Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!


Proiect AUCHAN - Lupta împotriva poluării cu plastic !

Problema plasticului are efecte devastatoare asupra mediului, iar Auchan a decis să se angajeze ferm în reducerea contribuției sale. Chiar dacă plasticul este prezent în întreg ciclul de viață al unui produs: de la fabricare, la transport, la ambalare și apoi drumul până la client, acest angajament necesită acțiuni voluntare care să mobilizeze și să implice în luptă toți actorii de la toate nivelurile vieții unui produs.

Auchan Retail își accelerează angajamentul în lupta împotriva poluării cu plastic prin semnarea și aderarea în martie 2020 la Pactul European pentru Plastic.

Această inițiativă vizează o mai bună raționalizare a utilizării și eliminarii ambalajelor și produselor din plastic de unică folosință, pentru a limita, pe cât se poate, impactul asupra mediului.

Auchan Retail a plasat reducerea materialelor plastice pe primul plan al angajamentelor sale de CSR. Totodată, își propune ca în perioada următoare 100% dintre ambalajele produselor marca Auchan să fie reutilizabile, reciclabile sau compostabile.🔥 Zero Risipă !!! 🔥

Proiectul Zero Risipă vine ca un demers ferm și unitar în lupta împotriva risipei alimentare pe care Auchan vi-l propune, fiind un demers de responsabilitate socială colectivă.
Este menit să vă ofere posibilitatea de a fi responsabili și de a contribui activ în combaterea risipei alimentare și de a beneficia de produsele preferate la prețuri diminuate, ca o practică unitară, fluidă, în toate cele 33 de hipermarketuri. Acestea vor fi semnalate printr-un balizaj special, care vă ajută sa le reperati cu ușurință.

În zonele Zero Risipă din magazinele Auchan se regăsesc produse ambalate din categoriile legume, fructe, carne, pește, brânzeturi, mezeluri, lactate, congelate, sărate, dulciuri, alimentație specială și produse pentru animale, dar și băuturi și produse de panificație, urmând ca proiectul să fie extins și spre alte segmente de alimente.

În primele 6 luni de la implementare am salvat aproximativ 1,5 milioane de alimente, echivalentul a 406 tone de produse și a peste 812.000 de mese complete, evitând producerea a 1.016 tone de emisii de gaze cu efect de seră.Și acum ceva așa ca de început de săptămână,ceva care vă vă facă să reflectați puțin
Pe malul uni lac ,pe o creangă la soare stăteau trei broaște.La un moment dat una dintre broaște se gândi să sară în apă.
întrebare:Câte broaște au rămas pe buturugă?
Răspuns: trei .
Morala :Una este să te gândești și alta este să sari!


Comments (3)
adydida :  Gandul nu e tot una cu actiunea.
ibideji :  Da foarte bun exemplu!
the-great-wall :  Una e creanga si alta e buturuga 😂

Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo