Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!


Emoție de toamnă – Nichita Stănescu

A venit toamna, acoperă-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine cu umbra ta. Mă tem că n-am să te mai văd, uneori, că or să-mi crească aripi ascuţite până la nori, că ai să te ascunzi într-un ochi străin, şi el o să se-nchidă cu-o frunză de pelin. Şi-atunci mă apropii de pietre şi tac, iau cuvintele şi le-nec în mare. Şuier luna şi o răsar şi o prefac într-o dragoste mare.


Comments (1)
crystyan :  (moderator):Foarte frumos!

E cea mai frumoasa...

Dintre toate anotimpurile, nici unul nu intrece in frumusete si in bogatie Toamna. Coborand de la munte cu trena-i aurie, Toamna se plimba prin gradini si picteaza in galben tot ce-i iese in cale. Mai arunca din paleta sa de culori si un rosu stralucitor pe merele livezilor, si un violet pe viile incarcate de rod, un verde crud pe rochia verzei.
Pamantul proaspat arat, negru, nu se schimba nici macar in fata ei, a Toamnei. O sfideaza parca. Si Toamna, atunci, se intristeaza si pleaca mai departe cu alai de frunze vestede, moarte si-mi lasa in suflet nostalgie. Si totusi...e cea mai frumoasa!


Comments (3)
crystyan :  (moderator):Este un anotimp frumos!
advertise-here :  Pentru mine fiecare anotimp are frumusețea lui.❤
harmony :  Atata frumuste in fecare forma de vibratie a naturii! Ne bucuram de fiecare, totul este sa ne uitam la ea :)

A venit toamna!
Imprimeuri? De ce nu!? Toamna nu a arătat niciodată mai bine! Optează pentru o rochie maxi în imprimeuri spectaculoase : www.dyfashion.ro/Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo