Hey! Publică și tu anunțurile tale la noi, unde ai tot sprijinul și ești apreciat la adevărata ta valoare!


"Salut, aici Alexandra, fata cu pervazele pline de suculente!
Crearium e spațiul imaginației mele, în care mi-am dorit să aduc o viziune nouă asupra aranjamentelor cu suculente din România, pierdute încă printre ghivece, fairy gardens și pitici de grădină.
Suculentele sunt atât de frumoase, cu miile de culori, texturi și forme pe care ni le arată, de ce să nu fie ele vedetele obiectelor de design viu?
Experimentele cu terarii au început pur estetic, acum aproape 3 ani, iar pe măsură ce am intrat în universul suculent, n-am mai putut ieși din el!

De la terarii cu suculente create pe masa din sufragerie, la ateliere în care dau mai departe viziunea mea celor pasionați a fost doar un pas, iar acum m-am încăpățânat să arăt lumii, cu orice idee și proiect Crearium, că suculentele sunt cele mai frumoase plante din lume!

Te invit în universul Crearium, de unde nu vei avea cum să pleci neîndrăgostit de suculente!
Cu drag,

Alexandra"

www.crearium.ro/ce-e-crearium/Și VICE România se identifică cu filozofia noastră: vorbește despre menstruație fără tabuuri și a și testat chiloții Redy într-o zi obișnuită a săptămânii, în timpul antrenamentului, dormitului și în timpul activităților zilnice. Autoarea articolului, Alexa, a scris despre propriile opinii și experiențe, pe care noi le-am citit cu mare curiozitate.
Citește și tu aici:
www.vice.com/ro/partners/this- ...Puteți citi ce a scris despre noi Elle Romania!
www.elle.ro/lifestyle/p-chilot ...
Puteți citi ce a scris despre noi Elle Romania!
www.elle.ro/lifestyle/p-chilot ...
Se vorbește despre începuturile brandului, despre succesele de până acum, puteți afla mai multe despre cum funcționează chiloții Redy și despre cât de versatili sunt.Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo