we support: bautest | baubau | test11


Nu are reclame(ADs)  dimovalin's posts

Vă relatez o interpretare foarte smart a clasicelor obiectii referitoare la ofertă indiferent ce:

De fapt în fața oricărei obiecții primite există un cuvânt invizibil "încredere" de la care trebuie plecat pentru decodifixare și un contraargument.

"Nu am bani" - nu am încredere că prin businessul tău pot să îmi recuperez efortul și să fac bani

"Nu am timp" - nu am încredere că prin ceea ce îmi arăți aici, timpul meu o să fie consumat cu folos

"Nu e pentru mine" - nu am încredere că prin implicarea mea aici voi reuși chiar și dacă îmi oferi sprijin

Pot fi și alte lucruri dar toate încep cu "nu am încredere" (chiar dacă nu se vede)Recordul all time al unui videoclip pe youtube este Baby Shark Dance cu peste 12 miliarde de vizualizari!

Acest video a fost postat acum 6 ani. Îmi aduc aminte că vi l am arătat și atunci.

Era chiar pe playlist-ul fântânii din Dubai, așa am luat cunoștință cu el și l-am căutat pe net.

Totuși ce spune despre noi așa ca civilizație ca din toot ce există in biblioteca youtube ului acest video are 12 miliarde?

Este o melodie plăcută, un video drăguț dar totuși...

Bine... e clar că l-au urmărit copiii și adolescenții pentru că ei cu siguranță reprezintă în acest moment cea mare răspândită categorie și de aceea se si fac atât de multe vizualizări la tot felul de bizarerii..

În același timp, normal că s-a dezvoltat o întreagă industrie în jurul rechinarasilor😎Eu când mă trezesc trec în vedere știrile internaționale.

Astăzi am citit una din cele mai tari importante și surprinzătoare știri pentru mine.

CoinBase este la Davos și a avut speech despre implementare și reglementare.

Davos pentru cine nu știe, este o localitate din Elveția care are brandul ca aici se discută mereu mersul lumii pe următorii 2 ani.

Aveți aici și articolul din Ziarul Financiar:
m.zf.ro/cryptobusiness/compani ...Curajul se poate manifesta în multe moduri diferite.
Uneori înseamnă a-ți sacrifica propria viață pentru ceva mai important, pentru o altă ființă umană.
Uneori este să renunți la tot ce ai cunoscut, la toți cei pe care i-ai iubit, pentru ceva mai mare.

Dar uneori ceva complet diferit...
Uneori înseamnă că, în ciuda durerii, strângi dinții și în fiecare zi depui un nou efort, o muncă grea pentru un mâine mai bun.Lor le-au ajuns 15.000- 20.000 de zile sa zboare sus
RIP Steve Jobs!

Am citit postarea despre stagiile pietrei și ale unui fluture până ajunge diamant, respectiv fluture din omidă.

Singura diferență este că un fluture se vă transforma natural, trecând peste acea durere și ajungând din ceva respingător ceva frumos.
Omul a primit dreptul de a alege dacă vrea să se târască sau să zboare prin viață!

Mai mult un fluture a primit câteva zile de viață cu atât de multe transformări iar noi avem 27.000 - 30.000 de zile să copiem ceea ce fluturele ne arată că poate fi făcut în 2-3 zile.

Iar piatra săraca... nu a cerut ea să fie diamant și nici nu se transformă natural ...sigur ar durea-o. Tot un om-fluture cu viziune mare a reușit să vadă dincolo de piatră și ceea ce poate deveni tot prin durere.

Deci dacă vrei să zbori sau vrei să ajungi sus sus și o persoană importantă apreciată și dorită de toată lumea, atunci fii pregătit să te doară.Am aflat de unde provine cuvântul "responsabilitate" și da... totul pare foarte logic deși nu îl gândeam în acești parametri.

Cuvântul „responsabilitate” provine din termenul latin „responsum” (cel care este obligat să răspundă altcuiva).

Deci fiind responsabili de fapt suntem conștienți în fiecare minut înainte de a declanșa o acțiune că răspundem în fața altora ... răspundem în fața planetei, comunității, familiei, instituției unde lucrăm și chiar a legii.

De aceea, fiecare acțiune a noastră poate avea un impact social major fără să ne dăm seama ...

Chiar și aruncarea unei hârtii pe jos după ce am mâncat un corn creează un exemplu negativ care poate fi copiat de cine ne privește.Cât de interesantă ar fi partea asta dacă ar fi 100% adevărată?
Și probabil că este...

Pentru fiecare lucru trebuie parcurs un traseu ... nimic nu vine de-a gata...

În fiecare zi ... suntem puși în fața a nenumărate alegeri ... ce e cel mai interesant e că o parte din ele sunt de fapt răspunsurile la rugăciunile noastre ... dar nu ne dăm seama.

Ce spune în poza?

"Dacă cineva s-ar ruga pentru răbdare, credeți că Dumnezeu i-ar oferi răbdare sau ocazia de a fi mai răbdător?

Dacă cineva s-ar ruga pentru curaj, credeți că Dumnezeu i-ar oferi curaj sau oportunitatea de a fi mai curajos?

Dacă cineva s-ar ruga pentru o familie unită, credeți că Dumnezeu i-ar oferi sentimente gata nutrite sau oportunități de a alege să se iubească mai mult?Va redau aici un test al meu cu ChatGPT, care se bazează pe cel mai puternic AI (big data) GPT 3.5 🦿🦾

Ce vedeți aici?
Vă spun eu tot narativul...

ChatGPT îți livrează la nivel de text absolut orice ii ceri într-un mod al anilor 3500, însă se pare că onenirii i-au fost suficienți 2022 de ani pentru o așa realizare și tehnologie.

I-am cerut sa îmi facă un scenariu de film sf despre oamenii secolului 22.

După ce mi-a mai cerut niște detalii, a livrat un scenariu numai bun de un nou roman sf.

La final (de aici vedeti și în poză) m-a intrebat dacă mai vreau să adaug ceva.

I-am zis adaugă ca am ajuns o societate multiplanetara și că avem turism în alte galaxii.

A zis -(după cum se vede)... aa ok hai că introducem și asta 😂... si a implementat foarte ingenios și asta

La final iar m-a intrebat și i-am zis... adaugă și că o rasă extraterestră ne-a contactat și suntem intr-un schimb cultural al civilizatiilor.

A introdus in scenariu și asta și in 2-3 minute aveam scenariu de film. 😳În drum spre birou la Victoriei, văd în metrou o reclamă interesantă și am zis să v-o arăt.

De ce e interesantă?
Pentru că se duce pe beneficiile unei aspirații umane foarte tricky...

Faci asta, atunci ești UN OM MAI BUN!

Poate unii chiar regretă că sunt anxioși, nervoși și își varsă nervii pe cine nu trebuie... iar dacă ar înțelege că somnul le poate reduce din stres, din agresivitate... atunci ar putea oferi mai multă bunătate așa cum poate își doresc... dar pierd controlul.

Ideea e că au dus marketingul până în natura umană ceea ce e rar și un next level.Exemplu de mega umaninate din partea Companiei Amway ...

M-a impresionat maxim. Mi-a spus astăzi cineva.

Aș provoca toate celelalte companii să ne spună cu ce s-ar putea apropia de ceea ce a reușit Amway în legătură cu războiului Ucraina-Rusia?
Le-a păsat macar?

1. A oprit afacerea în Rusia.
2. A oprit comercializarea, transportul produselor în Ucraina pentru că au zis că nu vor să se simtă responsabili de nici măcar o persoană care moare ca victimă colaterală.
3. Oferă comisioanele lunar așa cum a încasat fiecare în ultima lună înainte de război, oamenilor din Ucraina pentru a avea să se descurce chiar dacă nu vând nici măcar un șampon.

Nu știu dacă pentru voi e important... sau dacă ajungeți în profunzimea gândirii mele... însă cum ar fi dacă ar izbucni război și la noi sau apar alte probleme de forță majoră și pe compania la care lucrați și pentru care dedicați timp și efort ar durea-o în "pix"?

În cazul asta, mie unul mi-ar placea să activez în Amway decât în altele... pentru că m-aș simți mai în siguranță.

Nu sunt membru Amway, nu consum... parcă am un înălbitor sau aveam... habar nu am. Nu are nicio treabă.

Sunt 100% obiectiv... însă dacă cineva mai știe alte companii care s-au implicat la acest nivel pentru distribuitorii lor, aștept să zică.Citind ultimele postări, am zis să scriu despre diferența între "a fi manager sau CEO" și a "îți imagina că ești".

În 99% din cazuri, mintea noastră acționează neproductiv, fiind invadată de 1.000.000 de gânduri despre de ce nu va merge, ce îi mai trebuie.

Gândesti toate lucrurile de 100.000 de ori și iei masuri de siguranță exagerate, unele fără sens.

Am ajuns să îmi dau seama că din cauză că eu îmi cunoșteam platforma la perfectie, știam și vulnerabilitatile sau efectiv din alea 1.000.000 de gânduri găseam niște vulnerabilități și stăteam și îmi făceam probleme despre cum să le rezolv ca să nu mă prindă oamenii cu astfel de întrebări.

Evident că nu m-a întrebat nimeni. Gândirea mea "deep" era total pe contrasensul judecații lor de suprafață.

Dacă ar fi să dau timpul înapoi cred că mi-aș pune doar 1.000 de întrebări și aș face prin casă doar 10 km în loc de 50 km cât făceam în primii ani când oricum mă concentram pe ce nu trebuie.

Încercam să cuceresc piață inovând în tehnologie cu care nu poți tine ritmul și care e un factor foarte riscant de diferențiere.

Deci de aici...să mai am nevoie și de cineva care să caute să îmi zică alte nebunii ... nu mersi ... nu aș plăti niciodată pentru un așa post. Sunt eu cel mai bun angajat pentru asta.

Așa este orice director, orice fondator de ceva... se culcă cu întrebări și se trezește cu răspunsuri ... nu îi mai trebuie.

Ideea de RED TEAM însă e ceva wow... pentru că pui laolaltă atât echipa, cât și clienți deja consumatori + pe unii care au auzit de produse de la cineva apropiat sau au suficienta info + unii care nu stiu nimic nimic.
Se face pentru toți aceeași prezentare și normal că perspectivele, întrebările și propunerile sunt total diferite.

De acolo iese multă valoare adăugată pentru firma care face asta.Inspirat de postarea cu îndemnurile de început de 2023...

(Mai exact de partea cu zi "Îmi pare rău...")


Avem deja mulți ani adunați împreună și cu siguranță au fost momente când nu m-am ridicat la așteptările voastre.
poate am zis ceva...
poate am făcut ceva...
poate am schimbat ceva...
poate nu am făcut destul ...
poate v-am dezamăgit...
poate v-am tratat greșit...
poate nu v-am apreciat...
poate e ceva ce nu mi-am dat seama și încă nu îmi dau ...

Așadar, dacă am făcut ceva greșit în această lungă perioadă "cu de toate", ÎMI PARE RĂU.
Ce pot să vă asigur însă este că nimic nu a fost făcut cu rea intenție sau fără o logică pe care poate nu ați înțeles-o la acel moment sau încă..."Gazda emisiunii îl întreabă pe Cristiano Ronaldo:
- Când cariera ta se vă apropia de sfârșit ai lua în considerare o ofertă din SUA sau altă parte?

Cristiano răspunde:
- După mine vreau să termin la un nivel de top, vreau să termin cu demnitate la un club bun!
....
Nu mă văd eu pe mine mergând acolo!

Gazda îl mai întreabă:
- Deci nu ți-ai dori asta pentru tine?

Cristiano spune:
- Nu!"

V-am tradus video din youtube pe care l-am atașat.
În poză, este Cristiano Ronaldo în momentul prezentării lui la Al Nassr, echipă din Arabia Saudită.

Nu am postat asta ca să râd de Cristiano Ronaldo, fotbalist cu 5 Baloane de aur și 3 Champions League la rând, 5 în total.
Nu am postat asta să vă arăt că nu are principii sau coloană vertebrală.

Am postat doar că să vă spun ce m-a învățat pe mine ceea ce v-am prezentat.

M-a învățat că niciodată să nu spun niciodată, să nu îmi închid uși fară rost și cel mai important că acum poți fi numărul 1 și în vârful lumii și peste puțin timp să nu te mai dorească nimeni la mesele unde ți-ai dori tu să stai.

Asta e viața. Te poate duce unde nu te aștepți!
Se mai spune că Dumnezeu rade când noi ne face planuri sau spunem cuvântul niciodată.O poza care face cât 1000 de cuvinte...

Pot eu (impersonal) oare să schimb lumea de unul singur?
Răspuns: Cu siguranță nu...

Ce pot face eu însă?
Să inspir pe alții să își dorească și ei o schimbare.

Putem noi eu(impersonal) și alții să schimbăm acum lumea?
Răspuns: Nu! Tot ceea ce putem face este să dăm un exemplu puternic și să fim dovada că este posibil...

Cine poate schimba lumea?
Răspuns: Nimeni. Doar lumea se poate schimba pe ea...

Mai există speranță?
Da...

Conchid cu ideea că nu trebuie așteptată să vină speranța la noi!
Să așteptam în primul rând acțiunea de la noi și atunci va veni și speranța!

Altfel ca de alte mii de ori în istoria omenirii ... cei mai mulți au așteptat-o degeaba...Ieri din cam cât am putut privi la programele pregătite de ProTv și Antena1, momentul de top și de o calitate mult superioară restului, a fost intrarea Andrei de aceste 8 minute din video.

Pe locul 2, vine momentul artistic a lui Emil Rengle și dansatorii (chiar dacă a apărut într-o postură mai atipică bărbaților "clasici") care chiar au făcut un show incendiar!

La Antena1 ... momentele mai bune în opinia mea au fost Andreea Balan care e o super dansatoare și știe să mai facă show și sceneta Adriana Trandafir cu Romica Tociu (normal.. tot the old ones).


Am ajuns să număram pe degetele de la o mână momentele de calitate.
Cam trist dacă din 4-5 ore/canal atât am reușit să remarc și să caut astăzi pe internet.

Cred că showbizz-ul românesc este într-un moment foarte sensibi mai ales că un alt moment remarcabil a fost al Valeriei și Andrei Botez de la Vocea României care au surclasat prin voce multe "vedete" care chiar erau și ele foarte mirate de cât de bine cântău cele 2...Terminăm anul 2022 cu o tendință de digitalizare imensă.

În 2023 vom pune ușor ușor în poză și icon Heyadoo!

Voi face rezoluția anului acum:
Tik Tok, Instagram și Twitter (in USA) au avut cea mai bună performanță.

De ce?
Pentru că sunt pe "repede înainte" și oferă conținut extrem de comprimat.

Eu am reținut de la cineva o vorbă foarte bună "ești cu adevărat puternic atunci când ești în stare să spui multe în cuvinte puține".

Deci în 2023 voi "suferi" o transformare majoră atât eu ca și personalitate cât și modul de a face business.

Nu e bine să fim dinozauri chiar dacă ne plac dinozaurii și îi putem vizita la Zoo...

Pasiunile și părerile de ce e frumos, bine, rău le facem pentru suflet... însă trendurile cer altceva și trebuie să livram😎

Mai bine rămân oamenii cu o idee și mai multe "?" decât cu ideea că e prea lung și raman doar cu amintirea.

Lucrurile complicate și abstracte din nou încurcă... trebuie să fim exacți, direcți.

Eu ca om, o să am mult mai multă grijă la acuratețea mea în multe discuții și zone de acțiune. 🎯💯

Vă doresc tot ce e mai bun!Am pus postarea aceea cu mama copiilor la care nu vine Mos Crăciun niciodată... și cineva a scris un comentariu la care vreau să îi dau o replică fix printr-o istorisire smart.

Ion și Vasile au fost vecini de cartier în copilărie. Acum Ion este foarte bogat iar Vasile la nivelul familiei sale.

Într-o zi se reîntâlnesc pe stradă și Vasile îl întreabă pe Ion cum a reușit în viață.

Ion îi spune... cu economiile mele am cumpărat de la piață 3 mere roșii roșii.

Le-am luat acasă, le-am spalat, lustruit, dat cu esențe de mere și le-am vandut cât 5 mere de la piață.

Apoi pe cele 5 mere pe care le-am cumpărat din banii plătiți pe cele 3.. am reușit să iau cât 8 mere.

La un moment dat Vasile întreabă:
Ok Ioane. Și cat timp ai făcut asta?

Ion răspunde "Până a murit mătușa Tamara din USA care nu avea copii și am moștenit-o! 😁

Cam așa și cu acel comentariu... când nu ai cu ce, nu ai și gata.

Și o lecție de economie... banii la saltea se ieftinesc, banii din bancă în perioade normale abia țin pasul cu inflația dacă nu cheltuiești dobânda.

Pentru astfel de oameni există Heyadoo... care da se pot trezi cu 200 EUR lunar dacă se angrenează.Ieri am vazut pe HBO "Friends:Reunion".
Este o producție tv, îmbinata și cu un late night show despre Friends, cel mai de succes serial tv al tuturor timpurilor.

Lisa, Ross, Rachel, Monica, Chandler și Joey, personajele din serial, s-au reunit în 2021 spre deliciul sutelor de milioane de fani, după 17 ani de la terminarea filmărilor ultimului sezon în 2005.

Cu un ochi am plâns și cu unul am râs și m-am bucurat.
V-am atașat trailerul din youtube...

Este totuși greu să îți vezi actorii preferați cu totul în altă formă, una modelata de trecerea timpului...

Am avut niște trăiri speciale pe care nu știu să le exprim clar în cuvinte.

Șocul cel mai mare l-am avut când l-am văzut pe Joey sur, supraponderal și total schimbat, mult mai sumbru.

Pentru mine Joey a fost no1.
Chiar s-a încercat o altă producție "Joey" dar nu a avut succes.

Formula magică este "toți 6 împreună".

Mulțumim că ați existat și ne-ați făcut zilele mai frumoase și cred că oricine care îi privește își schimbă starea de spirit.

S-a spus în film că s-a depășit 100 de miliarde de vizionări pe toate platformele😁

Love you guys😍

În final, mai pot să vă transmit doar atât.
Viața trece, nu avem ce face dar hai să o traim în felul în care cand ne uităm 10,20,30 de ani în spate, să fim mândri de noi, de ce am realizat și de ce am lăsat în spate. 🙏Azi m-a impresionat acest video despre copiii la care nu vine Moș Crăciun.

Spunea doamna din imagine, mama lor că anul asta o să le facă 2 sandwichuri gustoase și cam ăla e cadoul..

Poza e praf, e făcută de Luminița din lateral rapid că am vazut-o cu telefonul in mâna.
Al meu era la încărcat.

E vorba despre cele 2 lumi de care a scris și Ionela și la care se gândește din ce în ce mai intens. Acei "Unii și alții".

Vezi și asculți astfel de persoane la televizor și fix in aceste zile primești 3 oferte să mergi să te "distrezi" la Praga, la Aspen sau la Paris.

O să le trimit celor care m-au invitat acea poză să nu mai sufere așa că se plictisesc în România.

Da, Heyadoo trebuie să creeze cărarea către ei... să facem nu doar să vină Moș Crăciun ci chiar să devină 🎯Hello!
Atenție ... urmează să vă regăsiți stareaa de binee prin această melodie fenomen.

Sunt chiar curios câți dintre voi cunosc această melodie.
Pentru mine este o melodie superbă, care nu ar trebui să lipsească din nicio colecție de melodii de Crăciun dar totuși, paradoxal, lipsește cam din toate.
Nu găsesc nicio explicație logică pentru care se întâmplă așa ceva, mai ales că este și cântată de divina Celine Dion.

Am descoperit-o acum mulți ani, cam prin 2016, în alte forme, pe youtube, când melodii pentru a crea materiale de Crăciun.
M-am bucurat maxim că am găsit-o în această formă și cu lyrics și cu focul arzând în șemineu.

Audiție plăcuta! :DCopyright © 2023 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo