we support: cause

                   

Nu are reclame(ADs)  nicoleta1's posts

Bun gasit prieteni in noul an !
Inca un an s-a terminat ! Pastreaza in inima ta fiecare binecuvantare pe care ai primit-o 🫶
Noul an sa ne aduca multa pace, sanatate, iubire precum si mai multa intelepciune si bunatate !
🫶 Iţi doresc atâtea clipe fericite câţi fulgi de nea într-o iarnă ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace şi linişte în suflet şi cu multă dragoste în inimă. 💖
🥳 La mulţi ani 2024!🤗🍀🙏🥂„E sărbătoare!
Bucură-te de pace și lumină alături de cei dragi ție.
Dăruiește din toată inima și deschide-ți sufletul pentru a primi dragoste și fericire.
Lasă-ți sufletul să renască și trăiește fiecare zi ca pe un dar neprețuit.”

Crăciun fericit!"Era odata un barbat vaduv care locuia cu cele doua fiice ale sale. Fetele erau curioase si inteligente si ii adresau intotdeauna multe intrebari.La unele stia raspunsul, la altele habar nu avea ce sa le raspunda.Fiindca dorea sa le asigure fiicelor sale cea mai buna educatie, le-a trimis sa isi petreaca vacanta cu un intelept batran care locuia in varful muntelui. Inteleptul, in schimb, avea intotdeauna raspuns pentru toate intrebarile fetelor.Ajungand la concluzia ca batranul era cu adevarat intelept si oarecum iritate de faptul ca acesta avea un raspuns pentru orice, fetele au decis sa vina cu o intrebare la care inteleptul sa nu stie raspunsul.
Dupa cateva zile, una din fete s-a apropiat de sora ei tinand un fluture frumos si albastru in mainile sale. I-a spus surorii sale:“De aceasta data, inteleptul nu o sa stie raspunsul!”“Ce ai de gand sa faci?”, a intrebat cealalta fata.“Am in mainile mele un fluture albastru. O sa-l intreb pe intelept daca fluturele este viu sau mort. Daca spune ca este mort, o sa-mi deschid mainile si o sa-l las sa zboare. Daca spune ca este viu, il voi strange repede in maini si o sa-l strivesc. Indiferent de raspunsul pe care ni-l da batranul, va fi raspunsul gresit.”
Cele doua fete s-au dus apoi sa il intalneasca pe intelept care medita pe munte, sub un arbore de eucalipt.Fata s-a apropiat de el si l-a intrebat daca fluturele din mainile ei este viu sau mort.Calm, inteleptul a zambit si a spus: “Totul depinde de tine… fiindca fluturele se afla in mainile tale.”

La fel se intampla si cu viata noastra, prezentul si viitorul nostru.Nu ar trebui sa invinovatim pe nimeni cand ceva merge gresit.Un esec ar trebui sa fie perceput ca o oportunitate pentru un nou inceput, unul mai inteligent.Nu suntem noi cei responsabili pentru ceea ce depasim?Viata noastra este in mainile noastre, la fel ca fluturele albastru.Depinde de noi si doar de noi sa alegem ce sa facem cu ea. "In timpul uneia dintre intalnirile cu discipolii sai, Osho a fost rugat sa raspunda la urmatoarea intrebare:
”De ce este îmbrãţişarea un instrument vindecãtor atât de eficient? Pânã nu demult credeam cã luciditatea, inteligenţa şi autoanaliza sunt principalele instrumente vindecãtoare, dar ele nu înseamnã nimic prin comparaţie cu îmbrãţişarea.”

"Omul simte nevoia sã fie dorit. Aceasta este una din principalele nevoi ale fiinţei umane. Dacã nu se simte iubit, omul începe sã moarã. Dacã simte cã viaţa sa nu conteazã pentru nimeni, ea îşi pierde semnificaţia chiar pentru el însuşi.De aceea, iubirea este cea mai mare terapie posibilã. Lumea are nevoie de terapie tocmai pentru cã îi lipseşte iubirea ,îmbrãţişarea este calea inimii. Mintea este cauza tuturor bolilor, în timp ce inima este sursa oricãrei vindecãri."

De la mine o sincera imbratisare !!!🤗... un gand ...

Exprim iubirea supremă care înseamnă înțelepciune, răbdare, bucurie și caritate...💖"Fie bune sau rele, experiențe prin care trecem în viață ar trebui să fie îmbrățișate (...)
În mijlocul haosului, există și oportunități”.
(SUN TZU, Arta Răboiului)Iubirea începe în inimile noastre. Ea este o alegere... fiecare alegere pe care o facem pe parcurs devine un pas important pe calea iubirii.“Fericirea inseamna acceptare.”
Seara frumoasa ! 😘🤗🙏Buna seara !

Am gasit 5 secrete antice de frumusețe, si le impartasesc cu voi 😍

1. Curcuma (India)

În cultura indiană, se crede că acest ingredient special reduce pigmentarea pielii și, de asemenea, echilibrează nuanța pielii. În plus, acest truc antic de frumusețe are proprietăți antiinflamatorii grozave care vă vor ajuta pielea să se vindece mai repede.

2. Ulei de măsline (Grecia)

Grecii și-au dat seama că este un hidratant perfect pentru pielea uscată. Pătrunde adânc sub suprafața pielii pentru o hidratare mai lungă, fără ingredientele cancerigene din multe loțiuni comerciale.

3. Apă de trandafiri (persană)

În cultura persană antică, apa de trandafiri era simbolul frumuseții. Este folosit și astăzi ca un tonic cu miros dulce care este perfect pentru împrospătarea delicată a feței.

4. Sauna uscata (Suedia)

Pe vremuri, femeile suedeze și-au dat seama că o tranziție de la un mediu cald la unul rece a stimulat circulația sângelui și a făcut pielea să arate mai sănătoasă.

5. Ceai verde (Japonia și China) Japonezii și chinezii au descoperit că ceaiul verde este plin de antioxidanți care protejează organismul împotriva radicalilor liberi. În plus, măștile cu ceai verde adaugă vitalitate și hidratare pielii.Cele 7 Legi spirituale ale săptămânii care activează Legea Atracției 😍💚
Dacă le vei pune în practicaă, vei realiza ca poți manifesta absolut tot ceea ce ai visat.

Luni: Legea DĂRUIRII
Astăzi fă un cadou oricărei persoane pe care o întâlnești: un compliment, o floare, un zâmbet, o încurajare. La rândul tău, primește cu grație orice dacou. Fă ca abundența și bunătatea să circule oferind dragoste și afecțiune, apreciere și bunătate.

Marți: Legea Karmei
Fiecare acțiune generează o forță de energie și se întoarce către noi în moduri asemănătoare. Alege acțiuni care să îți aducă bucuria și succesul. Dacă validezi succesul altora, te asiguri de succesul și fericirea care se întoarce asupra ta.

Miercuri: Legea UȘURĂTĂȚII
Acceptă oameni, situații și evenimente așa cum ele se întțmplă. Ia-ți responsabilitate asupra vieții și situațiilor pe care le vezi ca fiind problematice. Eliberează-te de nevoia de a-ți apăra cu orice preț punctul de vedere.

Joi: Legea INTENȚIEI ȘI A DORINȚEI
Mecanismul intenției și al dorinței poartă cu sine și împlinirea, manifestarea în realitate a ceea ce îți dorești. Ai încredere că există un motiv pentru care lucrurile nu se desfășoară așa cum îți dorești.

Vineri: Legea DETAȘĂRII
Permite-ți ție și celorlalți libertatea de a fi așa cum vă doriți. Nu forța soluții – permite soluțiilor să apară în mod spontan și fără efort, prin non-judecată.

Sâmbătă: Legea Darmei
Caută Sinele Tău superior. Descoperă talentele tale unice. Întreabă-te cum poți să servești Umanitatea. Folosește-ți talentele unice spre a-i servi pe ceilalți, ceea ce îți va aduce abundență nelimitată și o stare de extaz.

Duminică: Legea Purei Prezențe
Fă-ți timp pentru a sta în liniște. Meditează sau roagă-te 30 de minute pe zi. Fii martor/ă la inteligența care se manifestă în fiecare ființă vie. Practică non-judecata.Oameni frumoși, creați-vă în permanență, prin gândurile voastre, o viață de poveste!
Prin cuvintele voastre voi sunteți magicieni.
Ele funcționează ca o vrajă și vă pot schimba instantaneu decorul exterior.
Să pătrunzi în lumea magică înseamnă să intrii în contact cu sufletul tău, iar apoi în mod miraculos, tot ce părea lipsit de sens sau o povară, se va transforma în motiv de bucurie și sărbătoare.
În interiorul vostru este ascunsă o comoară spirituală care abia așteaptă să fie revelată.Aceasta constă în darurile pe care Divinul le-a pus în inimile voastre spre a fi împărtășite.
Există un loc lăuntric, un așa numit ,,lăcaș magic" sau, cum prefer eu să-i spun, o lume magică. Acolo toate dorințele ne sunt îndeplinite.
Lumea magică este creată de Sinele Divin .Să ne gândim, o clipă, la Scrisoarea-Testament atribuita de unii lui Gabriel Garcia Marquez, iar de alții lui Johnny Welch...
"Dacă Dumnezeu ar uita pentru o clipă, că sunt o păpușă de cârpă și mi-ar dărui o fărâmă de viață, probabil nu aș spune tot ce gândesc, dar cu siguranță aș gândi tot ce spun.
Aș aprecia lucrurile nu prin ceea ce valorează, ci prin ceea ce semnifică.
Aș dormi puțin și aș visa mult, deoarece cu fiecare minut în care închidem ochii, pierdem 60 de secunde de lumină.
Aș merge când alții se opresc, m-aș trezi când alții dorm.
Aș asculta când ceilalți vorbesc și cum aș mai savura o înghețată cu ciocolată !
Dacă Dumnezeu mi-ar dărui puțină viață, mi-aș pune haine simple, m-aș întinde la soare pe burtă, dezvelindu-mi nu numai corpul, ci și sufletul.
Doamne, dacă aș avea o inimă,
Ți-aș scrie toată ura pe o bucată de gheață și aș aștepta să iasă soarele.
Aș picta pe stele un poem de-al lui Benedetti, cu un vis al lui Van Gogh; și un cântec al lui Serrat ar fi serenadă pe care aș oferi-o lunii.
Aș uda trandafirii cu lacrimile mele, ca să simt înțepătura dureroasă a spinilor și sărutul vindecător al petalelor.
Doamne, dacă aș avea un crâmpei de viață, nu aș lăsa să treacă o zi, fără să le spun oamenilor pe care îi iubesc, că îi iubesc.
Aș convinge fiecare femeie și fiecare bărbat, că el îmi este cel mai drag și aș trăi îndrăgostit de iubire.
Le-aș arăta oamenilor cât de mult greșesc, dacă cred că nu se mai îndrăgostesc când încep să îmbătrânească, neștiind că, de fapt, îmbătrânesc atunci când nu se mai îndrăgostesc.
Unui copil i-aș da aripi, dar l-aș lăsa să învețe singur să zboare.
Pe cei în vârstă i-aș învăța că moartea nu vine o dată cu bătrânețea, ci o dată cu uitarea.
Am învățat atâtea lucruri de la voi, oamenii.
Am învățat că toată lumea, vrea să trăiască pe culmea muntelui, neștiind că adevărata fericire este să urci panta.
Am învățat că, atunci când un nou-născut strânge în pumn pentru prima dată, degetul tatălui său, îl va ține strâns pentru totdeauna.
Am învățat că un om are dreptul să-l privească pe altul de sus, numai atunci când îl ajută să se ridice.
Am învățat atâtea lucruri de la voi, dar de fapt nu-mi vor folosi mai deloc, căci din nefericire, când mă vor pune în cutia aceea, o să mor."* Într-o noapte rece, un boier a întâlnit un biet bătrân, afară. L-a întrebat: „Nu simți că este frig afară și nu porți niciun palton”? Bătrânul a răspuns: „Nu am, dar m-am obișnuit cu asta”.
Boierul i-a răspuns: „Așteaptă-mă! Am să intru acum în casa mea și am să-ți aduc unul.” Bietul bătrân a fost atât de fericit și a spus că îl va aștepta. Boierul a intrat în casă și l-a uitat pe bătrân.

Dimineața, și-a amintit de acel biet bătrân, și a ieșit să-l caute, dar l-a găsit mort din cauza frigului. Bătrânul a lăsat însă un bilețel: „Când nu aveam haine calde, am avut puterea de a lupta cu timpul rece, pentru că eram obișnuit cu asta, dar când mi-ai promis că mă vei ajuta, m-am atașat de promisiunea ta și asta mi-a luat puterea de a rezista.”

* MORALA: Nu promite nimic, dacă nu-ți poți păstra promisiunea. S-ar putea să nu însemne nimic pentru tine, dar ar putea însemna totul pentru altcineva!Bine ai venit primăvară !!!

Legenda mărțişorului
Se spune că odată soarele a coborât pe pământ, luând chipul unui tânăr, pentru a participa la o horă dintr-un sat.
Zmeul cel rău, văzând că a luat chipul unui tânăr, l-a răpit si la închis intr-o temniță, provocând suferință întregii naturi .Se spune că râurile au încetat să mai curgă, păsările nu mai cântau...până nici copii nu mai râdeau.
Nimeni nu ştia ce să facă până când, un tânăr voinic s-a hotărât să-l înfrunte pe zmeu si să elibereze soarele.Acesta a pornit la drum ,având puterea multora dintre pământeni.

Călătoria tânărului a durat trei anotimpuri : vară, toamnă si iarnă.
Spre sfârșitul iernii acesta a găsit castelul zmeului si s-au luptat zile întregi până zmeul a fost doborât.
Slăbit si grav rănit, tânărul a reuşit să ajungă la temnița soarelui ,l-a eliberat ,după care a murit ,sângele acestuia curgând pe zăpada albă.
Soarele a urcat pe cer si a vestit venirea primăverii,umplând de fericire inimile pământenilor.

De atunci tinerii împletesc doi ciucuraşi , unul alb si unul roşu , oferindu-i fetelor pe care le iubesc sau celor apropiați. Roşul semnifică dragoste pentru tot ce-i frumos , amintind de culoarea sângelui tânărului voinic.
Albul simbolizează sănătatea si puritatea ghiocelului ,prima floare a primăverii.

"Cel mai frumos mărţişor?
Nu se poartă prins în piept, ci în inimă. Nu se poartă şi nu se dăruieşte doar la începutul primăverii, ci în fiecare zi.

Cel mai frumos mărţişor? Un zâmbet. O îmbrăţişare. Un gând bun. Un "te iubesc!", "mi-e dor de tine!", "îţi mulţumesc că exişti!". O mică bucurie oferită din inimă."

Primăvară cu fericire, frumos și iubire!💖💚In viata, aduna cat mai multe amintiri frumoase si pline de iubire in inima ta , pentru ca ...

Inima - este o carte cu povești...

Inima fiecăruia este o carte cu povești neașternute pe hârtia pergament a existenței noastre terestre, dar scrijelite adânc în pereții ei sensibili. Sunt povești cu noi ca eroi, întotdeauna cei buni și cuminți, povești cu zâne și Feți-Frumoși, cu câte o Julietă devotată dincolo de moarte și un Romeo pasional. Sunt povești care durează atât de puțin că nici nu îți dai seama că ea s-a încheiat, sunt povești care durează mult prea mult, deși nu mai au nimic interesant de stârnit. Sunt povești care se termină că vrei tu sau celalalt erou, sunt povești care au un sfârșit pentru că "așa trebuie", împinse pe cărarea vieții de următoarele. Toate poveștile încep cu "a fost odată" lăsându-ți iluzia că, "cuvântul din poveste înainte mult mai este" dar numai una se încheie (posibil) cu "au trăit fericiți până la adânci bătrâneți". La capătul vieții mi-ar plăcea să avem șansa și răgazul necesar, să răsfoim cu degete tremurânde prin cartea noastră cu povești, pentru unii mai numeroase pentru alții mai puține și să le alegem, retrăindu-le încă o dată, cu ochii minții și cu bătăile inimii, pe acelea ale căror eroi au atins o coarda sensibilă și au rămas veșnic vii în sufletele noastre, chiar dacă ei, eroii, nu mai există sau nu-și mai amintesc de noi...VIAȚA ESTE CA O CAFEA BUNĂ !

Un grup de oameni de succes în apogeul carierei lor, toți având joburi și poziții de vis, mașini și case au făcut o vizită unui fost profesor din facultate. Discuția a alunecat treptat spre cât de stresantă și obositoare e viața zi de zi.

Profesorul i-a intrebat dacă vor să bea o cafea bună și s-a intors din bucătărie cu un vas mare plin cu cafea și o mulțime de cești diferite și i-a rugat pe fiecare să servească. Unele cești de cafea erau din porțelan fin, altele din sticlă sau plastic, unele arătând normal, altele foarte delicate și scumpe, unele aveau inserții aurite, altele aveau toarta ciobită.

Când toți aveau câte o ceașcă de cafea in mâna profesorul le-a zis : Dacă ați observat fiecare dintre voi a pus cafea în câte o ceașcă scumpă și fină lăsând ceștile simple și ieftine goale pe masă. E normal să vreți ceea ce e mai bun în viață, dar tocmai asta e sursa problemelor și a stresului pe care îl aveți zi de zi.
Nu contează ce ceașcă ai ales, cafeaua are același gust. Ceașca nu adaugă nici o calitate cafelei. În cele mai multe cazuri o face doar să fie mai scumpă sau în alte cazuri nu putem vedea ce e de fapt inăuntru. Ceea ce ați vrut voi de fapt a fost cafeaua, nu ceașca și totuși, în mod inconștient, ați ales cele mai scumpe cești. Și apoi ați început să vă uitați la ceașca celuilalt gândindu-vă că e mai frumoasă decât a voastră.

Viața e ca o cafea bună : jobul, banii, cariera, mașina, casa, hainele, poziția în societate sunt ceștile. Doar ne ajută să ne trăim viața, dar nu sunt VIAȚA. Hainele pe care le avem, poziția în societate și banii nu inseamnă viața. Doar ne ajută să trăim viața. Nu definesc ceea ce înseamnă viața. Din contră majoritatea oamenilor care au mult sunt invidioși pe alții care au mai mult și nu reușesc să se bucure de ceea ce au. Uneori, concentrându-ne doar pe ceașcă, uităm să savurăm cafeaua.

Savurați cafeaua ! Trăiți viața și dați putere prezentului !CE ÎNSEAMNĂ CU ADEVĂRAT FERICIREA
De Reflectat !!!

Când prezentatorul de radio l-a întrebat pe miliardarul nigerian Femi Otedola, într-un interviu telefonic:
„Domnule ce vă amintiți că v-a făcut cel mai fericit bărbat din toate timpurile?”
Femi a spus:
„Am trecut prin patru etape ale fericirii în viață și, în sfârșit, am înțeles sensul fericirii adevărate.
„Primul pas a fost să acumulez bogăție și resurse. Dar în această etapă nu am obținut fericirea pe care mi-am dorit-o.
„A urmat a doua etapă de colectare a obiectelor de valoare. Dar mi-am dat seama că efectul acestui lucru este temporar și strălucirea lucrurilor valoroase nu durează mult.
„A urmat apoi a treia fază de obținere a proiectelor mari. Atunci aveam 95% din aprovizionarea cu motorină în Nigeria și Africa. Am fost și cel mai mare armator din Africa și Asia. Dar nici aici nu am primit fericirea pe care mi-am imaginat-o.
„A patra etapă a fost când un prieten mi-a cerut să cumpăr scaune cu rotile unor copii cu dizabilități. Aproape 200 de copii.
„La cererea prietenului meu, am cumpărat imediat scaunele cu rotile.
„Dar prietenul a insistat să merg cu el și să le dau copiilor scaunele cu rotile. M-am pregătit și am plecat cu el.
„Acolo le-am dat acestor copii aceste scaune cu rotile cu propriile mele mâini. Am văzut strălucirea ciudată de fericire pe chipurile acestor copii. I-am văzut pe toți stând în scaune cu rotile, mișcându-se și distrându-se.
„Parcă ar fi venit la un loc de picnic unde au împărțit un jackpot.
„Am simțit o ADEVĂRATĂ bucurie în interiorul meu. Când am decis să plec, unul dintre copii m-a prins de picioare. Am încercat să-mi eliberez ușor picioarele, dar băiatul s-a uitat la fața mea și mi-a ținut picioarele strâns.
„M-am aplecat și l-am întrebat pe băiat: Mai ai nevoie de ceva?
„Răspunsul pe care mi l-a dat acest copil nu numai că m-a făcut fericit, dar mi-a schimbat complet atitudinea față de viață. Acest băiat a spus:
„Vreau să-mi amintesc chipul tău, astfel încât atunci când te voi găsi în rai, să te pot recunoaște și să-ți mulțumesc încă o dată”.

„Acela a fost cel mai fericit moment din viața mea”.
Emoționant pentru fiecare dintre noi. Conștientizăm cât de importantă este Contribuția în viețile semenilor noștri !Avionul spre Paris mai avea câteva minute până la decolare. Ultimul pasager după care stewardesa a închis ușa avionului, era o fetiță. A urcat singură în avion, cu biletul în mână, și-a căutat atentă locul și s-a așezat pe scaunul liber care era lângă mine. Se vedea că este o fetiță educată, încrezătoare și inteligentă. S-a uitat la mine, mi-a zâmbit, apoi a scos o carte și a început să coloreze. În ciuda vârstei fragede, cel mult 8 ani, nu avea gesturi de nervozitate sau neliniște la decolarea avionului. Zborul nu a fost deloc plăcut. A fost furtună și multe turbulențe. La un moment dat, o zguduitură puternică a făcut ca toată lumea să devină foarte agitată și nervoasă. Fetița de lângă mine și-a păstrat calmul și seninătatea în tot acest timp ...
"Cum o fi reușit și de unde atâta calm ?" gândeam privindu-i chipul senin, în timp ce o femeie mai gălăgioasă a întrebat-o:
- Fetițo, ție nu ți-e frică ?
- Nu doamnă ... i-a răspuns fetița, și uitându-se la cartea ei a continuat:
- Tatăl meu este pilotul ...

Pe parcursul călătoriei noastre, a vieții pe Pământ, ne vom întâlni cu evenimente care ne vor zgudui ca într-o turbulență. Vor fi momente când nu vom mai simți pământul sub picioare și picioarele noastre nu vor călca pe un teren sigur. Nu vom avea de ce să ne sprijnim ... vom fi nesiguri. În vremuri ca acestea trebuie să ne amintim că Tatăl nostru este pilotul.CAINELE CEL BATRAN

Poveste dedicată celor care se consideră "tineri de suficient de multă vreme"

Un domn mai în vârstă se hotărăşte să meargă la un safari în Africa. Îl duce cu el şi pe câinele său bătrân pentru a-i fi companie.
Într-o zi, câinele se bucură să alerge după fluturi, până când îşi dă seama că s-a rătăcit. În timp ce adulmeca urmele ca să găsească drumul, vede un leopard alergând spre el cu intenţia vădită de a-l înfuleca.
Câinele bătrân îşi zice:"Văleu! Sunt terminat!", dar observă în vecinătate nişte resturi de oase şi punându-se cu spatele la leopardul care se apropia începe repede să roadă oasele cu poftă. Când să sară leopardul pe el, câinele bătrân exclamă:
"Acest leopard a fost cu adevărat delicios! Oare unde mai găsesc unul?" La auzul acestor vorbe leopardul se opri brusc, speriat, şi fugi de acolo, gândind: "Ufff! Era cât pe ce! Câinele ăsta bătrân aproape că mi-a venit de hac!"
În tot acest timp, o maimuță care a privit întreaga scenă dintr-un copac se întrebă cum ar putea profita de ceea ce știa pentru a obţine protecție din partea leopardului. Alergă repede după leopard, dar câinele bătrân văzând-o că fuge cu viteză maximă, își dă seama că maimuţa pune ceva la cale.
Maimuța îl ajunge din urmă pe leopard şi îi povesteşte despre viclenia câinelui. Tânărul leopard, furios că a fost păcălit, zice:
"Hai, maimuță, sări pe spatele meu și vei vedea ce păţeşte cel care vrea să mă înșele!"
Câinele bătrân vede leopardul cu maimuța în spinare și se întreabă neliniștit: "Ei, acuma ce mă fac?!"
Se puse din nou cu spatele la atacatori și se comportă ca și cum nu i-ar fi văzut. Când aceştia ajunseră destul de aproape de el, strigă cu ciudă: "Unde-i afurisita aia de maimuţă?! De-o oră am trimis-o să-mi aducă un alt leopard !!!"

Morala:
Nu râde de cei în vârstă! Vârsta şi rafinamentul întrec întotdeauna puterea și tinereţea. Spiritul și înţelepciunea se dezvoltă doar odată cu experiența.💚Te trezesti dimineata si saluti stralucirea soarelui,privesti albastrul cerului, te impresioneaza un gest de tandrete,te intristeaza o floare care se ofileste.
Fie ca iti dai seama sau nu, participi la tot ceea ce s-a creat in jurul tau si percepi prin simțurile tale.

Înainte de toate, învață sa te bucuri... caută adevărata fericire, fericirea dată de tine însuți .
Lectia cea mai importanta a vietii nu este ca durerea nu exista in lume, ci ca depinde de noi s-o folosim si s-o transformam in bucurie.

Ce ne-am face oare daca nu ne-am indrepta mereu gandul spre speranta..."visul cu ochii deschisi"?...si fara speranta ce am fi oare?
DESCHIDE POARTA IUBIRII, IUBIND !!!!"Îți mulțumesc că ești !💚
Una dintre cele mai puternice fraze care poate schimba conștiința și viața unei persoane.

Cei mai fericiți copii cresc într-o familie unde li se spune : mulțumesc, că exiști !
Acești copii devin adulți fericiți cu stimă de sine sănătoasă și își vor crește în aceeași manieră copiii.

Vorbește-i unei persoane apropiate, în timp ce îi strângi mâna ușor și spune-i : Îți mulțumesc că ești ! Îi vei transmite iubire necondiționată, recunoștință.
Îți mulțumesc pentru că ești ! - este o binecuvântare !

Mulțumesc pentru tot ceea ce este! - reprezintă recunoștința față de Univers și binecuvântarea divină ce este trimisă asupra noastră !
Aceste afirmații conțin vibrații energetice foarte puternice. Folosindu-le, umpli cu forță vitală, iubire și lumină, persoanele cărora le adresezi.
Magia este că și tu te umpli de viață, iubire și lumină ca să le poți dărui mai departe. Iar atunci când dai, vei primi înzecit !

Mulțumesc, că sunt ! Spune-ți asta cât mai des ! 💚💚
Ești un suflet unic, care a venit aici pentru a crește și pentru a forma o lume nouă, mai bună, prin tine. Oricât de dureros și greu este uneori, vei crește chiar și prin asfalt rece, pavând drumul spre lumină. Ești foarte important și valoros !
Mulțumesc că ești aici, suflet frumos !"CUM SĂ-ȚI SCHIMBI ENERGIA.
Strategii mentale (ce ar trebui să faci din interior spre exterior).
1 . Gândește întotdeauna pozitiv.
De fiecare dată când îți vine în minte un gând negativ, înlocuiește-l cu altul! Acest lucru necesită multă disciplină mentală.
Nu o primești peste noapte; la fel ca un „atlet”, antrenează-te din greu.
2 . Nu-ți fie frică de nimic și de nimeni.
Frica este una dintre cele mai mari cauze ale tulburărilor noastre interioare.
Ai încredere în tine.
A simți frică înseamnă a crede că ceilalți sunt puternici.
Nu da putere celorlalți
3 . Nu te plânge.
Când te plângi, ca un magnet, atragi spre tine toată încărcătura negativă a propriilor cuvinte.
Majoritatea lucrurilor care sfârșesc prin a merge prost încep să se materializeze atunci când regretăm.
4 . Eliminați cuvântul „vinovăție” din dicționar. Nu vă permiteți acest sentiment, pentru că atunci când ne pedepsim, ne deschidem spatele vibrațiilor negative, care vibrează cu melancolia noastră.
Ignoră-l.
5 . Nu lăsați interferențele din exterior să vă perturbe viața de zi cu zi.
Scapă de bârfe, de comentariile răutăcioase și de oamenii depresivi. Acest lucru este contagios.
Fii de ajutor cu cei care oferă.
Conectați-vă cu oameni pozitivi și plini de spirit.
6 . Nu te supara usor si nu da importanta lucrurilor marunte. Când ne enervăm, ne otrăvim corpul și mintea.
Încearcă să trăiești cu seninătate și când ai chef să explozi, numără până la zece respirând conştient.
7 . Trăiește prezentul.
Anxioșii trăiesc în viitor.
Cel răutăcios, trăiește în trecut.
Bucurați-vă de aici și acum.
Nimic nu se repetă, totul trece.
Fă-ți ziua să merite.
Nu pierde timpul cu zgârieturi și griji, pentru că aduc doar boli.
Traieste fiecare prezent.
Infinite bine/cuvântări!
Imbratisări infinite!🤗💚Copyright © 2024 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo