Nu are reclame(ADs)  diaconescu's posts

După ce am urmărit 2 ore pe BBC Earth serialele emisiunii "Universul" am înțeles că... de fapt nu am înțeles nimic. 🙃

Totul rămâne un mister imens care culminează bineinteles cu apariția, ocrotirea și probabil la un moment dat, dispariția rasei umane.

Nu cred că există pe Pământ un raport corect pe care să il dau ca exemplu... nici dacă as zice un micron față de Pământul intreg... ca să exprim cât de mică este planeta noastră față de o galaxie... nu față de întreg. 😁

Așa că măcar cât mai suntem pe aici... zic să ne ajutăm și să ne iubim mai mult dacă este posibil... ca e clar ca nu e inpresionat Universul de Rolls Royce-ul sau iahtul nostru.


Comments (3)
stelaviorica :  (moderator):Universul oricât încearcă omul sa-l înțeleagă e mult prea misterios ca mintea sa-l înțeleagă.
nicoleta1 :  Asa este, prin iubire reusim sa aducem o stare de constienta profunda , dar mai ales dam voie inimii sa simta !
dimovalin :  Ce frumos ați spus... "universul nostru palpabil" 😍aveți o înclinație spre "cuvinte"

Am aflat o chestie super tare într-un documentar.

Se spune că, cunoscând răspunsul la cele 2 întrebări legate de extremele umane (dorință și frică), ajungi să cunoști cu adevărat pe cineva.

Așadar... prima întrebare este: Ce îți dorești cel mai mult și cel mai mult?

A doua este: De ce îți este cel mai frica /Care este cea mai mare frică a ta?

Doar așa ne cunoaștem cu adevărat, atunci când ajungem în adâncul cunoașterii.

Să și răspund:
1. Să găsesc cea mai bună cale prin care să fac lumea să înțeleagă cât de critic e momentul actual și totodată, cât de important este să devenim parteneri pentru un viitor sustenabil în Heyadoo și astfel, să se bucure de o viață mai frumoasă.

2. Să mor ca și cum n-am trăit niciodată, nelăsând ceva care să conteze cu adevărat în spate, ceva care să ne dea un motiv să ne ridicăm din pat și să punem umărul, pe lângă familie, copii.


Comments (3)
nicoleta1 :  Dupa mine aceste doua elemente "dorinte si frici" , sunt in tandem si cred ca lumea ar fi mai buna, daca am renunta la ele. In starea naturala de curaj am constientiza ca avem potentialul de a realiza orice.
dimovalin :  oricine are frici... unele extrem de adânci și poate nedescoperite conștient pe deplin
devorez-cuvinte :  Îmi doresc să fiu nemuritoare, deci să zic că mi-e frică de moarte... Dar nu mă concentrez pe această frică, ci pe VIAȚĂ! Îmi doresc să realizez ceva al meu, de exemplu o carte scrisă de mine.

"Pilda lui Solomon” despre sensul vieții și împlinire:

Când regele Solomon s-a întors din munți, după apusul soarelui, cei adunați la poale l-au întrebat: Ești sursa noastră de inspirație. Cuvintele tale ne ating inima. Iar înțelepciunea ta, ne luminează mintea. Suntem flamanzi să te ascultam.
Spune-ne: Cine suntem noi?
El le-a zâmbit și le-a răspuns:
- Noi, sunteți lumina universului. Noi, sunteți stelele. Noi, sunteți altarul credinței. In fiecare dintre noi, este un univers. Îngrămădiți înțelepciunea in inimă, ascultați-vă inima, ascultați-o prin dragostea voastră.
citeste mai mult aici 👇

nicodra.blogspot.com/2022/04/p ...


Comments (1)
dimovalin :  Frumos :)

Copyright © 2022 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo