Hey! Publică și tu anunțurile tale la noi, unde ai tot sprijinul și ești apreciat la adevărata ta valoare!

Nu sunt anunturi pentru tine aici  advertise-here's posts

Am aflat despre Teorema, cu brand-ul Pininfarina, un nou concept de mașină care pare desprinsă dintr-un video sau un film cu povești din viitor, așa cum îmi place mie. 😎
Se spune că intrarea în această mașină e asemănătoare cu cea într-un living room.
Pe măsură ce pasagerul intră, partea din spate se deschide, acoperișul se extinde în sus și înainte, iar podeaua se aprinde ghidând pasagerii spre scaunele lor.
Interiorul mașinii oferă experiențe și momente diferite, inclusiv zone de intimitate în care pasagerii se pot izola pentru a dormi sau a se odihni.
Deja... imaginația mea a plecat departe... spre o lume fantastică, în care circulă aceste mașini pe șosele inteligente.
Aici e website-ul oficial unde am citit despre Teorema:
pininfarina.it/en/work/teorema ...

PS: Mi-am adus acum aminte că am citit într-o carte cum, în vremea războaielor trecute, se instalau efectiv sobe în spatele mașinilor, în lipsă de combustibil și am avut atunci imaginea unor mașini care mergeau cu soba "arzând" în spate.
Pare de necrezut că s-a întâmplat asta în ultima sută de ani, căci este atât de aproape de acest prezent uimitor pe care îl trăim din toate perspectivele și atât de incredibil pentru viitorul care anunță un confort maxim.
Cred că este posibil să se schimbe lumea și tehnologia în puțini ani, având în vedere aceste date.Priviți ce impact vizual au aceste billboard-uri de pe lângă drumurile din Argentina!
Mesajul e clar:
❌Nu folosiți telefonul în timp ce conduceți!

Totuși opiniile "publicului" sunt împărțite.
Unii oameni cred că acestea nu vor rezolva nimic, iar alții susțin ideea că platformele de socializare nu sunt motivul din spatele accidentelor, că tehnologia e menită să facă viața mai ușoară, nu să o strice și că oamenii ar trebui să fie responsabili și să știe unde și când să folosească telefonul mobil, etc.
Cred că cei care se filmează live în timpul mersului cu mașina ar putea fi avertizați și sancționați cumva, având în vedere că acel conținut reprezintă o dovadă publică.
Oricum motivele utilizării telefonului în mașină pot fi diverse, nu neapărat prezența pe rețelele de socializare.

Sursă imagine: www.linkedin.com/posts/brillia ...Cinci eleve din București au creat cea mai bună aplicație IT din Europa, în competiția internațională de programare și antreprenoriat Technovation Girls.
Acestea au creat aplicația Safe Walk cu ajutorul căreia își propun să ajute fetele și femeile aflate în pericol pe stradă, care sunt hărțuite verbal sau chiar fizic.
Vă invit să citiți mai multe despre succesul lor în acest articol:
www.g4media.ro/cinci-eleve-din ...

Foto: Adfaber


Comments (3)
alindimov :  daca veti citi articolul... o sa vedeti ca e vorba de peste 1700 de aplicatii prezentate... va dati seama cat de mare e piata momentana pentru heyadoo?
alindimov :  dar a fost un concurs sexist?!
advertise-here :  Da, este un concurs pentru fete. Așa cum există fotbal separat pentru bărbați și femei, așa și cu concursurile acestea. 😁

Voi ați auzit de toaleta care transformă excrementele în energie și chiar le permite oamenilor să cumpere lucruri cu cantitatea de "human waste" pe care o produc?😁
E pe bune, sunt mai multe articole care povestesc despre asta, inclusiv în Reuters:
www.reuters.com/world/asia-pac ...
Studenții de la o universitate din Coreea de Sud s-au gândit să folosească deșeurile umane pentru a ajuta la alimentarea unei clădiri, iar acest proces le transformă într-o monedă digitală.
Toaleta este invenția lui Cho Jae-weon, profesor de inginerie urbană și de mediu la Institutul Național de Știință și Tehnologie Ulsan (UNIST) și produce biogaz și gunoi de grajd.
Se numește toaletă BeeVi, din cuvintele albină și viziune.

Toaleta folosește o pompă de vid pentru a atrage deșeurile într-un bioreactor subteran, care prezintă microorganisme care descompun deșeurile în metan.
Aceasta devine apoi o sursă de energie pentru clădire, alimentând o sobă cu gaz, un cazan cu apă caldă și o celulă de combustibil cu oxid solid. Pompa sa specială reduce consumul de apă.

💱Cho a conceput o monedă virtuală numită Ggool, ceea ce înseamnă miere în coreeană.
Fiecare student care folosește toaleta câștigă 10 Ggool pe zi pe care îi poate folosi pentru a cumpăra produse la universitate, cum ar fi cafea proaspăt preparată, tăiței instant, fructe și chiar cărți.

Una peste alta, este o toaletă superioară ecologică, care permite studenților de la universitate să câștige bani din caca pentru a cumpăra produse la universitate.
Studentul postuniversitar Heo Hui-jin care cumpără articole de pe piața Ggool a declarat pentru Reuters: „Mă gândisem că fecalele sunt murdare, dar acum este o comoară de mare valoare pentru mine. Vorbesc chiar despre fecale în timpul mesei pentru a mă gândi ce carte vreau să cumpăr. "

Mai există și alte toalete inteligente, de exemplu, cele care pot analiza fecalele pentru boli și cele care pot recunoaște fundul.

🙂 Probabil e foarte amuzant, dar oamenii aceștia sunt incredibil de inventivi și reprezintă un exemplu de a face ceva util.


Comments (2)
alindimov :  foarte kinky :) practic atat timp cat exista mancare in burta... atunci va exista si tiparnita de moneda Ggool .. haha
advertise-here :  Totuși e bine că se găsesc astfel de soluții.

Hey! Ce mai spuneți?😉
Urmăresc paginile Heyadoo ale brand-urilor din toată România și m-am bucurat să pot urmări inclusiv noutățile aduse de www.vivre.ro pe pagina vivre.heyadoo.com !
Precum v-am mai scris, anul trecut am făcut multe cumpărături online și am cumpărat chiar și două canapele extensibile de pe Vivre, precum cea din imagine.
Una din canapele am dat-o de pomană, așa cum se procedează în zona mea, la parastasul de un an al cuiva, pe lângă alte articole.
Acest tip de canapea este comodă la maxim prin comparație cu cea veche pe care o aveam, este ușor de manipulat, chiar eu i-am montat picioarele și am aranjat-o unde am dorit.
Continui să urmăresc ofertele, căci mai am pregătită o listă de cumpărături. 😉


Comments (1)
the-great-wall :  Simplă și frumoasă canapeaua. Îmi place culoarea. 🙂👍 Succes la oferte și cumpărături reușite! 🙂

Revista PRIMM - Asigurări & Pensii, o publicație periodică din România dedicată pieței asigurărilor și domeniului pensiilor private, mi-a atras atenția încă din luna decembrie.
Vă invit să o citiți și voi în ediția digitală: xprimmpublications.com/books/p ...
Subiectul de ieri, cu digitalizarea, mi-a amintit de titlurile conținutului citit în această revistă, care susțin o parte din ideile specialiștilor în automatizare.
Până la urmă, digitalizarea poate fi un risc pentru cei care nu sunt pregătiți, însă e un beneficiu pentru cei care sunt într-o continuă optimizare. De aceea, oamenii trebuie să depășească abordările convenționale și să se îndrepte către noi abilități, schimbând și modul de luare al deciziilor și fiind mai informați.
Educația în viitor, gândirea sistemelor, anticiparea și previziunea strategică sunt unele dintre acele abilități, conform unui studiu despre care puteți citi începând cu pagina 47, unde se explică pe larg "cum ne adaptăm unei noi normalități".
Mi-a plăcut expresia "arhitecții schimbării", care se referă la antreprenorii care "cred că perioadele de criză sunt implicite, inevitabile și, totodată interesante", sunt oamenii care "cred că acestea sunt momentele în care poți crește mai mult și mai accelerat decât într-o perioadă liniară, obișnuită, cu condiția să fii suficient de alert și de adaptabil".

Această revistă abundă în informații importante și o văd ca pe un studiu de caz în sfera asigurărilor.
Având în vedere că automatizarea implică și mișcări de tipul "drag and drop", atunci cu siguranță se pot extrage detalii utile dintr-un astfel de exemplu care funcționează deja.
Vă las și o întrebare:
✔Cine credeți voi că sunt arhitecții schimbării?
În afară de Heyadoo, puteți numi parteneri, brand-uri pe care le cunoașteți sau pe oricare credeți că se pot caracteriza astfel.


Comments (2)
alindimov :  da... tare postarea ta ...o sa i-o trimit si lui Sergiu, directorul del la Xprimm ... in legatura cu intrebarea ta ... cred ca FlexaCoin e un arhitect al schimbarii serioase... venind cu un mass adoption in plati descentralizate si cripto
advertise-here :  Ok. Îți mulțumesc pentru apreciere și pentru răspuns! Vom vedea ce va face și FlexaCoin.

Hey!...
"Lightomand: captivi în Univers, atunci când zilele sunt ani" este titlul primei povești fantastice, scrise de mine în 2021!😎

Este genul de poveste prin care aș putea face reclamă la ochelari sau la lentile de contact, prin strategii personalizate de conținut!

Cu alte cuvinte, aș putea vinde această poveste, pentru a fi personalizată, cu plasare clară de produse.
La fel aș putea face cu oricare altă poveste și mai ales, pot crea o poveste direct pentru un brand.

Până la afaceri, rămânem cu plăcerea literaturii și a imaginației.

Vă invit să citiți și să îi înțelegeți tâlcul:
gandireaschimbatot.blogspot.co ...

Comments (7)
advertise-here :  Ați citit?
redbusineswoman :  Felicitări, sunteți un izvor nesecat de inspiratie și voința!
alindimov :  am citit tot blog-ul ... eram in urma cu vreo 5 articole dar m-am updatat :>
advertise-here :  Aveți un mic feedback măcar, ceva care v-a plăcut sau nu?🙂
alindimov :  izvor de imaginatie, mici partituri SF, unde creativitatea zburda... nu se prea preteaza la feedback pentru ca asta le si face frumoase... acolo pe planetele sau in scenariile acelea este permis orice :) majoritatea mi-au placut si o sa pun si in pagina
[vezi toate...]

Cu Heyadoo mă simt ca ACASĂ pentru că aici am construit împreună cu toți ceilalți membrii minunați, am pus valoare în fiecare idee propusă și am făcut aproape tot ceea ce am vrut, exprimându-mă în mod liber.
Heyadoo este locul în care zâmbesc într-un mod mai special, iar dacă ar fi să calculez de câte ori pe zi, ar trebui să am în vedere cel puțin 4 ani de zile.
Oare cum se numește acel loc unde se găsesc amprentele tale peste tot?!
Este chiar ACASĂ.
Din punctul meu de vedere, aici ACASĂ în Heyadoo, mi-am pus amprenta peste tot pe unde am avut acces și nu voi uita valoarea pe care am identificat-o, am primit-o sau am dăruit-o în anumite etape.
Cu Heyadoo mă simt ca ACASĂ pentru că îmi pasă de acest loc, am avut drag de a face ceva, am pus sentimente de prietenie, de recunoștință și multe alte emoții colorate.
Este locul în care îmi place să intru sau să mă întorc chiar și de zeci de ori pe zi pentru a verifica dacă totul este în regulă sau doar pentru a mă relaxa pur și simplu.
Este locul în care mă simt în largul meu și unde îmi place să scriu, pentru că știu sigur că cineva mă urmărește și mă poate înțelege și aprecia așa cum îmi place mie.
Aici am cunoscut oameni excepționali, de la care chiar am extras informații revelatoare, pe care le-am și aplicat cu succes în viața mea.
Aici este locul în care am devenit mai bună (în mai multe direcții), mai ales un om mai bun, mai înțelept, mai înțelegător și răbdător, păstrându-mi în același timp încăpățânarea, pe care oricum o consider o calitate.
Cu Heyadoo mă simt ca ACASĂ pentru că aici chiar e ACASĂ!...❤
Îți mulțumesc, Heyadoo!...
Sunt cu ochii pe tine!...

P.S.: Vă las aici atașată o melodie splendidă, cu dedicație pentru sufletele frumoase ale comunității noastre.


Comments (4)
redbusineswoman :  Acasă e locul în care ne simtim în largul nostru, ne incarcam bateriile, e locul în care nu ai cum să nu te simți bine!
tripoli58 :  Frumos! Multumim!
alindimov :  multumim de melo... da asa este... frumoasa abordare asta cu "iti amprenta peste tot, te regasesti intr-un fel peste tot, cate putin din tine pe acolo, pe acolo"
alindimov :  se spune ca in momentul in care un proiect se identifica 100% cu cineva, ca acel cineva mai sunt cel putin 10.000.000 in lume

Hey! Vă invit și pe voi să citiți proza scurtă cu titlul "Clubul fericirii lunare", scrisă de Claudiu Neacșu (începând cu pagina 146)!
leviathan.ro/editia-online-a-r ...
Îl felicit pe autorul nostru pentru încă o publicare în Revista Culturală Leviathan, reprezentând o proză scrisă frumos, cu claritate și bun gust, care îmbie la imaginație, cu respect față de cuvinte și cu o exprimare naturală, plăcută cititorilor deosebiți ca mine!😎

Deși inițial m-a dus cu gândul la alt tip de locație, până la urmă am înțeles ce reprezintă Clubul Fericirii Lunare.
Din punctul meu de vedere, o persoană sau un obiect are o valoare nemăsurabilă și nu este "condiționată" de atenția, (dez)interesul celorlalți asupra ei, căci fiecare își poate da singur valoare, iar un obiect își are oricum valoarea și utilitatea lui.
Am înțeles ideea precum că trebuie să plătești pentru acele ore de fericire lunară (care reprezintă cumpărarea de cărți în povestea de față), pentru a fi sigur faptul că le vei acorda maximă atenție și valoare.
Poate unii au nevoie de asta, dar nu aș generaliza...
Eu împrumut și cărți de la bibliotecă, deci gratis și totuși parcurg cu disciplină și trăire și emoție totală mii de pagini.
Adevărul e că eu pun prețul, eu acord valoare, nu neapărat banul.
Eu am găsit și am luat de pe jos 2 iconițe de hârtie, călcate în picioare de trecători și le port în portofel și parcă s-au mai "îndreptat" între timp și arată mai bine.
Deci le-am dat valoare, fără să dau bani pe ele. Probabil deja erau mistuite, dacă nu le salvam.
Adevărul e că multe din ceea ce cumpără omul, nu îl face fericit.
Ideea mea de "deznodământ" al acestei povești este că, de fapt, Iulius și toți ceilalți membrii ai Clubului Fericirii Lunare și-au plătit acele ore de fericire prin timp, prin trăire, adăugând și primind o valoare unică și incomparabilă cu a altora.
Și apropo, eu pot să mănânc un tort cu gândul în altă parte și să îi și prețuiesc gustul în același timp. 😁


Comments (2)
ibideji :  Foarte frumos scris Ionela
advertise-here :  Vă mulțumesc! Sunteți foarte drăguță😚!

Testul de personalitate și de aflare a punctelor forte gândit de Tony Robbins este un subiect pe care l-am studiat azi, după ce am citit un anunț de angajare în care candidaților li se cerea să trimită către secretariat următoarele:
- o scrisoare de intenție, de maxim 1 pagină
- un CV, de maxim 2 pagini
- documentele "DiSC Profile" și "Values Index", rezultate în urma completării chestionarului de profile DiSC de pe
www.tonyrobbins.com/disc/

Ideea e că cei care fac testul acesta trebuie să fie foarte sinceri și să aibă deja un self-awareness, adică o cunoaștere de sine cât mai aproape de adevăr.
Eu l-am parcurs și am primit imediat raportul conform răspunsurilor mele și chiar e foarte aproape de adevărul pe care trebuie să îl valorific mai mult.
Am avut de făcut alegeri destul de dificile, între mai multe puncte forte sau între mai multe puncte slabe, trebuind să aleg doar câte unul din fiecare, din mai multe grupuri prezentate.
Am fost surprinsă când am văzut că se cere acest rezultat al testului DiSC Profile pentru o posibilă angajare.
M-am gândit că este un standard genial, prin care pretențiile angajatorului se plimbă la un nivel poate prea ridicat pentru cei care încă mai lucrează la cunoașterea de sine, dar poate sunt oameni ai acțiunii și ai rezultatelor.
Și atunci, cine are de pierdut, dacă rezultatul testului are la bază răspunsuri neconforme cu adevărata personalitate a angajatului?
Sau poate angajatorul dorește să se implice și să ajute în dezvoltarea personală și profesională a viitorilor angajați și aceste însemnări ar fi niște puncte de plecare.
Oricum, e bine că se pune mintea la treabă!


Comments (2)
heyadoo :  super experienta dezvaluita ... multumim :)
nicole :  Interesant, imi plac testele de personalitate, asa ca il parcurg si eu, multumesc !

Nu mă mai pupa! 😷🙂
În luna iunie am participat la un concurs de creație teatrală și literară, organizat de Primaria Capitalei prin Teatrul Dramaturgilor Români, Muzeul Literaturii Române, Biblioteca Mitropolitană București ( facebook.com/events/s/concurs- ... ) cu tema "Distanța".
Am scris un eseu emoționant despre o fetiță care este luată de lângă părinți într-un context oribil, am scris și o monodrama, în care personajele principale (un preot, o cântăreață, o studentă, un fost pușcăriaș) ajung în carantină la un hotel și se întâmplă ceva neașteptat... Și am scris și o poezie, mai simplă și în spirit umoristic.
Nu am fost nominalizată printre câștigători, dar sunt mândră de mine și le voi publica în altă parte.
Vă invit să citiți:

Descalță-te la poartă, dezbrăcată-te de haine,
Spală-te pe mâini și nu gândi la taine!...
Du-te și mănâncă, nu sta și te uita.
Să-ți fie pofta bună și... nu mă mai pupa!

De ești obosit acum, întinde-te pe pat.
Nu mai privi ecranul, căci totul e trucat.
Mi-e cald sau frig, nu-ți pese! Hai, lasă-mă așa!...
Deschide larg fereastra și... nu mă mai pupa!

Ce ai făcut astăzi, în drum spre locuință?
Oare ai purtat mască de-unică folosință?...
Ce-ai declarat tu oare? Pe unde ai umblat?...
Să nu aud că iarăși ai fost crud amendat!

N-ai voie să te-apropii la mai puțin de-un metru
De mine și de nimeni, căci scrie-n termometru
Că poți fi purtător de-un virus haimana.
Hai, lasă-mbrățișatul și... nu mă mai pupa!

În lunile trecute, nimeni nu se gândea
Că vreo pandemie s-apară ar putea,
Că totul se va-nchide și noi vom dispera,
Că vom păstra distanța și... nu ne-om mai pupa.

Distanța ne menține cu ochii-n telefoane,
Și mai distingem astăzi doar forme de betoane.
Viața nu a fost bună, acum e și mai rea,
Deci stai la tele-muncă și... nu mă mai pupa!
(Ionela Budu)


Comments (5)
the-great-wall :  Bravo pentru poezie si pentru participare. 👏👍
nicole :  Felicitari Ionela ! Continua si mult succes !
coarfa :  Nu conteaza ca nu ai castigat, conteaza experienta! Succes in continuare!
tripoli58 :  Nu dezarma! va veni si recunoasterea!
advertise-here :  Au fost peste 500 de lucrări și probabil autori mai "experimentați". Bineînțeles că nu. Tot înainte! Vă mulțumesc!🤗

Feedback Ebook: "Cum se schimbă marketingul digital pentru companiile de tech & software din România".
stoica.co/resources/cum-se-sch ...
Am avut satisfacția de a citi în acest Ebook idei și opinii asemănătoare cu cele pe care le gândesc eu și pe care le urmez.
Obiectivul meu este să aduc aici, în comunitatea mea de pe Heyadoo, parteneri sau simpli utilizatori, care aplică în mod smart doar tactici și strategii de digital marketing care, într-adevăr, sunt relevante și adaptate stilului de comunicare care ajută la păstrarea unor interacțiuni apropiate.
În acest sens, susțin strategiile de conținut de calitate, motivat și asumat, cu beneficii clare, cu informații noi și actuale, comunicate într-un stil direct, nu generalist și rigid.
Contextul 2020 a iscat chiar accelerarea agresivă a tendințelor vechi, cu efecte care mă conving să ies din online, însă am intrat în contact și cu tendințe noi, care merită atenția în perioada următoare.
Mi-a plăcut cum a punctat clar Lorand Minyo, de la Blugento România:
"Ce nu va mai funcţiona cu siguranţă în digital marketing este content-ul generalist.
Consumatorii vor să obţină valoare imediată din conţinutul pe care îl consumă, aşa că atenţia noastră ar trebui să se îndrepte mult mai mult către conţinut personalizat, uman, către newsletters şi webinarii cu adevărat utile."
Cred că trebuie păstrată o anumită doză de formalitate, dar îmbrăcată într-un fel anume.
În legătură cu ce spune Miruna Dragomir, de la Planable, în acest Ebook, dacă s-a ajuns la asta, atunci sigur nu toată lumea ar trebui să publice conținut într-o formă brută și nu ar trebui pierdut profesionalismul din vedere, chiar dacă automatizarea și-a luat deja locul.
Mi-a plăcut și ideea că audiența își dorește să vadă mai puțină perfecțiune, dar mai multă vulnerabilitate, căci fiecare contează!
Cam asta e... 😎


Comments (5)
alindimov :  da... content foarte interesant... de luat aminte ... partea cu vulnerabilitatea si naturaletea e clara... partea cu un continut generalist sau rigid mi-e cam confuza... care ar fi ideea de fapt?
advertise-here :  Publicarea de conținut generalist și rigid înseamnă lipsă de empatie și de interacțiune cu audiența care urmează să vadă, referindu-te chiar la ceva care nu îți aparține, arătând în mod inexplicabil, aproape ilogic.
advertise-here :  Uite, de exemplu, am scris aici acest feedback pentru a-l adăuga în portofoliul meu, însă l-am dus și în atenția sursei Ebook-ului. Invitația mea a fost lansată și îi aștept pe Heyadoo.
advertise-here :  Dacă vrei să afli răspunsul în mod personalizat, ori te evaluezi și îți dai singur seama, ori plătești un specialist.
alindimov :  Aha.. Ok... Bravo!

Ia-ți costumul, căci în noaptea asta vei deveni celebru!... Valabil și pentru femei! 😎
Te provoc să te gândești cum poate ajunge un CV să valoreze un miliard de euro!...
Pentru cine a citit primul meu articol de pe blog, aflați că Titanul a revenit și este implicat în această "poveste".
Află răspunsul și înțelege că... Gândirea Schimbă Tot!
gandireaschimbatot.blogspot.co ...

Comments (2)
alindimov :  Pam pam 😊

📲Este socializarea online o garanție a succesului?

Gândește-te ce răspuns îți poți da, în funcție de ceea ce faci și de rezultate, plus alți factori pe care îi ai în vedere.

Eu susțin ideea unuia dintre invitați, Cristian Cuciureanu:
"... să ne dezvoltăm competențe multiple și, în funcție de conjunctură și de ceea ce ne permite mediul, noi să le aplicăm pe cele care cu adevărat ne ridică sau care ne apropie de succesul pe care ni l-am propus."

Formarea competențelor vizează un cumul de aptitudini, atitudini și cunoștințe îndreptate către scop.
Tuturor acestor elemente le adaug Gândirea, în toată splendoarea ei!🙂
Cred că, în viitor, chat boții se vor ocupa de socializarea online și multe alte task-uri, sub comanda inteligenței artificiale.
Acum se pierde foarte mult timp cu postări gratuite, care nu au efect și nu conectează utilizatorii acolo unde se dorește.
Tehnologia va da la o parte, cu mult profesionalism, toate aceste mișcări de amatori.
Totuși, utilizatorilor umani le mai rămâne cel puțin un avantaj.
Eu știu care este acela ( sau chiar mai multe)...
Fiecare SĂ GÂNDEASCĂ și să profite de propriul "brainware"...

Am lansat invitația de a intra aici în comunitate, pentru a dezvolta și susține împreună un marketing al ideilor, care chiar pot aduce schimbarea dorită de fiecare în diverse domenii.
Deci, haideți să ne conectăm și să aducem la suprafață ceea ce aveți fiecare!🗂Hey! Am citit și partea a treia a trilogiei "Atingerea", scrisă de Claudiu Neacșu.
Recenzia mea prețioasă nu ar încăpea aici, așa că vă invit să aflați singuri care este cel mai șocant subiect de film.😎
Am așteptat să aflu deznodământul și anumite detalii mi-au adus aminte de cum am ajuns să mă conectez cu oameni-cheie, având ulterior motive frumoase de a rămâne și de a activa în această comunitate online.
În acest sens, îmi permit să extrag câteva rânduri din cartea de față, "Confruntarea", chiar dacă au fost adresate în alt context, dar care cred că se potrivesc și aici:
"Voi ați intrat într-o lume cu care, înainte de a veni aici, nu erați deloc obișnuiți. Apoi, treptat, ați început să înțelegeți și să cunoașteți.
V-ați înțeles puterea pe care deja o aveați în voi. Ați învățat cum să o folosiți. Dar încă sunteți începători. Mai aveți nevoie de un antrenament special."
Aceste idei sunt aproape perfecte pentru a rezuma o experiență și o parte a evoluției cu impact personal.
Mi-a mai plăcut și fragmentul în care autorul spune că:
"Unui lucru perfect i se poate oricând adăuga ceva. Adică totul devine perfect plus încă o valoare."
Este inedit și modul în care anumite personaje fac referire la platforma Heyadoo, îmbinând atât de ușor fantasticul cu realitatea.
Mi-au plăcut și fragmentele din revistele științifice.
Chiar este unul anume care cred că e cheia întregii enigme, dar țin pentru mine secretul.
Vă invit să citiți, să vă gândiți, să vă puneți imaginația la treabă!🙂


Comments (2)
nicoleta :  Multumim pentru recenzie! Absolut fenomenala ! Merita citita cartea !
elena :  Foarte frumos spus!!!!

Mă doare că tot ceea ce nu are imagine este pur și simplu invizibil, deși există și este atât de puternic și de important!
În fine...
Rezultatele nefavorabile m-au făcut să mă apreciez și mai mult.
Aleg să râd...
Aleg să mă amuz, decât să mă enervez pe ceea ce oamenii nu pot gândi limpede.
Multe nu mai au logică și nimeni nu observă...
Pentru a încheia cu acest sentiment, până la următoarea provocare, am scris o nouă poveste:
gandireaschimbatot.blogspot.co ...

Comments (3)
alindimov :  keep going :)
alindimov :  recomand si celor mai noi blog-ul Ionelei ...dar inainte sa cititi sa aveti grija sa va puneti toate lucrurile in ordine ca o sa plecati departeeee :)
advertise-here :  Ok. Vă mulțumesc!

Hey! Am participat și eu la concursul organizat de Kaufland, "Creative Challenge" și am fost premiată cu un voucher de 100 lei.
Am văzut creații uimitoare, care într-adevăr merită marile premii.
Îi felicit pe toți!
Am atașat alte 2 creații care mi-au plăcut, o imagine (sursa
www.facebook.com/2748469926185 ... ) și un video care merge ca super reclamă.

❤Creația mea a fost o poezie:

În această zi aniversară, cu pregătiri colorate în toată țara,
Aș vrea să fiu în locul Directorului, să-i știu și eu comoara.
Pentru prima dată m-aș îmbrăca în culorile vii ale brandului,
Purtând o rochie inedită, c-un diamant în văzul publicului.

Aș dezvălui lumii cum m-am îndrăgostit pe veci din întâmplare,
Chiar în Kaufland, când căutam K-Classic special pentru mâncare.
El, sortitul, s-a împiedicat de mine, uitându-se atent la promoții,
Cum ne-am ținut apoi de rafturi, neajungând bucăți precum roboții.

Aș dărui clienților fideli, pentru a sărbători prietenește împreună,
Reduceri colosale la K-Favourites cu dragoste, în fiecare lună.
I-aș face milionari, prin economiile cu renumitul Kaufland Card,
Căci lucrurile bune chiar vin ușor când Kaufland ți-e standard.

Asta e. Mă bucur și de voucher!😎


Comments (1)
nicoleta :  Felicitari Ionela, ingenioasa ca intotdeauna !🤗

Hey! Am menționat într-o postare anterioară că am participat în luna iunie la un concurs de creație literară cu tema "Distanța".
Atunci v-am redat aici poezia "Nu mă mai pupa" (o regasiti și dacă dați o căutare folosind keyword-ul "pupa").
M-am hotărât să le public și pe celelalte pe Blog-ul meu, un eseu teribil de emoționant și o monodramă cu o intrigă misterioasă (
gandireaschimbatot.blogspot.co ... ).
Explicația motto-ului meu, gândit cu această ocazie, este una foarte comică.
În orașul meu, există niște ziduri rămase din vremea comunismului, care reprezintă baza unor clădiri care nu au mai ajuns să fie niciodată ridicate până la final.
Probabil primaria, încearcă să spargă acele ziduri, pentru a "curăța" locul, dar oamenii abia reușesc să le găurească, atât de țepene sunt!
Și ce este comic este că pe unul din ziduri scrie "Pericol de dărâmare!"😆
Nu cred că vor cădea curând acele ziduri...
Dar motto-ul meu ales pentru poveștile mele, <<Distanța este un zid pe care scrie "Pericol de dărâmare!">> poate fi interpretat în mai multe sensuri.
Aveți libertatea să vă gândiți la asta.
Vă invit să citiți o poveste care vă va sensibiliza teribil, o poveste pe care mi-am "corectat-o" cu lacrimi în ochi înainte de a o salva pentru totdeauna, căci are la bază și anumite trăiri reale:
gandireaschimbatot.blogspot.co ...
Urmează să public și monodrama...
Așa că urmăriți blog-ul "Gândirea Schimbă Tot"!

Comments (3)
eugenia32 :  Mulțumim mult și sincere felicitări! Sunteți minunată!!🙏🥰
advertise-here :  Îți mulțumesc, Eugenia!
the-great-wall :  Bravo! 🙏

"Bucurați-vă de momentele voastre de glorie! Nu toate perele au acest noroc. Voi sunteți cele alese. Sunteți favoritele sorții. 
Din păcate, clipele astea nu vor fi prea multe. În curând va trebui să fac loc pentru alte pere. Voi veți trece în eternitate, lăsându-mi mie amintiri așa de frumoase.”
Vă invit să citiți și voi eseul "Gândacul invizibil", scris de Claudiu Neacșu și tipărit în Revista Culturală Leviathan ( îl puteți citi începând cu pagina nr. 141).
Se poate comanda revista tipărită sau se poate răsfoi ediția online aici:
leviathan.ro/editia-online-a-r ...

Veți afla o întâmplare care atinge cumva, mai ales la nivel psihologic, ceea ce se întâmplă în aceste vremuri.
Oamenii sunt puși în fața unui "pericol" care îi provoacă să facă o schimbare.
Ei au de ales între a se adapta și a continua reinventându-se sau a renunța și a-și păstra reputația orgoliului.
Un exemplu mai clar nu poate fi decât întâmplarea din "Gândacul invizibil"!


"I've been sad, I've been lost
I've been down and out and lonely
I've been suffering at job, in a world that tries to own me
But when I wake up every morning there's an image of a better place
'Cause the harder that we grind
Then the sweeter is the glory
People say I'm foolish
People say I'm blinded by faith
But if I run out of air, if I crash I don't care
I'm gonna do it my way
I can make it through this
You can throw the world in my face
But the fear gives me life
And I swear till I die
I'm gonna do it my way
Gonna do it my way
Gonna do it my way
So put me down and criticise me, with your lies and with your parody
In the darkness I don't hide, 'cause I got pride that gives me clarity
I still wake up in the morning with a vision of a better life
You see, the option of defeat is just not written in my story
People say I'm foolish
People say I'm blinded by faith
But if I run out of air
If I crash I dont care
I'm gonna do it my way
I can make it through this
You can throw the world in my face
But the fear gives me life
And I swear till I die
I'm gonna do it my way
Gonna do it my way
Gonna do it my way
Every time they build a wall around me
I will tear it down and say
I'ma live my dreams
Gotta live my dreams
Even when the floods rush round to drown me
I just hold my breath and pray
Let me live my dreams
Every single one of my
I ain't quitting none of my dreams
People say I'm foolish
People say I'm blinded by faith
But if I run out of air
If I crash I dont care
I'm gonna do it my way
I can make it through this
You can throw the world in my face
But the fear gives me life
And I swear, 'til I die
I'm gonna do it my way
Let me fly thru the air if I crash I don't care
I'm gonna do it my way
'Cause the fear gives me life
And I swear, 'til I die
I'm gonna do it my way".
(Aloe Blacc - My way lyrics)

Just something to listen.💻Ecommerce-ul și securitatea cibernetică

Mi-a plăcut această emisiune, mai ales că mi-a fost ușor să înțeleg termenii, având în vedere că am absolvit deja Introducerea în Securitatea Cibernetică, cel puțin la nivel teoretic (acum sunt la partea esențială).😎

Iată ce spune unul dintre invitați, Mădălin Dumitru - CEO Cyber Smart Defence:

"Orice antreprenor care începe o activitate în mediul online în domeniul ecommerce, în primul rând, trebuie să fie conștient și trebuie să înțeleagă că planeta, în momentul de față, este într-un război cibernetic.
Cu cât digitalizarea a luat mai multă amploare, cu atât și hoții s-au mutat pe internet, acolo unde sunt banii.
Cu ajutorul cryptomonedelor ei reușesc acum practic să ascundă foloasele materiale derivate din aceste atacuri cibernetice și practic face aproape imposibilă identificarea și nu mai funcționează așa bine sintagma "follow the money", pentru că există foarte multe metode de a ascunde acești bani în cryptomonede.
Bineînțeles că orice antreprenor începe să investească în zona aceasta de comerț online și are foarte multe lucruri de făcut, pe lângă faptul că trebuie să se adapteze noilor cerințe, dar trebuie să ia în considerare și zona de securitate cibernetică, pentru că aceasta poate să distrugă (au fost cazuri în care aceste atacuri cibernetice și vulnerabilitățile exploatate în sisteme informatice au dus la încheierea acelor afaceri).
Este extrem de ușor să pierzi o astfel de afacere deoarece hackerii nu au limite, granițe, nu au niciun fel de constrângeri când vine vorba de un atac cibernetic."

Vă invit să urmăriți toată emisiunea "Forum IT", care s-a difuzat pe Canal 33.


Comments (1)
nicoleta :  Interesant, multumim frumos !

Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo