea citi note.

Porecla lui a fost "Fufu" cu mult înainte de a deveni actor.

Muzica lui l-a ajutat să cucerească atenția și mai târziu dragostea viitoarei sale soții, care a fost nepoata celebrului autor francez Guy de Maupassant. Cuplul va rămâne căsătorit nu mai puțin de patru decenii, până la trecerea în neființă a lui Louis de Funes.

A debutat în teatru și a jucat mai întâi un mic rol într-un film la vârsta de 31 de ani. Este atât de curios astăzi că a avut peste 80 de piese mici, adesea nesemnificative în filme, înainte de a deveni în cele din urmă un nume de sonoritate. De exemplu, în primul său film, La Tentation de Barbizon, a apărut timp de aproximativ 43 de secunde. Acum este unul dintre cei mai populari actori francezi din toate timpurile.


Comments (4)
adydida :  Mare actor.
crystyan :  Ne-a incantat cu multe roluri jucate de-a lungul carierei sale.
ibideji :  Mare om și actor!
life-of-joy :  Comedie pura filmele sale... ras instantaneu !

Bun gasit prieteni !

Iată cele 10 principii ale vieții trăite din plin:
1. Dezvoltă-ți autenticitatea: nu te mai gândi mereu la ce spun ceilalți;
2. Dezvoltă-ți compasiunea față de tine însuți: renunță la perfecționism;
3. Dezvoltă-ți reziliența: combate-ți apatia și sentimentul de neputință;
4. Dezvoltă-ți sentimentele de recunoștință și bucurie: luptă cu fricile neîntemeiate și nu te mai gândi la ce-ți lipsește;
5. Dezvoltă-ți intuiția și încrederea în tine și în ceilalți: renunță la nevoia de certitudine;
6. Dezvoltă-ți creativitatea: nu te mai compara cu alții tot timpul;
7. Dedică mai mult timp jocului și odihnei: nu mai face din epuizare o marcă a statutului tău și nu-ți mai defini sentimentul de valoare prin prisma rezultatelor muncii;
8. Dezvoltă-ți o stare de calm și de liniște: renunță la anxietate ca stil de viață;
9. Dedică-te muncii care are sens pentru tine: nu te mai îndoi de propria persoană și nu încerca mereu să te conformezi așteptărilor celorlalți;
10. Nu uita să râzi, să cânți și să dansezi: nu mai încerca să pari „tare” și stăpân pe situație tot timpul.


Comments (6)
advertise-here :  Bună dimineața! În ultimii ani am început să mă iubesc și să mă apreciez din ce în ce mai mult. 🌝 Sunt într-un echilibru firesc cu toate acestea...
ibideji :  Da frumoase cuvinte!💕
nellysandu :  😇😇
adydida :  Multumim!
crystyan :  Frumos!
[vezi toate...]

Dezvoltarea personala prin voluntariat !

Voluntariatul este una dintre sursele in care iti poti dezvolta abilitatile conversationale, poti cunoaste oameni noi si, in plus, poti participa la diferite evenimente care te vor ajuta sa iti imbogatesti cultura generala.

Desi nu este un job platit, voluntariatul iti aduce numeroase beneficii si poti mereu sa gasesti o actiune in care sa te implici, intrucat voluntari se cauta mereu in toate domeniile posibile.

Avantajele voluntariatului

Gratie implicarii tale in diverse proiecte si activitati impreuna cu alti voluntari te vei confrunta cu situatii si probleme care te vor ajuta sa dobandesti noi abilitati. In plus, vei invata cum sa reactionezi cand esti pus in fata unor intamplari mai putin obisnuite.

Dezvoltarea personala prin voluntariat include activitati si experiente prin intermediul carora iti vei imbunatati calitatea vietii si vei contribui intr-o mica sau mare masura la schimbarea vietii altor persoane, prin implicarea ta in proiectele desfasurate.

Competente obtinute in urma voluntariatului

Prin intermediul voluntariatului poti dobandi competente in ceea ce priveste comunicarea, in limba materna sau intr-o alta limba, atat cu beneficiarii, sponsorii, cat si cu mass-media sau personalitatile publice. De asemenea, vei invata tehnici de negociere, de cooperare si vei invata sa iti asumi responsabilitati, sa gestionezi conflicte si sa lucrezi contratimp. In plus, voluntariatul te invata ce inseamna munca in echipa si comunicarea interculturala.

Intrucat vei intra in permanenta in contact cu oameni din diverse medii sociale, vei reusi sa te adaptezi si sa dezvolti noi atitudini fata de cei din jur, dar si fata de mediul inconjurator.


Comments (3)
redwoman :  Voluntariatul te ajută să te dezvolți ca om și-ți aduce satisfacții sufletești!
sorinatodirel :  👋👋👋🌅
ungureanug :  Creezi o comunitate care te se sprijină pentru atingerea țelului propus

Prietenii sunt familia pe care ți-o alegi. – Jess C. Scott

Sa ne bucuram impreuna de o luna plina de realizari !


Comments (5)
alindimov :  Ce citat tare🥰
advertise-here :  Bună dimineața! Succes în toate activitățile!
vera03 :  Mulțumim!Baftă multă,tuturor!
ungureanug :  Mulțumim!

Viitorul se face azi ! - "PENNY" sustine producatorii locali !

Dezvoltarea unui sortiment sustenabil și promovarea consumului de produse de acest fel reprezintă cele două obiectivele principale ale PENNY. Acestea sunt și încorporate în puncte strategice, aliniate cu ținte și arii de acțiune clar stabilite. Achiziția produselor verzi este foarte importantă pentru sănătatea clienților noștri, mediul în care trăiesc și comunitatea locală, iar recunoașterea valorii produselor sustenabile este în creștere accentuată. PENNY continuă să le ofere consumatorilor responsabili motive de bucurie an după an prin comercializarea de produse sustenabile ce provin de pe piața regională, dar și de la producătorii locali, investind în parteneriate cu furnizori locali și regionali.

- Produse regionale și locale - Obiectivul PENNY până în anul 2022 este ca 60% din sortimentul său să fie produs, procesat și cu ingredientul principal din România.

-Toate carmangeriile partenere PENNY sunt autorizate de autoritățile sanitar veterinare, de sănătate publică și se află sub atenția autorităților pentru protecția cosumatorului.

-Pâinea - Pentru toate produsele de panificație, lucrăm numai cu furnizori locali, care folosesc ingrediente 100% românești în tot procesul de fabricație.

-Dietă Sănătoasă - Ne preocupă starea de bine a clienților și angajaților noștri și avem în vedere valoarea pe care produsele noastre o au din punct de vedere nutrițional.

sustenabilitate.penny.ro/sorti ...La aniversarea de 25 de ani în România, Nestlé lansează concursul de proiecte „Creștem împreună”

Prin intermediul acestui concurs de granturi, Nestlé dorește să descopere 10 proiecte, 10 idei care pot contribui la redresarea României după pandemie.

Concursul se desfășoară în perioada
1 septembrie – 29 noiembrie 2021.

În concurs se pot înscrie startup-uri și organizații non-guvernamentale fără scop lucrativ cu experiență de minimum 1 an în derularea de proiecte sociale, cu rezultate concrete și cel puțin 100 de beneficiari, care au demonstrat transparență și sunt înființate conform legislației din România.

detalii mai multe aici : 👇

www.nestle.ro/media/pressrelea ...


Comments (3)
advertise-here :  SUCCES tuturor participanților!
ibideji :  Mult succes tuturor!

🔥 Stop violentei in familie !🔥

În timp ce se juca în cameră, un băiețel de 5 ani o aude pe mama lui plângând... Fuge repede către scări și își vede părinții că se ceartă.
Ochii i se umple de lacrimi si inima îi este sfâșiată...☹️
După un timp mama se duce la el și tata plecă de acasă... Se așează lângă ea și o întreabă ce s-a întâmplat.
Mama nu a spus nimic, dar știa că tatăl lui a lovit-o în timpul conflictului
Seara târziu, tatăl s-a întors acasă prefacădu-se că nu s-a întâmplat nimic... dar copilul a văzut totul... l-a chemat deoparte și ia zis:
- Tată, pot să te întreb ceva?
- Da, fiul meu.
Copilul:
- dacă cineva îți lovește mama, care va fi reacția ta?

- Tata: Nu voi permite nimănui să îmi lovească mama!!! Mă duc imediat să-l omor!!!
Copilul a zâmbit puțin și a zis:
- data viitoare când o vei mai lovi pe mama mea, jur că te voi omorâ..!!!
Bărbatul s-a simțit mort... s-a ridicat și s-a întors în cameră foarte trist...

Morala: Femeia ta este cea mai scumpă comoară pe care o ai!!! Este mama copiilor tăi, femeia care a acceptat să te suporte, să îți nască copii, să facă tot posibilul să fie bine pentru familie...

Respect-o ca pe mama ta, sau poate chiar mai mult!🙏🏻 Altfel nu o meriți‼️
Și... Nu uita niciodată CEEA CE DAI, AIA PRIMEȘTI.
Tot ceea ce faci în viață ți se va întoarce..


Comments (2)
sorinatodirel :  Dacă toți cei care lovesc,ar reacționa așa,bine ar fi!
alindimov :  Bravo Nico! 👍🤗

Cu sprijinul clienților noștri, #noiLidl contribuim pentru al cincilea an consecutiv la o educație de calitate pentru copiii din medii vulnerabile, printr-o donație de 1.300.000 de lei către programul Teach for Romania. Donația va contribui la recrutarea, formarea și susținerea unei noi generații de profesori, #pentruunviitormaibun. Le mulțumim tuturor clienților noștri care au făcut posibilă această donație și le dorim mult succes elevilor și profesorilor din program!

Drumul spre șanse egale la educație continuă, iar noi continuăm să susținem Teach for Romania, pentru dezvoltarea unui birou regional în Moldova, situat în Iași. Mai multe detalii aici:

corporate.lidl.ro/pentru-media ...Lidl România investește 150.000 de lei în renovarea castelului Bánffy din Bonțida. Acesta este cel de-al treilea an în care retailerul donează pentru restaurarea monumentului, în calitate de partener strategic al Electric Castle

Continuându-și angajamentul de a investi în comunitățile unde își desfășoară activitatea, Lidl România se implică pentru al treila an consecutiv în renovarea castelului Bánffy din Bonțida. În 2021, retailerul și-a propus ca, pentru pentru fiecare recipient PET sau doză de aluminiu colectată prin intermediul aparatelor de colectare selectivă automată din incinta EC_Special, să doneze câte 1 leu pentru restaurarea monumentului.

Deși, pe perioada celor 10 zile de festival, participanții au colectat aproximativ 5.000 de recipiente prin intermediul acestor aparate, Lidl a decis să doneze 150.000 de lei, pentru a acoperi toată suma necesară pentru lucrările de renovare și modernizare.
Mai multe detalii aici:

corporate.lidl.ro/pentru-media ...


Comments (2)
advertise-here :  Felicitări! Să fie spre binele castelului, care sper să nu fie ocupat de vreun prinț străin.🙂
adydida :  😊😊 Tot cu banii nostrii.

🔥 Zero Risipă !!! 🔥

Proiectul Zero Risipă vine ca un demers ferm și unitar în lupta împotriva risipei alimentare pe care Auchan vi-l propune, fiind un demers de responsabilitate socială colectivă.
Este menit să vă ofere posibilitatea de a fi responsabili și de a contribui activ în combaterea risipei alimentare și de a beneficia de produsele preferate la prețuri diminuate, ca o practică unitară, fluidă, în toate cele 33 de hipermarketuri. Acestea vor fi semnalate printr-un balizaj special, care vă ajută sa le reperati cu ușurință.

În zonele Zero Risipă din magazinele Auchan se regăsesc produse ambalate din categoriile legume, fructe, carne, pește, brânzeturi, mezeluri, lactate, congelate, sărate, dulciuri, alimentație specială și produse pentru animale, dar și băuturi și produse de panificație, urmând ca proiectul să fie extins și spre alte segmente de alimente.

În primele 6 luni de la implementare am salvat aproximativ 1,5 milioane de alimente, echivalentul a 406 tone de produse și a peste 812.000 de mese complete, evitând producerea a 1.016 tone de emisii de gaze cu efect de seră.Proiect AUCHAN - Lupta împotriva poluării cu plastic !

Problema plasticului are efecte devastatoare asupra mediului, iar Auchan a decis să se angajeze ferm în reducerea contribuției sale. Chiar dacă plasticul este prezent în întreg ciclul de viață al unui produs: de la fabricare, la transport, la ambalare și apoi drumul până la client, acest angajament necesită acțiuni voluntare care să mobilizeze și să implice în luptă toți actorii de la toate nivelurile vieții unui produs.

Auchan Retail își accelerează angajamentul în lupta împotriva poluării cu plastic prin semnarea și aderarea în martie 2020 la Pactul European pentru Plastic.

Această inițiativă vizează o mai bună raționalizare a utilizării și eliminarii ambalajelor și produselor din plastic de unică folosință, pentru a limita, pe cât se poate, impactul asupra mediului.

Auchan Retail a plasat reducerea materialelor plastice pe primul plan al angajamentelor sale de CSR. Totodată, își propune ca în perioada următoare 100% dintre ambalajele produselor marca Auchan să fie reutilizabile, reciclabile sau compostabile.🔥 Lidl România Investeste In Educatia Copiilor, Prin Teach For Romania ! 🔥

Lidl România donează câte 1 leu către programul Teach for Romania la achiziționarea oricărui produs din gama Școala în coolori vesele. Gama este disponibilă în toate magazinele Lidl din țară până pe 05 septembrie. Oferta include rechizite, cărți de activități, dar și jocuri educative și poate fi vizualizată aici.

Astfel, pentru al cincilea an la rând, cu ajutorul clienților săi, Lidl va susține recrutarea și formarea cadrelor didactice din 28 de comunități vulnerabile, pentru a putea oferi educație de calitate celor peste 2.500 de copii beneficiari ai parteneriatului.

În România, 1 din 5 copii abandonează școala în mediul rural, iar 44% din elevii români suferă de analfabetism funcțional (Testul PISA 2018 – Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică). În 2019, în peste 1.000 de școli din România niciun copil de clasa a 8-a nu a obținut media 5 la Evaluarea Națională. De asemenea, aproape 40% din școlile din România sunt considerate școli defavorizate (cu elevi cu risc mare de abandon școlar, performanță școlară redusă și condiții economice precare ale elevilor și familiilor lor).

Una dintre cauzele acestor rezultate este lipsa cadrelor didactice, în special în zonele rurale, precum și a oportunităților limitate de formare și dezvoltare profesională. Pentru că toți copiii ar trebui să aibă oportunități egale și să beneficieze de profesori competenți și motivați să le ofere o educație la cel mai înalt nivel, Lidl se implică activ în susținerea organizației Teach for Romania, ce își propune să faciliteze educația de calitate în școlile din comunități vulnerabile.

citeste mai multe aici :👇

www.csrmedia.ro/lidl-romania-i ...Natura este portalul către liniștea interioară


Comments (1)
nicoleta :  Atat de adevarate sunt aceste cuvinte ! Si pot spune ca am avut aceasta minunata liniste interioara in concediu ce abia s-a terminat , pentru ca tot ce este frumos...si bine...trece repede !🤗

Un singur lucru îti aparține în totalitate și în mod justificat: propria persoană ! Respectă-te…iubește-te… și ai grijă de tine ! Făcând toate acestea vei putea să-i faci și pe alții fericiți fiindu-le alături și învătându-i să se aprecieze la randul lor...

Asa ca astazi vin cu ceva masti de infrumusetare pentru noi !💖
🔴afla si tu cateva secrete de infrumusetare facute in casa ...👇
nicodra.blogspot.com/2021/03/w ...


Comments (3)
redwoman :  Acuma că a venit primăvara e bine să ne ocupăm un pic mai bine de genul nostru iar ptr. Aceasta putem incerca diverse măști.
alindimov :  Sa faci o postare si cu misiunea blogului, valoarea si pentru ce vrei sa il cresti... Sau poti chiar un AD
annelisse22 :  Multumesc, sunt binevenite!

Sunt FERICITA si IUBESC fiinta din mine !
MA IUBESC si MA ACCEPT asa cum sunt !

"Iubesc oamenii care sunt oameni.
Iubesc oamenii prin care mișună bunătatea.
Iubesc oamenii care au tot timpul zâmbetul pe buze.
Iubesc oamenii care se bucură la lucrurile simple.
Iubesc oamenii cu inimi mari.
Iubesc oamenii care iartă ușor.
Iubesc oamenii care nu mint ,nu își bat joc de sentimente .
Iubesc oamenii care,chiar în trupuri îndoite de timp,au suflete drepte,curate.
Iubesc oamenii curajoși.
Iubesc oamenii care mai știu să plângă, uneori.
Iubesc oamenii care nu au UITAT să fie oameni."

Comments (4)
redwoman :  Da și eu rezonez cu aceste simtiri. Vorba 'ceea A fi domn e o-ntamplare a fi om e lucru mare.
advertise-here :  😊Înseamnă că mă iubești și pe mine.🤗 Da, așa de puternic ar trebui să ne prețuim pe noi înșine, astfel încât să nu conteze indiferența celor care nu doresc să fie conectați cu noi și să creăm pe bune ceva frumos împreună.
tripoli58 :  (moderator):Frumos! Vorba lui Marin Preda:,, Daca dragoste nu este, nimic nu este!
alindimov :  Cred ca ai o viață extrem de împăcată 🤩

Buna dimineata !
Sa ne destindem putin cu aceasta imagine...😻🐶💖
Eu nu am caine, am 2 pisicute si pot spune ca este adevarat ceea ce arata poza, adica orice prostie face pisica, se comporta ca si cand nu a gresit nimic..😍😍
II astept pe prietenii care au caine, sa ne spuna daca este adevarat ce arata imaginea !
Interesant totusi cat de bine ne inteleg animalele !
Sa aveti o zi productiva prieteni !


Comments (5)
eugenia32 :  Da,da,cunoaștem aceste ipostaze și sunt perfect adevărate!🤭Câinele are mustrări când știe că nu e bine ce a făcut, în schimb pisicuțele noastre, 3 la număr, sunt total nevinovate și lipsite de orice vină 😂😂
alindimov :  (moderator):super postarea ... bravo :) ai coborat din munti si lacuri fix la TINE si ai adus din VALOAREA casei tale si o tema foarte frumoasa :)
dimovalinionu :  mda... recunoaste vreo 2-3 secunde ... pe ideea "capul plecat sabia nu il taie" si pe urma isi ridica urechile si gata :))
international :  😃Al meu pisoi se face că plouă...Se uită în stânga, în dreapta... oriunde în altă parte, numai în ochii mei nu...spre deosebire de situațiile când vrea ceva🥰
ibideji :  ❤Sunt foarte drăguți!

Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo