Hey! SMART people choose Smart-Living and Social-Advertising! Test and see how, through Networking 2.0, our members are living a happy life! Join now!


🔥 Zero Risipă !!! 🔥

Proiectul Zero Risipă vine ca un demers ferm și unitar în lupta împotriva risipei alimentare pe care Auchan vi-l propune, fiind un demers de responsabilitate socială colectivă.
Este menit să vă ofere posibilitatea de a fi responsabili și de a contribui activ în combaterea risipei alimentare și de a beneficia de produsele preferate la prețuri diminuate, ca o practică unitară, fluidă, în toate cele 33 de hipermarketuri. Acestea vor fi semnalate printr-un balizaj special, care vă ajută sa le reperati cu ușurință.

În zonele Zero Risipă din magazinele Auchan se regăsesc produse ambalate din categoriile legume, fructe, carne, pește, brânzeturi, mezeluri, lactate, congelate, sărate, dulciuri, alimentație specială și produse pentru animale, dar și băuturi și produse de panificație, urmând ca proiectul să fie extins și spre alte segmente de alimente.

În primele 6 luni de la implementare am salvat aproximativ 1,5 milioane de alimente, echivalentul a 406 tone de produse și a peste 812.000 de mese complete, evitând producerea a 1.016 tone de emisii de gaze cu efect de seră.Și acum ceva așa ca de început de săptămână,ceva care vă vă facă să reflectați puțin
Pe malul uni lac ,pe o creangă la soare stăteau trei broaște.La un moment dat una dintre broaște se gândi să sară în apă.
întrebare:Câte broaște au rămas pe buturugă?
Răspuns: trei .
Morala :Una este să te gândești și alta este să sari!


Comments (3)
adydida :  Gandul nu e tot una cu actiunea.
ibideji :  Da foarte bun exemplu!
the-great-wall :  Una e creanga si alta e buturuga 😂

Bună ziua.Astăzi,de dimineată mi-au atras atenția glasuri vesele de copii.Începe școala!Glasurile lor vesele mi-au adus aminte de prima mea zi de grădiniță ,de bunica și de prima mea lecție de viață.Draga mea bunicuță m-a condus în prima mea zi de grădiniță.Înainte de intrarea în clasă mi-a dat o gentuță cu trei pachețele cu mâncare, fiecare dintre pachețele având un semn distinctiv.Mi-a explicat că un pachețel era al meu,unul al unui copil care nu avea nici un pachețel iar ultimul cu resturi de mâncare pentru un animal flămând.Din acea zi bunicuța a avut grijă să îmi dea mereu trei pachețele arătându-mi astfel că trebuie să îmi pese că trebuie să îmi pese ceilalți,că toți au dreptul la viață ,oameni și animale deopotrivă,că nimeni nu trebuie să sufere de foame,m-a învățat să ajut.Bunica nu mai este dar învațăturile ei dăinuie ș acum în sufletul meu alături de o imensă recunoștință față de dragostea și învățăturile ei.
Muțumesc bunicuța mea dragă pentru tot!
Trăiesc cu speranța că citind aceste rânduri și alte bunicuțe vor face același lucru.


Comments (2)
adydida :  Bunicii nostri ne dau sfaturi intelepte.
life-of-joy :  Eu sunt o bunica tânără, de fetite de 3 ani și 1 an și îmi doresc sa fiu alături de nepoatele mele, chiar dacă ele locuiesc la mare distanta de mine !....

Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo