Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!


Zambeste vietii si ea iti va intoarce inzecit zambetul!

Fii bun cu cei din jur si bunatatea iti va fi rasplatita!

Fericirea se gaseste in lucrurile marunte ale vietii si e la indemana fiecaruia!


Comments (2)
tripoli58 :  Adevarat!
vera03 :  Total de-acord!

Ai o petrecere si vrei ceva nou?
Dacă nu ai fost pe fază, am lansat prima colecție semnată Dy Fashion!
Te așteptăm pe site
https://www.dyfashion.ro/

Transportul este gratuit pentru orice comanda !În bucătăria românească avem o încărcătură istorică atât de puternică, încât orice ai mânca te duce cu gândul undeva, înapoi, în timp.

Gusturile multor mâncăruri cu care noi ne-am obișnuit sunt, de fapt, combinații de arome și influențe ale rețetelor specifice mai multor popoare.

Știai că gulașul își are originea încă din Evul Mediu, când era gătit de un păstor maghiar, la foc deschis, în câmp, în timp ce își privea din depărtare vacile?

Tradiționalii noștri papanași au rădăcini în Bucovina, din timpurile în care ei erau niște verișori ai gomboțului cu brânză de la austrieci, dar la noi au fost prăjiți în loc de fierți și asezonați cu dulcețuri de toate soiurile.

Iar ciorbele sunt, de când lumea, un preparat sănătos și sățios, cu un traseu vechi de secole, începând cu Imperiul Otoman și preluat ulterior de bulgari, sârbi, greci și croați.

Fiecare popor și-a pus amprenta personală, dar bucatele acestea devin tradițional românești datorită secretulului din condimentele, legumele și ingredientele de pe pământurile noastre și din sufletul care le prepară.

Ce să mai….
Noi te așteptăm să vii până La Conac, să te convingi că mâncărurile noastre spun istorie, dar ele hrănesc și suflete de boieri, doamne și domnițe care vor să lase deoparte, preț de câteva ore, gândurile zilelor noastre și să se desfete în tihnă, cu bunătăți proaspete și gustoase.

Dacă totuși n-ajungi până la noi, îți trimitem bucatele direct acolo unde te afli… cu atmosfera noastră primitoare cu tot!


Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo