Hey! Publică și tu anunțurile tale la noi, unde ai tot sprijinul și ești apreciat la adevărata ta valoare!


"💬 Fiindcă zilele trecute m-a luat iar panica realizând că Crearium a devenit un business serios de care sunt responsabilă, o prietenă bună mi-a dat ideea să-ncep să scriu despre asta.

Pe de-o parte, poate-i încurajez și pe alții care au o pasiune, dar nu au curaj să meargă mai departe cu ea și, pe de altă parte, poate dacă mă uit în spate la povestea Crearium, învăț să mă bucur de ceea ce am, fără panici sau anxietate.
Așa că lansez pe blog o serie de episoade despre provocările mele într-un business mic - Crearium, de la hobby la business - iar azi, în primul episod, vă povestesc, cu sinceritate, despre nehotărârile mele de-a lungul vieții și cum am luat-o de la 0 din nou la 30 ani. 🙃"
www.crearium.ro/crearium-de-la ..."Salut, aici Alexandra, fata cu pervazele pline de suculente!
Crearium e spațiul imaginației mele, în care mi-am dorit să aduc o viziune nouă asupra aranjamentelor cu suculente din România, pierdute încă printre ghivece, fairy gardens și pitici de grădină.
Suculentele sunt atât de frumoase, cu miile de culori, texturi și forme pe care ni le arată, de ce să nu fie ele vedetele obiectelor de design viu?
Experimentele cu terarii au început pur estetic, acum aproape 3 ani, iar pe măsură ce am intrat în universul suculent, n-am mai putut ieși din el!

De la terarii cu suculente create pe masa din sufragerie, la ateliere în care dau mai departe viziunea mea celor pasionați a fost doar un pas, iar acum m-am încăpățânat să arăt lumii, cu orice idee și proiect Crearium, că suculentele sunt cele mai frumoase plante din lume!

Te invit în universul Crearium, de unde nu vei avea cum să pleci neîndrăgostit de suculente!
Cu drag,

Alexandra"

www.crearium.ro/ce-e-crearium/Și VICE România se identifică cu filozofia noastră: vorbește despre menstruație fără tabuuri și a și testat chiloții Redy într-o zi obișnuită a săptămânii, în timpul antrenamentului, dormitului și în timpul activităților zilnice. Autoarea articolului, Alexa, a scris despre propriile opinii și experiențe, pe care noi le-am citit cu mare curiozitate.
Citește și tu aici:
www.vice.com/ro/partners/this- ...Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo