Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!

Nu sunt reclame pentru tine aici  sorinatodirel's posts

GÂNDUL ZILEI
~ 5 OCTOMBRIE 2021 ~
✿═ღஐ✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ✿ஐღ═✿

✿══ღღஐ✿ ღ ✿ஐღღ══✿ ~Da, recunosc, sunt diferita~ "Îngrijorându-te nu vei elibera ziua de mâine de problemele sale, ci vei goli ziua de astăzi de puterea sa.” TOAMNA FRUMOASA SA AVETI ,GRUP FRUMOS!
Sursa: Inteleptii + 60


Comments (5)
redwoman :  Doamna de fier!
advertise-here :  Așa e! O zi frumoasa s-aveți și dvs!😊
ibideji :  Mulțumesc la fel!
nellysandu :  Multumim, la fel!
adydida :  Multi cad in cursa.

Descoperă câtă apă trebuie sa bei zilnic, pentru o viață sănătoasă!
Cu totii stim ca apa si alte lichide sanatoase sunt necesare pentru hidratare, iar fara ea nu putem supravietui decat 3-4 zile. Apa este o necesitate – pastreaza fiecare sistem din corp la parametri de functionare normali, are o multitudine de functii importante si este necesara pentru desfasurarea multor procese care au loc in organismul uman. Nu degeaba 60% din corpul nostru este compus din apa!


Comments (1)
eugenia32 :  Mulțumim pentru informații!! 🤗

O seara frumoasă tuturor. Eliberați de frământările zilnice, cu nădejdea vremurilor mai bune, puneti-vă încrederea în Cel ce ține zilele noastre în mâinile Sale. Pacea sufletească să vă dea odihna necesară sănătății.


Comments (3)
ungureanug :  Seară frumoasă tuturor!
nicoleta :  Seara frumoasa Viorica !🤗

Pentru voi, cu drag! O duminică de toamnă frumoasă!


Comments (1)
advertise-here :  Îți mulțumesc! Și tu să ai parte de zile minunate!🧡

Familia este "incaracatorul" la care ne conectam cand am ramas "fara baterie". Sanatate si liniste in/alaturi de cei dragi!


Comments (4)
advertise-here :  Glumind puțin, zic că... totuși se întâmplă să ne descarcam de fapt bateriile în familie...😁 și să ne încarcam atunci când suntem singuri și ne relaxam într-un anume fel. 😁 Dar da... acasă ne este " încărcătorul"!❤
redwoman :  Uneori se mai intampla si invers, dar una peste alta tot din familie ne luam energia.
nicoleta :  Mare adevar !

3 MĂRCI CELEBRE DE ÎNCĂLȚĂMINTE,IMPLICATE ÎN ACȚIUNI CARITABILE

Încălțăminte și ochelari pentru cei care au nevoie, sprijin pentru victimele dezastrelor naturale sau inițiative legate de protecția mediului – acestea sunt doar câteva dintre domeniile în care cunoscutele mărci de încălțăminte oferă contribuții caritabile. Sunteți curioși ce producători își folosesc popularitatea pentru o cauză bună? Citește mai departe și află cum funcționează și pe cine ajută.


1.Toms
În cazul mărcii care produce espadrilele populare, inițiativele de caritate nu sunt o acțiune unică, ci chiar un model de afaceri. Fondatorul său, Blake Mycoskie, în timp ce călătorea prin Argentina în 2006, a venit cu ideea unică de a crea o companie care să doneze încălțăminte copiilor nevoiași în schimbul fiecărei perechi vândute. Așa s-a născut filozofia „One for One”. Datorită colaborării Toms cu organizațiile umanitare, brandul a donat încălțăminte pentru 60 de milioane de copii din peste 70 de țări. În 2011, oferta sa a inclus și ochelari cu același principiu de vânzare – o pereche vândută = una donată.

2.Keen
S-ar putea să asociezi brandul Keen cu încălțăminte de trekking (și, mai ales, cu sandalele outdoor), dar știi că, compania americană a avut multe inițiative sociale? Totul a început în 2004, când un producător de încălțăminte a decis să doneze întregul său buget de publicitate de un milion de dolari pentru a ajuta victimele tsunami din sud-estul Asiei. Trei ani mai târziu, a fost lansat programul Hybrid.Care, care sprijină organizațiile neguvernamentale de mediu. Deci, atunci când achiziționezi pantofi Keen, contribui printre altele la protecția și restaurarea râurilor americane sau pentru protejarea resurselor de apă curată.

3.Timberland
Producătorul legendarelor ghete se ocupă, de asemenea, cu spijinirea activităților pro-ecologice.


Comments (2)
advertise-here :  Cel mai mult îmi place ce fac cei de la Keen, dar nu am înțeles dacă acest brand și-a donat bugetul de publicitate sau a fost vorba despre exemplul inițiativei altcuiva, de la care a pornit ulterior acel program.?!
iurie1 :  Din câte am îțeles din materialul publicitar,compania Keen a lansat mai multe inițiative sociale.Un alt producător de încălțăminte i-a urmat inițiativa și și-a donat tot bugetul său publicitar pentru a ajuta victimele tsunami din sud-estul Asie.

Nu obiectele dau valoare omului,ci CARACTERUL și EDUCAȚIA!


Comments (3)
redwoman :  Adevărat!
ungureanug :  Educația este cea prin care evoluția ta este certă!
catiburcea :  Daca nu deranjezi si nu faci rau, poti face ce vrei. Adevarat.

EFECTUL PE CARE ÎL ARE TOPIREA GHEȚII POLARE ASUPRA PLANETEI

Pe măsură ce temperaturile în creștere topesc gheața polară într-un ritm alarmant, creșterea nivelului mării rezultată din această situație va remodela liniile de coastă din întreaga lume.

Dar efectele asupra planetei pot fi și mai dramatice, potrivit unui nou studiu privind modul în care topirea gheții remodelează fizic scoarța Pământului, notează Futurism.

Stratul exterior al planetei noastre este surprinzător de elastic, potrivit cercetărilor publicate în revista Geophysical Research Letters, luna trecută. În studiu, oamenii de știință de la Harvard au descoperit că scoarța se recuperează în exterior după ce gheața de deasupra ei se topește, dar nu revine întotdeauna la o formă perfect sferică.

Studiul arată că aceste deformări nu sunt doar mai mari decât credeau oamenii de știință, ci și că pot avea efecte semnificative asupra ecosistemelor dintr-o zonă de mii de ani.

Cercetător Harvard: „Pământul acționează mai mult ca un fluid foarte lent”

Părți ale scoarței din jurul Arcticii se extind în continuare ca un balon extrem de lent după ce greutatea erei glaciare, care s-a încheiat acum 11.000 de ani, s-a ridicat de pe ea. Pentru că multă gheață se topește din cauza schimbărilor climatice, expansiunile și efectele de deformare sunt combinate, creând un peisaj din ce în ce mai complex.

„La scările de timp recente, ne gândim la Pământ ca la o structură elastică, ca o bandă de cauciuc, în timp ce la scările de timp de mii de ani, Pământul acționează mai mult ca un fluid foarte lent,” a precizat Sophie Coulson, cercetător planetar la Harvard.
Află mai multe aici: www.descopera.ro/stiinta/19817 ...


Comments (2)
advertise-here :  Of, of, of! Vine și asta la pachet cu tot ceea ce se întâmplă în lume.
ungureanug :  Din păcate asta se întâmplă!

Poezia copilăriei...

Cântec
✍️... George Coșbuc

A venit un lup din crâng
Şi-alerga prin sat să fure
Şi să ducă în pădure
Pe copiii care plâng.

Şi-a venit la noi la poartă
Şi-am ieşit eu c-o nuia:
"Hai la maica să te joace"-
- "Lup flămând cu trei cojoace,
Eu chemam pe lup încoace,
El fugea-ncotro vedea.

Ieri, pe drum un om sărac
Întreba pe la vecine:
"-Poartă-se copiii bine?
Dacă nu, să-i vâr în sac!"

Şi-a venit la noi la poartă
Şi-am ieşit eu şi i-am spus:
-"Puiul meu e bun şi tace,
Nu ţi-l dau şi du-te-n pace!
Eşti sărac dar n-am ce-ţi face!
Du-te, du-te!" Şi s-a dus.

Şi-a venit un negustor
Plin de bani, cu vâlfă mare,
Cumpăra copii pe care
Nu-i iubeşte mama lor.

Şi-a venit la noi la poartă
Şi-am ieşit şi l-am certat:
-"N-ai nici tu, nici împăratul
Bani să-mi cumpere băiatul!
Pleacă-n sat că-i mare satul,
Pleacă, pleacă!" Şi-a plecat.


Comments (3)
advertise-here :  O poezie care îmi aduce aminte de copilărie și de anii de școală... în care am învățat poezia aceasta. 😊
adworld :  Ce ani au fost, n-aveam nicio grijă...

Toate ca toate, dar cu miere este cea mai buna!...


Comments (1)
advertise-here :  Voi lua și eu vreo doi arbuști să pun în grădină.😊

🔥 Stop violentei in familie !🔥

În timp ce se juca în cameră, un băiețel de 5 ani o aude pe mama lui plângând... Fuge repede către scări și își vede părinții că se ceartă.
Ochii i se umple de lacrimi si inima îi este sfâșiată...☹️
După un timp mama se duce la el și tata plecă de acasă... Se așează lângă ea și o întreabă ce s-a întâmplat.
Mama nu a spus nimic, dar știa că tatăl lui a lovit-o în timpul conflictului
Seara târziu, tatăl s-a întors acasă prefacădu-se că nu s-a întâmplat nimic... dar copilul a văzut totul... l-a chemat deoparte și ia zis:
- Tată, pot să te întreb ceva?
- Da, fiul meu.
Copilul:
- dacă cineva îți lovește mama, care va fi reacția ta?

- Tata: Nu voi permite nimănui să îmi lovească mama!!! Mă duc imediat să-l omor!!!
Copilul a zâmbit puțin și a zis:
- data viitoare când o vei mai lovi pe mama mea, jur că te voi omorâ..!!!
Bărbatul s-a simțit mort... s-a ridicat și s-a întors în cameră foarte trist...

Morala: Femeia ta este cea mai scumpă comoară pe care o ai!!! Este mama copiilor tăi, femeia care a acceptat să te suporte, să îți nască copii, să facă tot posibilul să fie bine pentru familie...

Respect-o ca pe mama ta, sau poate chiar mai mult!🙏🏻 Altfel nu o meriți‼️
Și... Nu uita niciodată CEEA CE DAI, AIA PRIMEȘTI.
Tot ceea ce faci în viață ți se va întoarce..


Comments (2)
sorinatodirel :  Dacă toți cei care lovesc,ar reacționa așa,bine ar fi!
alindimov :  Bravo Nico! 👍🤗

"Viaţa noastră este o permanentă călătorie, de la naştere până la moarte. Peisajul se schimbă, oamenii se schimbă, nevoile se transformă dar trenul merge înainte. Viaţa este trenul, nu gara! Bucurati-vă de călătorie!"
_____🍂_____
Paulo Coelho


Comments (2)
advertise-here :  Am citit mai demult primele cărți ale lui Coelho... E adevărat ceea ce spune... Totuși viața este și o destinație, mai ales atunci când doi oameni se iubesc și fac copii...😊
stelaviorica :  Viata e o calatorie in timp, cu viteza rachetei sau viteza melcului. Cu racheta nu ai timp sa vezi frumusetea vietii si deja ai ajuns la final. Cu viteza melcului vezi si urcusul si coborasul si florile vietii si spinii ei, dar mai bogat spiritual.

Fata din imagine este directoarea unei mari bănci din India.
Înainte de a începe prima zi de lucru, tatăl ei i-a spus:
-Sa nu spui nimănui că ai crescut într-o familie săracă şi că tatăl tău este gunoier, vor râde toţi colegii de tine.
A doua zi fata a postat această poză pe reţelele sociale cu următorul mesaj:
-Am crescut într-o familie săracă, iar tatăl meu lucrează ca gunoier. Vreau să îi mulţumesc pentru educaţia primită şi pentru eforturile sale financiare pe toată perioada studiilor.Te iubesc, tată.Tu eşti mândria mea!
Sursa: Oameni arbori cărți


Comments (1)
advertise-here :  Am tot văzut exemple cu oameni care au povestit de unde au plecat abia după ce au ajuns să aibă funcții mari sau după ce au atins celebritatea. Ar fi mult mai folositor dacă oamenii simpli ar fi apreciați și ajutați să se împlinească profesional.

La om totul trebuie să fie frumos: si chipul si îmbrăcămintea si sufletul si gândurile.
________
Cehov


Comments (1)
advertise-here :  Da.... Iar omul trebuie să își vadă frumosul fără să se compare cu altcineva.

Fără facturi și stres.......

Ce frumos si simplu, te simteai linistit, te simteai acasa.....


Comments (4)
adydida :  Si mult mai sanatos era acest climat. Totul era mai aproape de natura,inclusiv din ce era construite constructiile. Acum totul este poluat.
advertise-here :  Bună ziua! Și acum se poate... Încă nu e timpul pierdut... Cred că e vorba de alegerea noastră cum dorim să trăim și cum să ne aranjam locuința și cum să ne trăim viața.
sorinatodirel :  Adevărat! Eu am prins acele vremuri,am trăit copilăria într-o astfel de casă care încă există. Aveam 8 ani când pentru prima dată s-au aprins luminile electrice in casa noastră.
alindimov :  vremurile s-au schimbat 🙃 trebuie sa luam ce a fost bun atunci si ce e bun acum si sa cream ceva si mai bun decat amandoua

🦢🍂🏞În fiecare zi, ne batem joc
De păsări, de iubire și de mare,
Și nu băgăm de seamă că, în loc,
Rămâne un deșert de disperare.

Ne amăgește lenea unui vis
Pe care-l anulăm cu-o șovăire;
Ne reculegem într-un cerc închis
Ce nu permite ochilor s-admire;
Ne răsucim pe-un așternut posac,
Însingurați în doi, din lașitate,
Mințindu-ne cu guri care prefac
În zgură sărutările uzate;

Ne pomenim prea goi într-un târziu,
Pe-o nepermis de joasă treaptă tristă:
Prea sceptici și prea singuri, prea-n pustiu,
Ca să mai știm că dragostea există.
În fiecare zi, ne batem joc
De păsări, de iubire și de mare,
Și nu băgăm de seamă că, în loc,
Rămâne un deșert de disperare.

#RomulusVulpescu


Comments (4)
harmony :  O redare a vremurilor de acum, triste, pentru multi dintre noi. Dar exista salvare. O vedem noi, oare?
adydida :  Totul depinde de noi sa facem schimbarea. De constientizarea noastra.
sorinatodirel :  Schimbarea e in mâinile noastre. Păcat că foarte puțini conștientizează sau chiar dacă o fac nu vor să iasă din zona lor de confort.
life-of-joy :  "desert de disperare"... trist, dar foarte adevarat !!! Haideti, asadar, sa facem lumea asa cum era !

Lucrurile bune vin la cei care așteaptă și fac cumpărături cu cardul! Intră și tu în marea familie VIVRE. La înregistrare vei primi 25 de lei BONUS! www.vivre.ro/user/invite/id/35 ...Un singur gest de bine sau o singură acțiune negativă, pot schimba destine a zeci, sute, mii și milioane de oameni.

Moartea sau viața unui suflet poate sta în puterea limbii tale, a gesturilor tale sau a modului în care te comporți cu acel suflet.

Fiecare dintre noi poate fi îngerul păzitor al celuilalt sau demonul care-i întunecă existența.

Fiecare om are influență asupra altui om .....

Fii viață pentru viețile celor de lângă tine!


Comments (3)
advertise-here :  La un moment dat, cred că și îngerul și demonul se plictisesc și pleacă în vacanță. 😁 Am glumit... Cred că ar trebui să fim în primul rând buni cu noi înșine și pentru noi...
diaconescu :  Tine de responsabilitatea noastra cum ne comportam.
adydida :  Pentru a face intradevar o schimbare, trebuie sa inveti sa faci multe lucruri pozitive.

Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo