Nu are reclame(ADs)  catiburcea's posts

Daa.... a venit primăvara!!! Să o avem frumoasă și fericită... 🥳

Am avut și Dragobete frumos și fericit și ”St. Valentine”, o să avem și 8 Martie frumos și fericit... Mă frământă de ceva vreme o întrebare... 🤔 Aceste zile sunt frumoase și fericite pentru că sunt speciale sau sunt speciale pentru că sunt frumoase și fericite?.. Dar noi suntem fericiți doar în aceste zile frumoase sau sunt frumoase aceste zile pentru că noi suntem fericiți?😁

Au ieșit la iveală și florile de primăvară. În fotografie avem brândușe de primăvară – Crocus heuffelianus care, deși seamănă, nu sunt rude cu brânușele de toamnă – Colchicum autumnale.
Nedumerirea mea privind aceste flori este; ele au ieșit pentru că a venit primăvara sau a venit primăvara pentru că au ieșit ele?.. Deși zăpada încă nu s-a topit ele deja au început să înflorească...🙂

Ce vreau eu să reiasă din aceste jocuri de cuvinte și idei, este că nu trebuie să așteptăm zile frumoase, ocazii, bani, relații ca să fim fericiți... să fim fericiți cu ce avem... Dacă ne gândim bine, și ce avem în prezent a fost cândva o dorință neîmplinită... Așa cum florile de primăvară înfloresc în ciuda zăpezii, să căutăm și noi motive de fericire și în zile mai puțin speciale sau mai puțin frumoase...

Să fim fericiți în fiecare zi! 🤗Să ne gândim, o clipă, la Scrisoarea-Testament atribuita de unii lui Gabriel Garcia Marquez, iar de alții lui Johnny Welch...
"Dacă Dumnezeu ar uita pentru o clipă, că sunt o păpușă de cârpă și mi-ar dărui o fărâmă de viață, probabil nu aș spune tot ce gândesc, dar cu siguranță aș gândi tot ce spun.
Aș aprecia lucrurile nu prin ceea ce valorează, ci prin ceea ce semnifică.
Aș dormi puțin și aș visa mult, deoarece cu fiecare minut în care închidem ochii, pierdem 60 de secunde de lumină.
Aș merge când alții se opresc, m-aș trezi când alții dorm.
Aș asculta când ceilalți vorbesc și cum aș mai savura o înghețată cu ciocolată !
Dacă Dumnezeu mi-ar dărui puțină viață, mi-aș pune haine simple, m-aș întinde la soare pe burtă, dezvelindu-mi nu numai corpul, ci și sufletul.
Doamne, dacă aș avea o inimă,
Ți-aș scrie toată ura pe o bucată de gheață și aș aștepta să iasă soarele.
Aș picta pe stele un poem de-al lui Benedetti, cu un vis al lui Van Gogh; și un cântec al lui Serrat ar fi serenadă pe care aș oferi-o lunii.
Aș uda trandafirii cu lacrimile mele, ca să simt înțepătura dureroasă a spinilor și sărutul vindecător al petalelor.
Doamne, dacă aș avea un crâmpei de viață, nu aș lăsa să treacă o zi, fără să le spun oamenilor pe care îi iubesc, că îi iubesc.
Aș convinge fiecare femeie și fiecare bărbat, că el îmi este cel mai drag și aș trăi îndrăgostit de iubire.
Le-aș arăta oamenilor cât de mult greșesc, dacă cred că nu se mai îndrăgostesc când încep să îmbătrânească, neștiind că, de fapt, îmbătrânesc atunci când nu se mai îndrăgostesc.
Unui copil i-aș da aripi, dar l-aș lăsa să învețe singur să zboare.
Pe cei în vârstă i-aș învăța că moartea nu vine o dată cu bătrânețea, ci o dată cu uitarea.
Am învățat atâtea lucruri de la voi, oamenii.
Am învățat că toată lumea, vrea să trăiască pe culmea muntelui, neștiind că adevărata fericire este să urci panta.
Am învățat că, atunci când un nou-născut strânge în pumn pentru prima dată, degetul tatălui său, îl va ține strâns pentru totdeauna.
Am învățat că un om are dreptul să-l privească pe altul de sus, numai atunci când îl ajută să se ridice.
Am învățat atâtea lucruri de la voi, dar de fapt nu-mi vor folosi mai deloc, căci din nefericire, când mă vor pune în cutia aceea, o să mor."Bine ai venit primăvară !!!

Legenda mărțişorului
Se spune că odată soarele a coborât pe pământ, luând chipul unui tânăr, pentru a participa la o horă dintr-un sat.
Zmeul cel rău, văzând că a luat chipul unui tânăr, l-a răpit si la închis intr-o temniță, provocând suferință întregii naturi .Se spune că râurile au încetat să mai curgă, păsările nu mai cântau...până nici copii nu mai râdeau.
Nimeni nu ştia ce să facă până când, un tânăr voinic s-a hotărât să-l înfrunte pe zmeu si să elibereze soarele.Acesta a pornit la drum ,având puterea multora dintre pământeni.

Călătoria tânărului a durat trei anotimpuri : vară, toamnă si iarnă.
Spre sfârșitul iernii acesta a găsit castelul zmeului si s-au luptat zile întregi până zmeul a fost doborât.
Slăbit si grav rănit, tânărul a reuşit să ajungă la temnița soarelui ,l-a eliberat ,după care a murit ,sângele acestuia curgând pe zăpada albă.
Soarele a urcat pe cer si a vestit venirea primăverii,umplând de fericire inimile pământenilor.

De atunci tinerii împletesc doi ciucuraşi , unul alb si unul roşu , oferindu-i fetelor pe care le iubesc sau celor apropiați. Roşul semnifică dragoste pentru tot ce-i frumos , amintind de culoarea sângelui tânărului voinic.
Albul simbolizează sănătatea si puritatea ghiocelului ,prima floare a primăverii.

"Cel mai frumos mărţişor?
Nu se poartă prins în piept, ci în inimă. Nu se poartă şi nu se dăruieşte doar la începutul primăverii, ci în fiecare zi.

Cel mai frumos mărţişor? Un zâmbet. O îmbrăţişare. Un gând bun. Un "te iubesc!", "mi-e dor de tine!", "îţi mulţumesc că exişti!". O mică bucurie oferită din inimă."

Primăvară cu fericire, frumos și iubire!💖💚Cip-cirip! Cip-cirip! de dimineață,

Altă zi însorită-n superba viață.

Mă simt iar acasă în această lume,

Unde 1 Martie vine cu vești bune.

Heyadoo inspiră, globul înconjoară,

Fiecare clipă e o altă primăvară.

Ce-aș vrea să-l surprind și să-i pun în piept

Mii de mărțișoare, pentr-un an perfect!

La mulți ani, Heyadoo, pentru încă o primăvară împreună aici, ACASĂ!

Trimit colegilor & colegelor și tuturor membrilor aici prezenți, în mod simbolic, mărțișoarele 🎋prieteniei, 🎋recunoștinței, 🎋aprecierii, cele ale 🎋bucuriei, în combinații cu multe alte valori umane!...In viata, aduna cat mai multe amintiri frumoase si pline de iubire in inima ta , pentru ca ...

Inima - este o carte cu povești...

Inima fiecăruia este o carte cu povești neașternute pe hârtia pergament a existenței noastre terestre, dar scrijelite adânc în pereții ei sensibili. Sunt povești cu noi ca eroi, întotdeauna cei buni și cuminți, povești cu zâne și Feți-Frumoși, cu câte o Julietă devotată dincolo de moarte și un Romeo pasional. Sunt povești care durează atât de puțin că nici nu îți dai seama că ea s-a încheiat, sunt povești care durează mult prea mult, deși nu mai au nimic interesant de stârnit. Sunt povești care se termină că vrei tu sau celalalt erou, sunt povești care au un sfârșit pentru că "așa trebuie", împinse pe cărarea vieții de următoarele. Toate poveștile încep cu "a fost odată" lăsându-ți iluzia că, "cuvântul din poveste înainte mult mai este" dar numai una se încheie (posibil) cu "au trăit fericiți până la adânci bătrâneți". La capătul vieții mi-ar plăcea să avem șansa și răgazul necesar, să răsfoim cu degete tremurânde prin cartea noastră cu povești, pentru unii mai numeroase pentru alții mai puține și să le alegem, retrăindu-le încă o dată, cu ochii minții și cu bătăile inimii, pe acelea ale căror eroi au atins o coarda sensibilă și au rămas veșnic vii în sufletele noastre, chiar dacă ei, eroii, nu mai există sau nu-și mai amintesc de noi...VIAȚA ESTE CA O CAFEA BUNĂ !

Un grup de oameni de succes în apogeul carierei lor, toți având joburi și poziții de vis, mașini și case au făcut o vizită unui fost profesor din facultate. Discuția a alunecat treptat spre cât de stresantă și obositoare e viața zi de zi.

Profesorul i-a intrebat dacă vor să bea o cafea bună și s-a intors din bucătărie cu un vas mare plin cu cafea și o mulțime de cești diferite și i-a rugat pe fiecare să servească. Unele cești de cafea erau din porțelan fin, altele din sticlă sau plastic, unele arătând normal, altele foarte delicate și scumpe, unele aveau inserții aurite, altele aveau toarta ciobită.

Când toți aveau câte o ceașcă de cafea in mâna profesorul le-a zis : Dacă ați observat fiecare dintre voi a pus cafea în câte o ceașcă scumpă și fină lăsând ceștile simple și ieftine goale pe masă. E normal să vreți ceea ce e mai bun în viață, dar tocmai asta e sursa problemelor și a stresului pe care îl aveți zi de zi.
Nu contează ce ceașcă ai ales, cafeaua are același gust. Ceașca nu adaugă nici o calitate cafelei. În cele mai multe cazuri o face doar să fie mai scumpă sau în alte cazuri nu putem vedea ce e de fapt inăuntru. Ceea ce ați vrut voi de fapt a fost cafeaua, nu ceașca și totuși, în mod inconștient, ați ales cele mai scumpe cești. Și apoi ați început să vă uitați la ceașca celuilalt gândindu-vă că e mai frumoasă decât a voastră.

Viața e ca o cafea bună : jobul, banii, cariera, mașina, casa, hainele, poziția în societate sunt ceștile. Doar ne ajută să ne trăim viața, dar nu sunt VIAȚA. Hainele pe care le avem, poziția în societate și banii nu inseamnă viața. Doar ne ajută să trăim viața. Nu definesc ceea ce înseamnă viața. Din contră majoritatea oamenilor care au mult sunt invidioși pe alții care au mai mult și nu reușesc să se bucure de ceea ce au. Uneori, concentrându-ne doar pe ceașcă, uităm să savurăm cafeaua.

Savurați cafeaua ! Trăiți viața și dați putere prezentului !✏<<"Azi-ul" în ce buzunar îl mai îndesăm ca pe o listă de dorințe, pe care o boțim în palmă, cu gândul s-o mai păstrăm, că cine știe?
Și cât vom mai trăi îndesând pe ici, pe colo, cârpindu-ne buzunarele burdușite, că cine știe, poate mâine...?
Și ne crapă sufletul ca o roșie coaptă în zilele în care ne storc de orice energie de a îndeplini 5 dorințe care în final se vor transforma în 5 regrete.
Nu știu voi, dar mie îmi vine să încep de ieri, musai.>> (Bronnie Ware)

Dacă ieri ne-a făcut Alin poftă de clătite bănățene, azi am venit eu cu o combinație de muzică, cuvinte și prăjitură cu mere.

"Ce treabă ai tu să fii ca alții?
Trăiește bine viața ta!", ne încurajează Danny prin aceste versuri, cu o melodie superbă, iar eu sunt încântată să dau mai departe această energie pozitivă:
youtu.be/KoezjgBj_c0CUM SĂ-ȚI SCHIMBI ENERGIA.
Strategii mentale (ce ar trebui să faci din interior spre exterior).
1 . Gândește întotdeauna pozitiv.
De fiecare dată când îți vine în minte un gând negativ, înlocuiește-l cu altul! Acest lucru necesită multă disciplină mentală.
Nu o primești peste noapte; la fel ca un „atlet”, antrenează-te din greu.
2 . Nu-ți fie frică de nimic și de nimeni.
Frica este una dintre cele mai mari cauze ale tulburărilor noastre interioare.
Ai încredere în tine.
A simți frică înseamnă a crede că ceilalți sunt puternici.
Nu da putere celorlalți
3 . Nu te plânge.
Când te plângi, ca un magnet, atragi spre tine toată încărcătura negativă a propriilor cuvinte.
Majoritatea lucrurilor care sfârșesc prin a merge prost încep să se materializeze atunci când regretăm.
4 . Eliminați cuvântul „vinovăție” din dicționar. Nu vă permiteți acest sentiment, pentru că atunci când ne pedepsim, ne deschidem spatele vibrațiilor negative, care vibrează cu melancolia noastră.
Ignoră-l.
5 . Nu lăsați interferențele din exterior să vă perturbe viața de zi cu zi.
Scapă de bârfe, de comentariile răutăcioase și de oamenii depresivi. Acest lucru este contagios.
Fii de ajutor cu cei care oferă.
Conectați-vă cu oameni pozitivi și plini de spirit.
6 . Nu te supara usor si nu da importanta lucrurilor marunte. Când ne enervăm, ne otrăvim corpul și mintea.
Încearcă să trăiești cu seninătate și când ai chef să explozi, numără până la zece respirând conştient.
7 . Trăiește prezentul.
Anxioșii trăiesc în viitor.
Cel răutăcios, trăiește în trecut.
Bucurați-vă de aici și acum.
Nimic nu se repetă, totul trece.
Fă-ți ziua să merite.
Nu pierde timpul cu zgârieturi și griji, pentru că aduc doar boli.
Traieste fiecare prezent.
Infinite bine/cuvântări!
Imbratisări infinite!🤗💚Curajul se poate manifesta în multe moduri diferite.
Uneori înseamnă a-ți sacrifica propria viață pentru ceva mai important, pentru o altă ființă umană.
Uneori este să renunți la tot ce ai cunoscut, la toți cei pe care i-ai iubit, pentru ceva mai mare.

Dar uneori ceva complet diferit...
Uneori înseamnă că, în ciuda durerii, strângi dinții și în fiecare zi depui un nou efort, o muncă grea pentru un mâine mai bun.Lor le-au ajuns 15.000- 20.000 de zile sa zboare sus
RIP Steve Jobs!

Am citit postarea despre stagiile pietrei și ale unui fluture până ajunge diamant, respectiv fluture din omidă.

Singura diferență este că un fluture se vă transforma natural, trecând peste acea durere și ajungând din ceva respingător ceva frumos.
Omul a primit dreptul de a alege dacă vrea să se târască sau să zboare prin viață!

Mai mult un fluture a primit câteva zile de viață cu atât de multe transformări iar noi avem 27.000 - 30.000 de zile să copiem ceea ce fluturele ne arată că poate fi făcut în 2-3 zile.

Iar piatra săraca... nu a cerut ea să fie diamant și nici nu se transformă natural ...sigur ar durea-o. Tot un om-fluture cu viziune mare a reușit să vadă dincolo de piatră și ceea ce poate deveni tot prin durere.

Deci dacă vrei să zbori sau vrei să ajungi sus sus și o persoană importantă apreciată și dorită de toată lumea, atunci fii pregătit să te doară.Am aflat de unde provine cuvântul "responsabilitate" și da... totul pare foarte logic deși nu îl gândeam în acești parametri.

Cuvântul „responsabilitate” provine din termenul latin „responsum” (cel care este obligat să răspundă altcuiva).

Deci fiind responsabili de fapt suntem conștienți în fiecare minut înainte de a declanșa o acțiune că răspundem în fața altora ... răspundem în fața planetei, comunității, familiei, instituției unde lucrăm și chiar a legii.

De aceea, fiecare acțiune a noastră poate avea un impact social major fără să ne dăm seama ...

Chiar și aruncarea unei hârtii pe jos după ce am mâncat un corn creează un exemplu negativ care poate fi copiat de cine ne privește.Bine ne-am regăsit în noul an... Aș fi vrut ca prima postare din acest an să fie despre cum mi-am petrecut revelionul trecut (2021-2022)... Dar după o vreme m-am gândit... Oare ce folos să vă povestesc despre ce îi ”împing” pe unii să urce noaptea pe munte ca să fie în Vf. la ora 00. A fost cea mai lungă urcare. Am urcat spre vârf în 2021 și am coborât anul următor în 2022. 😂

Mai util este să vă povestesc puțin despre cartea din imagine care am citit-o anul trecut... Cu prilejul sărbatorilor sau după, există persoane care intră în depresie... Deoarece de sărbatori toată lumea este sau încearcă să pară fericită, iar după... mulți se întorc la ”viața de dinainte”... 😒Desigur că motivele de mâhnire sunt multiple și diferite...

Ei... și cartea aceasta este scrisă de un psiholog care are ca metodă terapeutică plimbarea în natură pentru mai multe probleme psihice (stres, depresie, dependențe, conflicte, etc). Și dezbate din mai multe aspecte, terapia plimbării în natură. Cum trebuie să găsim timp pentru plimbare, unde mergem la plimbare (în parc sau pădure), mergem singuri sau însoțiți, luăm cu noi și problemele cu care ne umplem mintea sau le lăsăm , motivarea de a urma ”terapia” și nu a abandona dupa prima sau a doua plimbare... Și multe altele...

Ca o concluzie pentru cei care nu au timp sau nu vor să o citească, dar îi interesează subiectul... În această carte se relatează cum plimbarea în natură are multiple beneficii asupra minții, corpului și sufletului nostru...
La final aș dori să vă îndemn să veniți la plimbare... dar... Gândul mă duce la ”Chemarea străbunilor” de Jack London... Atunci când fiecare veți simți ”chemarea” naturii... doar atunci... ne vom întâlni în pădure...🤗

”Străvechi și rătăcitoare dorințe
Rup lanțul de obișnuințe...” - Jack London - ”Chemarea străbunilor”,,O piatră pentru a ajunge diamant trece prin anumite procese, cum ar fi: tăierea, pilirea, șlefuirea, arderea...
Sau metamorfoza unui fluture care se dezvolta prin 4 stadii: ou, larva(omida), crisalida și apoi fluture.

Nu este ușor să treci prin anumite etape ale Conștiinței, dar nici imposibil nu este.
Cel mai important în această transformare a noastră este să avem răbdare cu noi, să rămânem autentici,în iubire, armonie și acceptare, cu noi si restul lumii.
Iar când crezi că totul s-a sfârșit,de fapt viața îți oferă șansa să o iei iarăși de la început, dar sub o altă formă! 💚

Sa ne bucuram de un weekend linistit !“CUM FUNCȚIONEAZĂ LEGEA VIBRAȚIEI:
•Totul în Univers are un câmp electromagnetic și o frecvență electromagnetică. Inclusiv gânduri și sentimente.
• Tot ceea ce simti, fie bine sau rau, determina frecventa pe care vibrezi, si atragi oameni, evenimente si circumstante care vibreaza la aceeasi frecventa.
• Dacă îți schimbi frecvența vibrației într-o anumită zi schimbând felul în care te simți, totul în jurul tău se va transforma, pentru că vei vibra la o nouă frecvență.
• Poți schimba ceva rău ce s-a întâmplat în viața ta.
Niciodată nu e prea târziu pentru că poți schimba felul în care simți despre asta.
• Mulți oameni își lasă sentimentele pe pilot automat.
Sentimentele tale sunt reacția ta la ceea ce se întâmplă cu ele.
Cu toate acestea, ei nu realizează că sentimentele lor sunt cauza a ceea ce li se întâmplă.
• Pentru a schimba ceva, indiferent dacă are legătură cu sănătatea ta, banii tăi, relațiile tale sau orice alt aspect al vieții, trebuie să schimbi modul în care te simți în legătură cu asta.
• A învinui, a critica, a evidenția defectele și a te plânge sunt forme de negativitate, iar toate acestea nu fac decât să aducă conflict în viața ta.
• Elimină din vocabularul tău cuvinte precum teribile, oribile, neplăcute, înfiorătoare.
Folosește mai multe cuvinte ca fantastic, minunat, fabulos, genial și splendid.
• Fiecare zi este o oportunitate pentru o viață nouă.
În fiecare zi te confrunți cu un moment de cotitură în viața ta.
Și într-o singură zi, poți schimba viitorul schimbând felul în care te simți.
Există atât de mult dincolo de câmpul nostru vizual!!!
Multe lucruri se întâmplă fără conștientizarea noastră.
Știm foarte puține despre lucruri și credem că suntem foarte înțelepți.
Un om înțelept își cunoaște puterea dar recunoaște imensitatea Universului!!!”

Sursa: Laureano G GonçalvesPoveste de seara - "Cum sa ajungi in rai"

Un barbat cu un caine a mers pe un drum lung, salbatic si obositor . A mers mult timp, era obosit si el si cainele. Deodata in fata lui – o oaza! Porti frumoase, in spatele gardului – muzica, flori, murmurul unui parau, intr-un cuvant, odihna.

– Ce este aici? il intreba calatorul pe portar.

„Acesta este paradisul, ai murit deja si acum poti sa intri si sa te odihnesti pe bune.

– E apa acolo?

– Oricat iti place: fantani curate, piscine racoroase…

– Iti vor da mancare?

– Ce vrei tu.

Dar am un caine cu mine.
„Imi pare rau, domnule, nu sunt permisi caini. Trebuie lasat aici.

Iar calatorul a continuat. Dupa un timp drumul l-a condus la o alta poarta. Portarul statea si pazea poarta.

„Mi-e sete”, a intrebat calatorul.

— Intra, e o fantana in curte.

– Si cainele meu?

– Langa fantana vei vedea un vas de baut.
– Dar mancarea?

„Pot sa te duc la cina.

– Si cainele?

– Exista un os.

– Ce este locul asta?

– Este un paradis.

– Cum asa? Portarul de la gradina din apropiere mi-a spus ca acolo este paradisul.

– El minte. Acolo e iadul.

– Cum acceptati asta, in paradis?

– Ne este foarte util. Doar cei care nu-si abandoneaza prietenii ajung in adevaratul paradis.Exemplu de mega umaninate din partea Companiei Amway ...

M-a impresionat maxim. Mi-a spus astăzi cineva.

Aș provoca toate celelalte companii să ne spună cu ce s-ar putea apropia de ceea ce a reușit Amway în legătură cu războiului Ucraina-Rusia?
Le-a păsat macar?

1. A oprit afacerea în Rusia.
2. A oprit comercializarea, transportul produselor în Ucraina pentru că au zis că nu vor să se simtă responsabili de nici măcar o persoană care moare ca victimă colaterală.
3. Oferă comisioanele lunar așa cum a încasat fiecare în ultima lună înainte de război, oamenilor din Ucraina pentru a avea să se descurce chiar dacă nu vând nici măcar un șampon.

Nu știu dacă pentru voi e important... sau dacă ajungeți în profunzimea gândirii mele... însă cum ar fi dacă ar izbucni război și la noi sau apar alte probleme de forță majoră și pe compania la care lucrați și pentru care dedicați timp și efort ar durea-o în "pix"?

În cazul asta, mie unul mi-ar placea să activez în Amway decât în altele... pentru că m-aș simți mai în siguranță.

Nu sunt membru Amway, nu consum... parcă am un înălbitor sau aveam... habar nu am. Nu are nicio treabă.

Sunt 100% obiectiv... însă dacă cineva mai știe alte companii care s-au implicat la acest nivel pentru distribuitorii lor, aștept să zică."Cu cât este mai multa bunătate într-un om, cu atât mai puțină răutate va observa el în alții"- zicea cineva.
Astazi ma opresc putin asupra "bunatatii "😍

Când întâlnești un "petec" de bunătate intr-o mare de cinism, invidie, egoism și răutate- ți se încălzește inima într-un mod tainic. Bunătatea topește multe lacăte și sfărâmă zabrele în care sunt închise suflete.
Bunătatea unui om s-ar putea sa te mire intai, dar apoi te provoacă la zâmbet și la fapte bune.
Bunătatea o resimțim cel mai puternic când nu o merităm, sau, și mai bine spus, când merităm opusul ei și primim totuși bunătate.
Bunătatea care nu se arată doar când meriti, ci și când nu meriți, ne aduce bine și ne însănătoșește.
Cum sa fie atunci cu bunătatea pe care tu o manifești față de alții?.... Exact la fel.
Bunătatea are efect vindecător asupra celui ce o dăruiește și asupra celui ce o primește.
Bunătatea însănătoșeste lumea.
"Ceea ce face farmecul unui om este bunătatea lui"- Marea Carte a sufletului uman

Să fiți sănătoși! Și buni.💜

si, ca o completare personala "“Un om cand ajuta, ofera o bucatica din sufletul lui “Inspirat de postarea cu îndemnurile de început de 2023...

(Mai exact de partea cu zi "Îmi pare rău...")


Avem deja mulți ani adunați împreună și cu siguranță au fost momente când nu m-am ridicat la așteptările voastre.
poate am zis ceva...
poate am făcut ceva...
poate am schimbat ceva...
poate nu am făcut destul ...
poate v-am dezamăgit...
poate v-am tratat greșit...
poate nu v-am apreciat...
poate e ceva ce nu mi-am dat seama și încă nu îmi dau ...

Așadar, dacă am făcut ceva greșit în această lungă perioadă "cu de toate", ÎMI PARE RĂU.
Ce pot să vă asigur însă este că nimic nu a fost făcut cu rea intenție sau fără o logică pe care poate nu ați înțeles-o la acel moment sau încă..."Gazda emisiunii îl întreabă pe Cristiano Ronaldo:
- Când cariera ta se vă apropia de sfârșit ai lua în considerare o ofertă din SUA sau altă parte?

Cristiano răspunde:
- După mine vreau să termin la un nivel de top, vreau să termin cu demnitate la un club bun!
....
Nu mă văd eu pe mine mergând acolo!

Gazda îl mai întreabă:
- Deci nu ți-ai dori asta pentru tine?

Cristiano spune:
- Nu!"

V-am tradus video din youtube pe care l-am atașat.
În poză, este Cristiano Ronaldo în momentul prezentării lui la Al Nassr, echipă din Arabia Saudită.

Nu am postat asta ca să râd de Cristiano Ronaldo, fotbalist cu 5 Baloane de aur și 3 Champions League la rând, 5 în total.
Nu am postat asta să vă arăt că nu are principii sau coloană vertebrală.

Am postat doar că să vă spun ce m-a învățat pe mine ceea ce v-am prezentat.

M-a învățat că niciodată să nu spun niciodată, să nu îmi închid uși fară rost și cel mai important că acum poți fi numărul 1 și în vârful lumii și peste puțin timp să nu te mai dorească nimeni la mesele unde ți-ai dori tu să stai.

Asta e viața. Te poate duce unde nu te aștepți!
Se mai spune că Dumnezeu rade când noi ne face planuri sau spunem cuvântul niciodată.Am văzut undeva cum doi tineri frumoși, bogați, de carieră sunt acuzați pentru ceva ilegal și mă tot gândesc de atunci câți nu ar fi vrut să aibă oportunități precum au avut ei, fără să greșească ulterior și fără să își păteze numele.
Poate fi și un exemplu că frumusețea și banii au sens mai puternic pentru cei care respectă cu adevărat viața și sunt generoși cu alții.
Dar în viața acestei lumi nu e vorba doar de cei frumoși și bogați...
Și cel cu haina ruptă sau cu mâinile crăpate sau cel nesuferit de alții, cel neimportant... are dreptul să se simtă minunat și să spună precum în versurile lui Robbie Williams:
"Îmi iubesc viața
Sunt puternic,
Sunt frumos,
Sunt liber,
Sunt minunat,
Sunt magic,
Sunt eu..."

Mai erau câteva video-uri interesante la această melodie, dar am ales să-l atașez pe cel original până la urmă, pentru a-mi exprima următoarea idee: precum se mișcă acei cameramani în jurul lui, ca și cum l-ar vâna, așa se poate întâmpla și în cazul celor care aud prea multe de la cei din jur, dar au exemplu de față în care își pot păstra sau crea atitudinea de nestăvilit asupra imaginii de sine.

Oricine ai fi, ai dreptul să îți cânți asta: I love my life - Îmi iubesc viața!Cel mai bun mod de a închide un an este să-l lași deschis.
Așa lucrurile bune ne pot urma, susținându-ne visele îndrăznețe, optimismul și recunoștința, iar pe cele mai puțin bune le putem privi, amintindu-ne de puterea noastră.
Să avem un an bun, cu lecții frumoase, în virtutea unor inimi și minți deschise!
Cu recunoștință pentru ce a fost, cu acceptare pentru ceea ce este si cu încredere pentru ce va fi să fie.
La mulți ani!

Anul Nou este ca o carte cu 365 de pagini goale. Umpleți fiecare pagină cu toate emoțiile inimii, și faceți un volum extraordinar! ❤️

Vă doresc un An Nou matematic: adunați orice plăcere... scădeți orice durere... înmulțiți fericirea cu o mie și împărțiți dragostea între toți cei dragi!!!!
2023 Un An Nou fericit!!!🥂🍾💜

Gânduri bune tuturor!Copyright © 2023 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo