Nu are reclame(ADs)  dimovalin's posts

Frumoasă melodia...nu o știam.

Nu mă înțelegi corect...în primul rând e vorba de ce obiective ai.
Unii își permit să stea să se uite la cer și să aleagă o cale simpla doar pentru că alții în jurul lor au ales să facă fix contrariul.

Unii poate doar se vor bucura odată de o lume mai bună, mai fericită deoarece eu am înțeles că îmi trebuie o grămadă de $$$ pentru a face schimbări semnificative și pentru cei care aleg o viață comodă.

Și copiii lor vor fi transportați în lumea mai bună chiar dacă ei nici nu îmi vor înțelege efortul.

Pe urmă, din altă perspectiva...
Dacă seara când pui capul pe pernă ești mulțumit/mulțumită că ai făcut și ai dat totul atunci e bine.

Dacă poți da răspunsul că "eu luna asta am făcut totul" atunci nu mai contează ce înseamnă acel tot pentru tine.
Tu știi mai bine.😉O postare smart...
Mi-a pus cineva într-un grup pe Whats... și da... mi s-a părut o postare de Heyadoo.

Gândiți-vă... Cărora dintre voi s-ar potrivi acest răspuns?
Eu pot să vă asigur că mie da... Care fac mai mult decât ar fi omenește posibil... Ar zice unii

Dar iată că totuși este posibil🤩Clătite bănățene 😏😏

Cine a gătit și a mâncat?

Eu ieri am mâncat prima oara. Foarte interesante.O poză extrem de dură... dar adevărată ...

După mai multe încercări în care am fragmentat filmul "Lupta pentru adevăr", care au durat vreo 5 nopți și o dimineața, nu am cum să nu fac această postare acum după ce am vizionat tot filmul...

Este vorba despre cazul Du Pont care pentru producerea teflonului se folosește acest PFOA care a fost demonstrat de o comisie științifică, în urma unui proces care a durat peste 12 ani de zile, că afectează oamenii din Virginia provocandu-le 6 grave probleme de sănătate: cancer în diferite zone, leucemie, infertilitate, risc mutații și încă unele foarte complicate.

Această substanță ajungea din fabrică în apele oamenilor care erau numiți în raportul Du Pont "receptori", contaminând-o extrem de toxic și periculos pentru organismul uman.

Analizele medicale au demonstrat că din 69.000 de persoane cărora li s-au luat probe, peste 3900 sufereau deja de aceste probleme iar altele urmau să se îmbolnăvească.

Problema mai mare este că și încingând foarte mult teflonul când gătim ceva ... se întâmplă cam același lucru de aceea, o estimare globală spune că în acest moment peste 99% din populația mondială deține PFOA în organism ...

Am întrebat-o pe soție ce părere are de chestia asta... și am înțeles că aflase și ea de ceva timp și a dat teflonul pe fontă... însă și noi l-am folosit...

Trebuie să fim responsabili pentru noi și mai ales copiii noștri care vrând, nevrand suferă sau nu în funcție de sistemul nostru de valori și comportamental.

Aveți aici și un link către un articol despre întregul caz (engleza): www.business-humanrights.org/e ...Am tot văzut postări de-a lungul timpului despre sfârșitul vieții.
Unii se gândesc mai repede... alții mai tărziu ... când ajung în a-3a rundă a vieții.

În mod normal, am fi tentați să ne gândim că oamenii mai aproape de 80-90 de ani s-ar gândi mai des la asta și ar începe să simță "frica de moarte".

Însă, din punctul meu de vedere persoana din poză, care a atins 102 ani nu ar mai trebui să aibă niciun stres. A învins cum se spune timpul.

Cred că tinerii, cei de 30-40 au mult mai multe de pierdut acum daca viața s-ar termina deoarece nu au apucat să o trăiască.

Câți tineri sau persoane de până în 30-35 de ani își încheie viața la aceste vârste din diferite motive?
Pentru ei este cel mai păcat pentru că nu stiu ce le rezerva viitorul ...

La bătrâni ... e cam clar... se pot uita în urma și să se considere că au reușit să termine "traseul".Am extras dintr-un film "Parintele Stu" una din cele mai puternici replici pe care cineva le poate da la interviul de angajare, în special atunci cand este refuzat😎

"Ti-e teamă că voi reuși și îți voi dovedi că te-ai înșelat în privința mea ... altfel ce ai avea de pierdut?"Hai să vă arăt ceva cu adevărat scaaary...

În această poză așa cum scrie și în url-ul din bara de adrese.... vă uitați la o persoană care nu există.

Este generată de un AI cu o precizie imensă, la nivel de biometrică.

De fiecare dată generează o nouă "persoană" care de fapt nu există și o astfel de poză poate fi folosită în diferite scopuri ...M am uitat la 360 grade pe B1 cu Alina Badic și a venit cu o temă ff interesantă "legatura cu astralul"

Am extras esențialul.
Nu ar trebui să ne relaxam niciodată, ci să fim mereu într-o gardă spirituală pentru că altfel putem fi capturați de diferite ființe astrale rele care își urmăresc scopul.

Cand se deschide această "poartă"?

În momentul in care TU decizi cum să reacționezi la un lucru prin care ești încercat de o entitate care a pus stăpânire pe persoana care ti-a produs o neplăcere.

Totul este să oprești furia, să conștientizezi în acel moment că nu merită o replică sau un gest din aceeași categorie, deoarecevte coboară in comunicarea cu astralul inferior.

Un alt lucru interesant și simplu de confirmat de oricine este că mereu aceste ființe vor caută căi să ajungă la noi prin diferite persoane din ce în ce mai apropiate pentru a crea o durere cât mai mare, dacă acceptăm să primim acea suferință.

De aceea se întâmplă ca de cele mai multe ori casniciile se distrug deoarece partenerul a inceput o relatie cu o persoană apropiată, ne fură o persoană apropiată, ne trădează etc...

Ezoteric, acea persoană este deja captiva de ființe care au un scop mult mai bine definit ca ele.

De aceea cand nu ne guvernam după un scop inalt, major intrăm în scopul altor entități.Vă relatez o interpretare foarte smart a clasicelor obiectii referitoare la ofertă indiferent ce:

De fapt în fața oricărei obiecții primite există un cuvânt invizibil "încredere" de la care trebuie plecat pentru decodifixare și un contraargument.

"Nu am bani" - nu am încredere că prin businessul tău pot să îmi recuperez efortul și să fac bani

"Nu am timp" - nu am încredere că prin ceea ce îmi arăți aici, timpul meu o să fie consumat cu folos

"Nu e pentru mine" - nu am încredere că prin implicarea mea aici voi reuși chiar și dacă îmi oferi sprijin

Pot fi și alte lucruri dar toate încep cu "nu am încredere" (chiar dacă nu se vede)Recordul all time al unui videoclip pe youtube este Baby Shark Dance cu peste 12 miliarde de vizualizari!

Acest video a fost postat acum 6 ani. Îmi aduc aminte că vi l am arătat și atunci.

Era chiar pe playlist-ul fântânii din Dubai, așa am luat cunoștință cu el și l-am căutat pe net.

Totuși ce spune despre noi așa ca civilizație ca din toot ce există in biblioteca youtube ului acest video are 12 miliarde?

Este o melodie plăcută, un video drăguț dar totuși...

Bine... e clar că l-au urmărit copiii și adolescenții pentru că ei cu siguranță reprezintă în acest moment cea mare răspândită categorie și de aceea se si fac atât de multe vizualizări la tot felul de bizarerii..

În același timp, normal că s-a dezvoltat o întreagă industrie în jurul rechinarasilor😎Eu când mă trezesc trec în vedere știrile internaționale.

Astăzi am citit una din cele mai tari importante și surprinzătoare știri pentru mine.

CoinBase este la Davos și a avut speech despre implementare și reglementare.

Davos pentru cine nu știe, este o localitate din Elveția care are brandul ca aici se discută mereu mersul lumii pe următorii 2 ani.

Aveți aici și articolul din Ziarul Financiar:
m.zf.ro/cryptobusiness/compani ...Curajul se poate manifesta în multe moduri diferite.
Uneori înseamnă a-ți sacrifica propria viață pentru ceva mai important, pentru o altă ființă umană.
Uneori este să renunți la tot ce ai cunoscut, la toți cei pe care i-ai iubit, pentru ceva mai mare.

Dar uneori ceva complet diferit...
Uneori înseamnă că, în ciuda durerii, strângi dinții și în fiecare zi depui un nou efort, o muncă grea pentru un mâine mai bun.Lor le-au ajuns 15.000- 20.000 de zile sa zboare sus
RIP Steve Jobs!

Am citit postarea despre stagiile pietrei și ale unui fluture până ajunge diamant, respectiv fluture din omidă.

Singura diferență este că un fluture se vă transforma natural, trecând peste acea durere și ajungând din ceva respingător ceva frumos.
Omul a primit dreptul de a alege dacă vrea să se târască sau să zboare prin viață!

Mai mult un fluture a primit câteva zile de viață cu atât de multe transformări iar noi avem 27.000 - 30.000 de zile să copiem ceea ce fluturele ne arată că poate fi făcut în 2-3 zile.

Iar piatra săraca... nu a cerut ea să fie diamant și nici nu se transformă natural ...sigur ar durea-o. Tot un om-fluture cu viziune mare a reușit să vadă dincolo de piatră și ceea ce poate deveni tot prin durere.

Deci dacă vrei să zbori sau vrei să ajungi sus sus și o persoană importantă apreciată și dorită de toată lumea, atunci fii pregătit să te doară.Am aflat de unde provine cuvântul "responsabilitate" și da... totul pare foarte logic deși nu îl gândeam în acești parametri.

Cuvântul „responsabilitate” provine din termenul latin „responsum” (cel care este obligat să răspundă altcuiva).

Deci fiind responsabili de fapt suntem conștienți în fiecare minut înainte de a declanșa o acțiune că răspundem în fața altora ... răspundem în fața planetei, comunității, familiei, instituției unde lucrăm și chiar a legii.

De aceea, fiecare acțiune a noastră poate avea un impact social major fără să ne dăm seama ...

Chiar și aruncarea unei hârtii pe jos după ce am mâncat un corn creează un exemplu negativ care poate fi copiat de cine ne privește.Cât de interesantă ar fi partea asta dacă ar fi 100% adevărată?
Și probabil că este...

Pentru fiecare lucru trebuie parcurs un traseu ... nimic nu vine de-a gata...

În fiecare zi ... suntem puși în fața a nenumărate alegeri ... ce e cel mai interesant e că o parte din ele sunt de fapt răspunsurile la rugăciunile noastre ... dar nu ne dăm seama.

Ce spune în poza?

"Dacă cineva s-ar ruga pentru răbdare, credeți că Dumnezeu i-ar oferi răbdare sau ocazia de a fi mai răbdător?

Dacă cineva s-ar ruga pentru curaj, credeți că Dumnezeu i-ar oferi curaj sau oportunitatea de a fi mai curajos?

Dacă cineva s-ar ruga pentru o familie unită, credeți că Dumnezeu i-ar oferi sentimente gata nutrite sau oportunități de a alege să se iubească mai mult?Va redau aici un test al meu cu ChatGPT, care se bazează pe cel mai puternic AI (big data) GPT 3.5 🦿🦾

Ce vedeți aici?
Vă spun eu tot narativul...

ChatGPT îți livrează la nivel de text absolut orice ii ceri într-un mod al anilor 3500, însă se pare că onenirii i-au fost suficienți 2022 de ani pentru o așa realizare și tehnologie.

I-am cerut sa îmi facă un scenariu de film sf despre oamenii secolului 22.

După ce mi-a mai cerut niște detalii, a livrat un scenariu numai bun de un nou roman sf.

La final (de aici vedeti și în poză) m-a intrebat dacă mai vreau să adaug ceva.

I-am zis adaugă ca am ajuns o societate multiplanetara și că avem turism în alte galaxii.

A zis -(după cum se vede)... aa ok hai că introducem și asta 😂... si a implementat foarte ingenios și asta

La final iar m-a intrebat și i-am zis... adaugă și că o rasă extraterestră ne-a contactat și suntem intr-un schimb cultural al civilizatiilor.

A introdus in scenariu și asta și in 2-3 minute aveam scenariu de film. 😳În drum spre birou la Victoriei, văd în metrou o reclamă interesantă și am zis să v-o arăt.

De ce e interesantă?
Pentru că se duce pe beneficiile unei aspirații umane foarte tricky...

Faci asta, atunci ești UN OM MAI BUN!

Poate unii chiar regretă că sunt anxioși, nervoși și își varsă nervii pe cine nu trebuie... iar dacă ar înțelege că somnul le poate reduce din stres, din agresivitate... atunci ar putea oferi mai multă bunătate așa cum poate își doresc... dar pierd controlul.

Ideea e că au dus marketingul până în natura umană ceea ce e rar și un next level.Exemplu de mega umaninate din partea Companiei Amway ...

M-a impresionat maxim. Mi-a spus astăzi cineva.

Aș provoca toate celelalte companii să ne spună cu ce s-ar putea apropia de ceea ce a reușit Amway în legătură cu războiului Ucraina-Rusia?
Le-a păsat macar?

1. A oprit afacerea în Rusia.
2. A oprit comercializarea, transportul produselor în Ucraina pentru că au zis că nu vor să se simtă responsabili de nici măcar o persoană care moare ca victimă colaterală.
3. Oferă comisioanele lunar așa cum a încasat fiecare în ultima lună înainte de război, oamenilor din Ucraina pentru a avea să se descurce chiar dacă nu vând nici măcar un șampon.

Nu știu dacă pentru voi e important... sau dacă ajungeți în profunzimea gândirii mele... însă cum ar fi dacă ar izbucni război și la noi sau apar alte probleme de forță majoră și pe compania la care lucrați și pentru care dedicați timp și efort ar durea-o în "pix"?

În cazul asta, mie unul mi-ar placea să activez în Amway decât în altele... pentru că m-aș simți mai în siguranță.

Nu sunt membru Amway, nu consum... parcă am un înălbitor sau aveam... habar nu am. Nu are nicio treabă.

Sunt 100% obiectiv... însă dacă cineva mai știe alte companii care s-au implicat la acest nivel pentru distribuitorii lor, aștept să zică.Citind ultimele postări, am zis să scriu despre diferența între "a fi manager sau CEO" și a "îți imagina că ești".

În 99% din cazuri, mintea noastră acționează neproductiv, fiind invadată de 1.000.000 de gânduri despre de ce nu va merge, ce îi mai trebuie.

Gândesti toate lucrurile de 100.000 de ori și iei masuri de siguranță exagerate, unele fără sens.

Am ajuns să îmi dau seama că din cauză că eu îmi cunoșteam platforma la perfectie, știam și vulnerabilitatile sau efectiv din alea 1.000.000 de gânduri găseam niște vulnerabilități și stăteam și îmi făceam probleme despre cum să le rezolv ca să nu mă prindă oamenii cu astfel de întrebări.

Evident că nu m-a întrebat nimeni. Gândirea mea "deep" era total pe contrasensul judecații lor de suprafață.

Dacă ar fi să dau timpul înapoi cred că mi-aș pune doar 1.000 de întrebări și aș face prin casă doar 10 km în loc de 50 km cât făceam în primii ani când oricum mă concentram pe ce nu trebuie.

Încercam să cuceresc piață inovând în tehnologie cu care nu poți tine ritmul și care e un factor foarte riscant de diferențiere.

Deci de aici...să mai am nevoie și de cineva care să caute să îmi zică alte nebunii ... nu mersi ... nu aș plăti niciodată pentru un așa post. Sunt eu cel mai bun angajat pentru asta.

Așa este orice director, orice fondator de ceva... se culcă cu întrebări și se trezește cu răspunsuri ... nu îi mai trebuie.

Ideea de RED TEAM însă e ceva wow... pentru că pui laolaltă atât echipa, cât și clienți deja consumatori + pe unii care au auzit de produse de la cineva apropiat sau au suficienta info + unii care nu stiu nimic nimic.
Se face pentru toți aceeași prezentare și normal că perspectivele, întrebările și propunerile sunt total diferite.

De acolo iese multă valoare adăugată pentru firma care face asta.Inspirat de postarea cu îndemnurile de început de 2023...

(Mai exact de partea cu zi "Îmi pare rău...")


Avem deja mulți ani adunați împreună și cu siguranță au fost momente când nu m-am ridicat la așteptările voastre.
poate am zis ceva...
poate am făcut ceva...
poate am schimbat ceva...
poate nu am făcut destul ...
poate v-am dezamăgit...
poate v-am tratat greșit...
poate nu v-am apreciat...
poate e ceva ce nu mi-am dat seama și încă nu îmi dau ...

Așadar, dacă am făcut ceva greșit în această lungă perioadă "cu de toate", ÎMI PARE RĂU.
Ce pot să vă asigur însă este că nimic nu a fost făcut cu rea intenție sau fără o logică pe care poate nu ați înțeles-o la acel moment sau încă...Copyright © 2023 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo