Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!


Google Pay, disponibilă în România. Ce oferă aplicația utilizatorilor săi

Aplicația Google Pay este disponibilă, începând de miercuri, în România.

Până în prezent, soluția Google Pay era disponibilă în România prin intermediul aplicațiilor de plată ale partenerilor, bănci sau operatori de plăți electronice.

Aplicația Google Pay va putea fi folosită de toți utilizatorii de telefoane Android din România pentru a realiza plăți contactless sau online, într-un mod simplu și sigur. Google Pay oferă un mod rapid de a plăti în magazine și protejează datele de plată prin multiple niveluri de securitate.

Ce se întâmplă dacă telefonul este pierdut sau furat?

Mai mult, Google Pay simplifică păstrarea biletelor de îmbarcare și a cardurilor de loialitate.

De asemenea, odată cu disponibilitatea aplicației devine disponibil și suportul pentru Google Pay pentru dispozitivele cu sistemul de operare Wear OS. Astfel, plata cu smartwatch-ul va fi mult mai simplă.

Disponibilă în prezent în peste 30 de țări în toată lumea, aplicația Google Pay oferă plăți sigure, beneficiind de o securitate construită pe mai multe niveluri. De exemplu, când este utilizată pentru plata în magazin, către comerciant este trimis numărul de card virtual, nu cel real, potrivit Mediafax.

Dacă telefonul este pierdut sau furat, deținătorul poate să-l blocheze sau să-l șteargă folosind funcția „Găsește-mi dispozitivul”. Astfel de funcționalități ajută la păstrarea în siguranță a informațiilor sensibile.

Sursa: www.descopera.ro/lumea-digital ...Evento.ro
11 august la 14:30 ·
Organizeaza-ti nunta👰🤵 GRATUIT, cu aplicatiile de planificare Evento:
- Asezarea la mese
- Invitatii online
- Calculator buget nunta
- Lista de invitati
- Lista de planificare
- Website de nunta
Incepe chiar acum👉 evento.ro/organizare-nunta
...
o locatie de vis, un fotograf profesionist, o formatie de lautari sau poate chiar lectii de dans? Rasfoieste printre sute de furnizori inscrisi pe platforma noastra 🕵️‍♀️ evento.ro/furnizoriIncredibilile culori ale toamnei și atmosfera ei aparte de la florăria MagnoliaCopyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo