we support: cause

                   

Nu are reclame(ADs)  nicoleta1's posts

"Mă aflam într-o cofetărie și așteptam la rând, apreciind din priviri prăjiturile din vitrină. În fața mea era un bărbat tânăr, nu știu dacă avea mai mult de 25 de ani. A făcut poză vitrinei, probabil se consulta cu cineva... În fața lui era un bătrân care punea diverse întrebări despre prăjituri, iar vânzătoarea îi explica totul cu multă răbdare. Bătrânul părea interesat de o prăjitură care să nu aibă nucă sau ceva crocant și m-am gândit că probabil își dorea să evite alimentele tari din cauza danturii. Apoi a întrebat cât costă două prăjituri dintr-un fel și cât costă două din alt fel. A ales prăjiturile cu mousse de ciocolată, despre care vânzătoarea i-a spus, mai devreme, că sunt mult mai bune și mai fine.
- Înainte să le împachetați, vă rog să îmi dați voie să le plătesc, am doar card și am pierdut socoteala lunară, nu știu dacă mai sunt destui bani acolo înăuntru...
Aceasta a introdus suma pe pos și, în timp ce bătrânul era atent la portofel ca să își scoată cardul, tânărul din fața mea a atins repede pos-ul cu cardul lui și i-a făcut un semn discret vânzătoarei să nu îl dea de gol. Bonul fiscal a ieșit imediat, fiind o sumă mică nu a fost necesară introducerea codului pin. Bătrânul i-a întins cardul vânzătoarei, iar aceasta, puțin încurcată, a mimat că îi folosește cardul pentru plată.
- A mers?, a întrebat bătrânul.
- Sigur. Uitați și bonul. Împachetez acum și prăjiturile. Le doriți pe cartonaș sau într-o caserolă?
- Ar fi bine în caserolă, am de umblat mult cu ele. Le duc unui prieten bolnav, este în spital, săracu'.
Vânzătoarea a împachetat prăjiturile, iar bătrânul i-a mulțumit și a plecat, cu pași greoi, salutându-ne pe toți cei care așteptam la rând.
Iar undeva, pe un pat de spital, un suflet a primit o mică bucurie dulce, care a ajuns la el printr-o magie făcută de doi îngeri... ❤️"


Comments (2)
devorez-cuvinte :  Asta îmi amintește de o farmacistă care a cerut cardul Catena altcuiva din spate care stătea la rând, pentru a-l folosi pentru cel din față care nu avea card. Un gest de generozitate.
dimovalin :  Foarte frumos... Putin probabil din punct de vedere al scenariului in sine, nu al gestului frumos😊De unde este citatul?

,,Pilda de seară 💛
Răbdarea

"Un copil, la gradinita, incearca sa își încalte cizmulitele. Pentru ca nu se descurca, a cerut ajutorul educatoarei. Cu tot trasul si impinsul, cizmulitele nu voiau nicidecum sa intre. Pana cand a reusit totusi sa îl încalte, educatoarei i-au aparut broboane de transpiratie pe frunte. De aceea, aproape ca i-au dat lacrimile cand copilul i-a zis:
– Doamna, da sunt puse invels.
Intr-adevar, erau puse gresit
Nu a fost cu nimic mai usor sa îi scoata cizmulitele decat să i le puna, totuși a reușit să îți păstreze calmul până când cizmulitele au fost iar Incaltate, tot cu sudoare pe frunte, dar de data aceasta așa cum trebuia. Însă atunci băiețelul a zis:
– Cizmulițele astea nu sunt ale mele!!!
În loc să tipe la el „De ce nu mi-ai spus?”, educatoarea și-a mușcat buza și încă o dată s-a chinuit să îl descalte. Când s-a terminat chinul descaltatului, băiețelul i-a spus:
– Sunt cizmulitele flatelui meu. Mama mi-a zis să le încalț pe astea azi.
Acum ea nu mai stia ce să facă: Să plângă sau să râdă? A reusit totuși să strângă suficientă răbdare pentru a se lupta din nou cu cizmulitele. Când, în sfârșit, l-a încălțat, înainte de a-l trimite afară la joacă, l-a întrebat:
– Și acum, unde îți sunt mănușile? Trebuie să ți le pun în mâini ca să poți pleca afară!
– Le-am bagat in cizmulite ca să nu le pield" 😊😊

Zâmbiți, va rog, că vă face bine!
Să fiți așadar sănătoși! Și...răbdători.”


(Sursa internet)


Comments (2)
devorez-cuvinte :  Povestea e atât de hazlie, dar și cu tâlc! Nu știu cum, dar copiii sunt predispuși pur și simplu să se încalțe invers. Răbdarea e mama învățării, așa-i?
dimovalin :  Am zâmbit toată lecturarea. A fost superbă. Mulțumim pentru o adevărată comoară adusă. O voi folosi si pe facebook la Moș Crăciun.

Buna dimineata si weekend placut tuturor !🤗
Am gasit aceasta istorisire si mi s-a parut fabuloasa, asa ca o impartasesc cu voi dragi prieteni.Atunci cand iubesti cu adevarat si vrei sa ajuti, timpul nu exista !💖🙏

O lectie de viata

Un japonez, care își renova casa, a făcut o spărtură într-un perete. Casele japoneze au, în mod normal, un spațiu gol între pereții din lemn. Cu surprindere a constatat că acolo se afla o șopârlă blocată din cauza unui cui bătut din afară, într-unul din picioarele sale. I-a fost milă cînd a văzut aceasta, dar în același timp a fost și curios, dandu-și seama că acest cui a fost bătut cu câțiva ani în urmă, când a fost construită casa. Ce se întâmplase…!?!

Șopârla a supraviețuit în această poziție atât de mult timp! Într-un perete despărțitor închis de mai mulți ani, fără a se mișca. Pare imposibil de crezut. Atunci, întrebă, cum de aceasta șopârlă supraviețuise atât de mult, fără să se miște, odată ce piciorul său a fost țintuit!? Și-a oprit munca pentru a observa șoparla, pentru a vedea ce face și cum se hrănește. Ceva mai târziu, neștiind de unde, a aparut o altă șopârlă, cu o insecta în gură. Ah! Asta l-a uimit și l-a atins profund. Soparla prinsă în cui, a fost hrănita ani de zile de către altă șoparlă…Imaginați-vă! A făcut acest lucru continuu, pentru o atât de lungă perioadă de timp, fără a renunța la speranță pentru partenerul său. In final, japonezul a elibarat soparla dupa multi ani de captivitate.


O lectie de viata: Nu-i abandonați niciodată pe cei dragi! Nu le spuneți că sunteți ocupați, atunci când au nevoie de voi… Este posibil să aveți întreaga lume la picioarele voastre. Dar voi ați putea fi întreaga lume pentru ei…!🥰


Comments (2)
devorez-cuvinte :  Bună dimineața! WOW! Dar câte interpretări se mai pot imagina de aici! De ex., cineva "țintuit" într-un loc, care e ignorat și care are nevoie să aibă astfel de ajutor, măcar la nivel psihologic, pentru a acționa spre ceva anume.
dimovalin :  Ideea e sa nu renuntam. Ganditi-va câți oameni sunt prinsi cu un "cui al bolilor" și câți oameni trebuie să le câștige mâncarea.

Napoleon Hill despre autosugestie

Subconstientul nu face distinctie intre impulsurile constructive si cele distructive ale gandirii. El se hraneste cu gandurile noastre, indiferent daca sunt positive sau negative. Subconstientul va transforma in realitate gandul nascut din frica la fel de usor cum va transforma in realitate un gand nascut din curaj sau incredere.
La fel cum electricitatea pune in miscare industria si ne ajuta in viata de zi cu zi, daca este folosita constructiv, ea poate pune capat vietii , daca este folosita in mod distructiv. Prin analogie, autosugestia va poate conduce spre pace si prosperitate sau va poate trage in jos, in valea nefericirii, a esecului si a mortii, in functie de felul in care o veti intelege si o veti pune in aplicare.
La fel cum vantul duce o corabie spre est si pe o alta spre vest, autosugestia va va ridica sau va va trage in jos, in functie de modul in care fixati velele gandului.
Legea autosugestiei, prin intermediul careia oricine poate ajunge pe culmile succesului, zdruncina imaginatia si este foarte bine descrisa in urmatoarele versuri:
Daca te consideri infrant, esti.
Daca te gandesti ca nu ai curaj, nu ai.
Daca iti place sa castigi, dar crezi ca nu o poti face,
Mai mult ca sigur, nu vei reusi.
Daca te gandesti ca vei esua, esti deja pierdut,
Pentru toti oamenii din lume,
Succesul apare odata cu increderea
Iar starea ta de spirit e tot ceea ce conteaza.
Daca te consideri depasit, esti,
Trebuie sa-ti stabilesti obiective marete pentru a straluci,
Trebuie sa crezi in tine
Inainte de a reusi vreodata sa castigi ceva.
Bataliile vietii nu sunt intotdeauna castigate
De cel mai puternic sau mai rapid dintre oameni,
Dar, mai devreme sau mai tarziu,
Se va dovedi ca cel care castiga
Este cel care GANDESTE CA POATE!”

Extras din Napoleon Hill, De la idee la bani ( am citit cartea si mi-a placut extrem de mult, asa ca v-o recomand)


Comments (2)
devorez-cuvinte :  Ce om înțelept! "Viața reflectă propriile tale gânduri înapoi la tine", mai scria el. "Niciodată nu va fi timpul potrivit, acțiunea e măsura reală a inteligenței.". Într-o zi mă voi trezi și eu...
dimovalin :  Mi-a placut cu "daca te consider depasit, atunci esti". Aici vine toata turma de eu "nu stiu", "nu pot sa fac asta", sunt "din alta generatie". Toate acestea sunt limitari si nasc mereu dependente. Lumea se schimba!

Energie în școlile copilăriei - un proiect sustinut de E.ON

În 2022 am înlocuit sistemul de iluminat în 5 şcoli, astfel că elevii și preșcolarii din aceste unități au condiții mai bune de studiu. Noile sisteme de iluminat, bazate pe tehnologie LED nu înseamnă doar un consum redus de energie. Acum, peste 4000 de elevi se bucură de o atmosferă plăcută în sălile de clasă, cu impact redus și asupra mediului înconjurător.

Astăzi, mai mult ca oricând e nevoie de investiții în eficiența energetică.

Sunt zece ani de când am demarat proiectul ”Energie în școlile copilăriei” cu scopul de a îmbunătății infrastructura educațională din școli prin crearea unor condiții mai bune de studiu, dar și pentru eficientizarea consumului de energie odată cu schimbarea sistemelor de iluminat cu unele sustenabile, bazate pe tehnologia LED.

Doar anul acesta am schimbat sistemul de iluminat în alte cinci școli din aria noastră de activitate. Peste 4000 de elevi se bucură acum de o luminozitate mult mai bună, foarte aproape de lumina naturală și asta datorită celor circa 1800 de corpuri de iluminat și 3500 de tuburi led montate.#eon #responsabilitate #actionforclimate

Mai multe actiuni si proiecte despre Responsabilitatea sociala pe care E.ON le-a demarat să contribuim la dezvoltarea sustenabilă a comunităților, având grijă să oferim și generațiilor următoare șansa la un viitor promițător , le gasesti aici :

www.eon.ro/actiuni-responsabil ...


Comments (2)
devorez-cuvinte :  Felicitări dumnealor! Cred că se pot face și mai multe într-un timp scurt. Eu am becuri economice în casă de când au apărut pe piață, nu m-am trezit odată cu criza.
dimovalin :  Foarte bine... Cu iluminarea am rezolvat... sa vedem acum cu nivel scolar elevi-profesori plus alte conditii de lucru, de exemplu frigul din toiul iernii🥶

Un experiment despre...recunostinta...

Despre recunostinta vorbim mereu, ni s-a spus de mici cat de nobil si necesar este sa fim recunoscatori atunci cand primim ceva.
Dar, Recunoștința este o emoție similară cu aprecierea, o emoție ce joacă un rol fundamental în starea de bine și în succesul unei persoane, spun psihologii ...
Așadar, dezvoltarea unei atitudini de recunoștință în copiii noștri devine poate unul din cele mai importante daruri pe care le putem oferi din rolul de părinți.

Poate te intrebi de ce?

Tot studiile au arătat că a simți, a trăi și manifesta recunoștință, îi ajută pe copii să privească viața într-o manieră pozitivă și să își dezvolte relații mai puternice, cu familia și prietenii, să se simtă mai conectați la comunitate, să fie mai fericiți, mai optimiști, mai empatici, mai conștienți și recunoscători față de ceea ce au.

Atunci când practicăm recunoștința în familie, copiii trăiesc într-o stare emoțională pozitivă, de bucurie interioară, de siguranță și încredere. De asemenea, ei se simt mai conectați la membrii familiei și reușesc să dezvolte o relație mai profundă.

Asa ca va invit sa urmariti "un experiment "despre recunostinta care mie mi-a placut extrem de mult !


Comments (2)
devorez-cuvinte :  Mi-am amintit cum mi-am manifestat și eu verbal recunoștința față de mama, recunoscându-i valoarea. La rândul meu, ca părinte trebuie să fiu un exemplu și în acest sens. Mă voi gândi mai mult la asta spre a aplica cu folos. Îți mulțumesc!
oficialheyadoo :  Multumesc Nicoleta :) Mie mi se pare fascinant faptul ca mama natura ne-a creat fix pentru a trai si practica valorile si lucrurile ce tin de natura umana. Ne face sa ne simtim atat de bine incat vrem sa le facem din ce in ce mai mult dupa ce le incercam!

O Poveste despre Bunătate
"Culegi ceea ce semeni" sau "ce dai, aceea primeşti"...

Bunătatea este fondul sufletelor alese, spunea si Victor Hugo intr-o definitie memorabila si Nimic nu poate inlocui si suplini nitica bunatate sufleteasca,nitica bunavointa,toleranta,intelegere...

Vrem nu vrem, viaţa merge înainte, iar tu vei culege mai târziu roadele bunătăţii doar dacă ai investit cu bunătate. În toată acestă călătorie pe acest pământ trebuie să ne inventăm o lume a iubirii în care binele să învingă răul. De vrei să te ridici sau să zbori acum spre o lume mai bună nu ai cum. Nu ai aripi. Ca sa te ridici trebuie să te urci pe trepte, dar nu uita că scara stă ascunsă în interiorul tău. Mai întâi coboară în interiorul tău şi apoi urcă treaptă cu treaptă să ajungi sus. De sus lucrurile ţi se vor părea mărunte. Doar puterea bunătăţii şi a iubirii ne ajută să ne ridicăm.

Weekend fericit comunitate ! 🤗💞


Comments (2)
dimovalin :  da... the "Ripple of kindness"... undele bunatatii ... cum s-a ajuns de la a sustine 1-2 guri ... la a hrani o tara ... prin bumerangul bunatatii
devorez-cuvinte :  Am intuit legatura cu Hoover. Exemplul bunătății este preluat mai ales în cazuri din acestea, experiențe de viață a unor tineri. Există "profesori" pe care nu îi putem uita, amprenta lor rămâne în sufletul nostru.

Bunatatea da nastere la bunatate !

Nimic nu ne face mai necesari în lume decât iubirea ce-o avem pentru semenii noștri. – Johann Wolfgang von Goethe


Comments (2)
dimovalin :  Da... frumos... lantul bunatatii
devorez-cuvinte :  Foarte frumos! Cum s-a gândit el să cumpere din banii lui economisiți pahare pentru bătrână, fiind încurajat de bunătatea ei!

"Unii și alții"... Un gând care nu prea îmi place, căci împarte lumea pe categorii...
Poate e adevărat, poate nu...
Am găsit această melodie și am meditat la ideea că poate, în general, omul tinde să se limiteze la asta, la a spune un lucru cert despre ceva (din punctul lui de vedere) și a lăsa situația așa cum este, fără a isca o schimbare...
Totuși visez la o lume în care să fim NOI, nu unii și alții...
Să fim NOI împreună, uniți în fapte, acțiuni pentru binele comun, nu doar bunăstarea individuală!


Comments (3)
nicoleta1 :  Pe cat de frumos, pe atat de dureros si adevarat !Multumesc !
dimovalin :  maama miaa... ce voce, ce imagini si ce text... da...asta e rolul Heyadoo sa creeze poduri intre cele 2 lumi... melodia e semnificativa pentru platforma
devorez-cuvinte :  Vă mulțumesc!🤗

,,Un cersetor statea la marginea unui drum de mai bine de 30 de ani. Intr-o zi, trece pe acolo un strain.
- Te induri sa-mi dai un banut, murmura mecanic cersetorul, intinzandu-i vechea lui sapca?
- Nu am nimic sa-ti dau, raspunde strainul. Dar pe ce esti asezat, intreba acesta?
- Un gunoi. E doar o cutie veche. Stau pe ea de cand ma stiu.
- Te-ai uitat vreodata inauntru, intreaba strainul?
- Nu, raspunde cersetorul. Ce rost are? Nu e nimic in ea.
- Uita-te inauntru, insista strainul.
Cersetorul ridica putin capacul. Socat, nevenindu-i sa creada, vede ca toata cutia era plina cu aur.

Eu sunt strainul care nu are nimic sa va dea si care va spune sa va uitati inauntru. Nu in interiorul unei cutii, ca in parabola, ci undeva mai aproape: in interiorul vostru.
„Dar eu nu sunt un cersetor!" — mi se pare ca va aud protestand.
Cei care nu si-au gasit incă adevarata bogatie, care este stralucitoarea fericire a Fiintei si sentimentul profund si indestructibil de pace venit odata cu ea, sunt cersetori, chiar daca detin cele mai mari bogatii materiale. Ei cauta in afara lor farame de placere sau de satisfactie, de recunoastere, de siguranta sau de iubire, desi au in sine o comoara care contine nu numai aceste lucruri, ci este infinit mai bogata decat orice le-ar putea oferi lumea.
Eckhart Tolle – Puterea prezentului


Comments (2)
dimovalin :  Da... Superba alegere... 😁
devorez-cuvinte :  Îmi plac foarte mult și îndemnul din imagine și morala poveștii!

Astazi este despre motivatie !
Pot să fac orice...💖
Este o frază simplă, dar te ajută să îţi aminteşti – poţi face cu adevărat orice îţi propui.În loc să-ţi oferi motive de ce nu poţi face ceva, oferă-ţi motive pentru care poţi.
Meriţi o viaţă mai bună – fie că asta înseamnă un loc de muncă mai bun, un corp mai sănătos sau mai mulţi bani. Munceşte pentru asta.
Indiferent câţi ani ai sau câte oportunităţi ai ratat până acum, nu este niciodată prea târziu să iei o decizie şi să ai un nou început.
Dacă aştepţi momentul prefect, uită de el – nu există aşa ceva. Doar Fă! Nu există un plan perfect.
Nimeni nu se naşte în vârf. Toată lumea începe de undeva, iar de cele mai multe ori acest undeva este de jos.
Pe rând, câte un pas. Nu încerca să faci totul odată, dacă este greu la început, nu poate decât să devină mai uşor.
Eşecul este temporar. Dacă eşuezi, eşti pe mâini bune – de cele mai multe ori succesul vine numai după câteva runde de eşec.
Greşelile sunt oportunităţi de învăţare. Ziua de astăzi este singurul lucru pe care îl pot controla.
Uită ce ai făcut ieri. Astăzi este ceea care contează.


Comments (3)
dimovalin :  da... superb ... e un flux in care intai trebuie sa treci si prin mici esecuri, inveti, te updatezi si reusesti :>>
stelaviorica :  Dacă ai căzut, ridică-te și mergi mai departe. Dacă o buturugă îți taie calea, dă-o la o parte sau sari peste ea, dar nu te da bătut, victoria e aproape.
devorez-cuvinte :  POT FACE ASTA!!!!

La inceput de ... sfarsit de saptamana ... !!! ...

Iată 25 de sfaturi esenţiale pentru armonia sufletească care vin din grandiosul Tibet:
1. Îţi place – spune.
2. Nu îţi place – spune.
3. Îţi este dor de cineva –sună.
4. Nu înţelegi – întreabă.
5. Vrei să te întâlneşti cu cineva – cheamă-l.
6. Vrei ceva – cere.
7. Niciodată nu te certa.
8. Vrei să fii înţeles – explică.
9. Eşti vinovat – admite, cere scuze.
10. Fiecare îşi are adevărul lui şi aceste adevăruri nu coincid.
11. Nu comunica cu oameni de proastă calitate.
12. Cel mai important în viaţă e iubirea – restul sunt detalii.
13. Problemele omului sunt doar în capul lui.
14. Caută plăcerea în tot ce te înconjoară.
15. Nu uita că ai doar o viaţă.
16. Reţine că nu îi datorezi nimănui nimic.
17. Reţine că nimeni nu îţi datorează nimic.
18. Nu regreta timpul şi banii cheltuiţi pentru cunoaşterea lumii.
19. În viaţă mereu să te bazezi doar pe tine.
20. Ai încredere în simţurile tale.
21. Fii răbdător cu oamenii.
22. Admiră natura.
23. Dacă ai dispoziţie proastă, aminteşte-ţi că atunci când vei muri nu o vei avea deloc.
24. Trăieşte azi pentru că ieri s-a dus, iar mâine poate să nu vină.
25. Nu uita că ziua de azi e cea mai bună zi.

Comments (2)
stelaviorica :  Sfaturi de retinut minte. ❤
dimovalin :  imi place poza... si imi plac in primul rand primele sfaturi ... deoarece sunt atat de simple si par atat de banale dar in realitate au o greutate extraordinara in simplitatea lor.

Secretul viitorului tău este ascuns în rutina ta zilnică. Nu renunta la visele tale si imbratiseaza cu bucurie orice oportunitate vine catre tine !
Weekend minunat prieteni !


Comments (2)
minovas23 :  Weekend placut!
devorez-cuvinte :  Îți mulțumesc! Un weekend frumos și special s-avem!😍

AM UITAT SA STRALUCESC !

... A fost odată ca niciodată, într-o pădure oarecare, o buburuză care a întâlnit un licurici. Buburuza și licuriciul s-au îndrăgostit și au hotărât să rămână împreună pentru totdeauna...

citeste mai mult... 👇

nicodra.blogspot.com/2022/07/a ...


Comments (2)
devorez-cuvinte :  Oooo, dar ce adevărată e morala poveștii pentru mine! Dar știu ce am de făcut!

“O parabolă evreiască spune că într-o zi minciuna şi adevărul s-au întâlnit.
Minciuna i-a spus adevărului:
- Bună dimineaţa!.
Şi adevărul a verificat dacă într-adevăr e o zi bună. S-a uitat în sus, nu a văzut nori de ploaie, mai multe păsări au cântat şi văzând că într-adevăr era o zi bună, i-a răspuns minciunii:
- Bună dimineaţa!
- E prea cald azi.
Şi adevărul văzu că minciuna a spus adevărul.
Minciuna apoi l-a invitat pe adevăr să se scalde în rîu. Şi-a scos hainele, a sărit în apă şi i-a spus:
- Să știi că apa e minunată!
Şi de îndată ce adevărul a sărit în rîu, cum era de așteptat, minciuna a ieşit din apă, s-a îmbrăcat în hainele adevărului şi a plecat. Adevărul, în schimb a refuzat să se îmbrace în hainele minciunii şi, pentru că n-avea de ce să-i fie ruşine, a plecat dezbrăcat pe stradă.
Așa se face că, în ochii altor oameni, e mai uşor de accepat minciuna îmbrăcată în adevăr, decât adevărul gol-goluţ.”


Comments (1)
dimovalin :  Da... Interesant... până la urmă și din mici adevăruri se poate ajunge la un mare neadevăr 😁

#deseară#
Dacă aș avea o baghetă magică cu care să-i pot îndruma pe oameni, le-aș oferi tuturor iubire și liniște. Viața este prea scurtă pentru toate gândurile negative și triste cărora mulți dintre noi le dăm amploare și ni le cuibărim în inimă .
În ultima vreme am învățat că timpul trece așa repede, iar eu, un om la fel de trecător nu aș avea alt scop înafară de fericire și liniște. Să las totul în grija lui Dumnezeu. Gândurile nu sunt altceva decât piedici în calea fericirii, ceață revărsată peste frumusețea vieții.

Măsoară fericirea cu ceea ce ai, nu cu ceea ce-ți lipsește!

Când îți vine să renunți, amintește-ți de ce ai început.
Vă cuprind cu iubire, suflete frumoase!


Comments (2)
dimovalin :  multumim pentru cugetari... fericirea ta mai poate fi masurata si prin comparatie cu ce nu au altii si ai tu ... si in functie ca de cat de mic e lucrul ala pe care il dai mai departe, pentru unii poate fi semnificativ
devorez-cuvinte :  Sărut mâna!😍😘

Nimeni nu se va bucura de viața ta in locul tău!
Dacă nu o vei face tu, atunci nu va fi nimic mai mult decât o altă viață irosita...

Pentru a te bucura de viața pe care ai primit-o în dar.. în primul rand trebuie să o accepți și să îți placă!
E a ta nu?

Chiar și dacă nu o accepți sau nu îți place tot a ta e... și ce să vezi... în 99% din cazurile în care ai tendința să îndrepți degetele spre alții, motivul ești chiar TU!

Nimeni nu trăiește viața ta în afara de tine!
Nimeni nu trăiește viața altuia.
Fiecare ne-o trăim doar pe a noastră, adică doar noi suntem pilotul propriului corp.
Fiecare are cea mai puternică armă care îi influențează si informează viitorul: alegerea liberă și conștientă!

Excluzând copiii să zicem... aceste cugetări fac câteva lucruri absolut extraordinare:
1. Suntem 100% responsabili de tot ce "intra și iese" din noi;
2. Suntem 0% răspunzători de tot ceea ce văd, spun sau fac alții indiferent că am avut vreo implicație;

In final și mai important este să ne dăm seama dacă mai suntem la cârma noastră... și dacă mai facem alegeri...

Eu am încredere în voi că veți alege să vă faceți viața așa cum doriți, cât se poate și o veti parfuma cu recunoștință și iubire!


Comments (4)
nicoleta1 :  Asa este !🤗
stelaviorica :  Trebuie să stim să ne iubim pe noi înșine, dacă nu stim să ne iubim, nu știm nici să iubim pe cei ce ne înconjoară. ❤
minovas23 :  Corect !
devorez-cuvinte :  Da... Îți mulțumesc!

Motivatia zilei ! 💖

"Viața este un joc al bumerangului.

Gândurile noastre, faptele și cuvintele revin la noi, mai devreme sau mai târziu cu o precizie uluitoare. Așa că, înainte de a gândi, face sau spune ceva – imaginează-ți cum ar fi să primești ceea ce dai. Apoi, du-te cu un pas mai departe. Decide din timp ceea ce dorești să primești și apoi trimite. În mod deliberat. Asta este, dăruiește sau provoacă în viața altui om ceea ce tu dorești să trăiești acum. Apoi privește magia."

Neale Donald Walsch


Comments (3)
dimovalin :  sper sa existe anumite "frane ale Universului" la asa ceva... nu toata lumea isi doreste doar lucruri minunate :) si daca chiar vorbim de o inteligenta universala ar trebui sa fie foarte atenta ce da oamenilor din ceea ce isi doresc
nellysandu :  Mai devreme sau mai tarziu primesti exact ceea ce ai dat. E ca o balanta. Universul nu ne ramane dator!
devorez-cuvinte :  Trebuie să meditez, să mă gândesc și să aplic. Îți mulțumesc!

Stim ca avem nevoie de relaxare, dar ne gasim cu greu timp pentru asa ceva...
Iti suna cunoscut, nu-i asa?

Daca stresul nu doare, avem impresia ca putem lasa deoparte masurile de combatere a lui, mult in urma altor treburi mai importante pe care le avem de facut. Chiar daca nu ne gandim la stres, care sa nu uitam ca ne poate imbolnavi grav, ar trebui sa acordam mare atentie relaxarii zilnice, deoarece ea ne face viata mult mai usoara, mai frumoasa si are multe beneficii pentru sanatatea noastra.

Asa ca astazi, dragii mei sa ne bucuram de tot ceea ce ne aduce o zi de weekend !


Comments (2)
adydida :  Weekend minunat!
dimovalin :  Stresul se simte dacă te conectezi pe frecventa lui... echilibrul este cheia pacii interioare, a fericirii și a sănătății! Weekend minunat!

Astazi este zi de sarbatoare !

La multi ani tuturor sarbatoritilor !

Zile senine si pline de iubire, sanatate si fericire !


Comments (1)
dimovalin :  Multa sănătate tuturor! 🥳

În această poză avem dovada existenței celei mai puternice forțe descoperită și anume Iubirea, Dragostea.

Cum se face că 2 protoni cu încărcătură ++ pot sta lipiți unul de altul în celule noastre?

Simplu... datorită dragostei dintre ei, chiar dacă sunt 2 elemente cu aceeași polaritate.

Întrebare... Poate cineva să rupă o legătură de dragoste adevărată?
Răspuns... da... dar cu prețul unei explozii nucleare.

Acesta este principiul de explozie din focosul nuclear într-un fel.
Atât de puternică este iubirea care ne-a fost lăsată pe Pământ.
Atât de multă forță se află în fiecare din celulele și nucleele lor.

Fascinant nu? 😲😲😲


Comments (1)
nicoleta1 :  Fabulos!

Copyright © 2022 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo