Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!


Asta înseamnă să fim buni sa dăruim din puținul nostru bunul Dumnezeu ne va răsplăti inzecit dacă am proceda toti ca acest suflet nu ar mai fi răutate pe pamint!!


Comments (2)
advertise-here :  "Bunătatea este gratuită" este mesajul reținut din acest filmuleț și tot ceea ce se întâmplă devine un exemplu și emoționează fiecare privitor. Astăzi e și Ziua Internațională a Câinilor... care de multe ori unesc oamenii... 🐕La mulți ani! 🤗
catiburcea :  Ce frumos! Bunatatea este gratuia dar nu toti o au, pacat.

🔥 Lidl România Investeste In Educatia Copiilor, Prin Teach For Romania ! 🔥

Lidl România donează câte 1 leu către programul Teach for Romania la achiziționarea oricărui produs din gama Școala în coolori vesele. Gama este disponibilă în toate magazinele Lidl din țară până pe 05 septembrie. Oferta include rechizite, cărți de activități, dar și jocuri educative și poate fi vizualizată aici.

Astfel, pentru al cincilea an la rând, cu ajutorul clienților săi, Lidl va susține recrutarea și formarea cadrelor didactice din 28 de comunități vulnerabile, pentru a putea oferi educație de calitate celor peste 2.500 de copii beneficiari ai parteneriatului.

În România, 1 din 5 copii abandonează școala în mediul rural, iar 44% din elevii români suferă de analfabetism funcțional (Testul PISA 2018 – Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică). În 2019, în peste 1.000 de școli din România niciun copil de clasa a 8-a nu a obținut media 5 la Evaluarea Națională. De asemenea, aproape 40% din școlile din România sunt considerate școli defavorizate (cu elevi cu risc mare de abandon școlar, performanță școlară redusă și condiții economice precare ale elevilor și familiilor lor).

Una dintre cauzele acestor rezultate este lipsa cadrelor didactice, în special în zonele rurale, precum și a oportunităților limitate de formare și dezvoltare profesională. Pentru că toți copiii ar trebui să aibă oportunități egale și să beneficieze de profesori competenți și motivați să le ofere o educație la cel mai înalt nivel, Lidl se implică activ în susținerea organizației Teach for Romania, ce își propune să faciliteze educația de calitate în școlile din comunități vulnerabile.

citeste mai multe aici :👇

www.csrmedia.ro/lidl-romania-i ...Adevarati artisti


Comments (2)
advertise-here :  Îl văzusem... Este impresionant și ne pune imaginația la treabă!
alindimov :  impresionant, frumos dar cu ce face? ca nu inteleg nimic ... prima oara mazgaleste cu ceva o ce? O gresie?

Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo