Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!


Înțelegem educația ca pe un demers prin care copilul se transformă într-un adult puternic, activ și responsabil. Din acest punct de vedere, deprinderea de a face mișcare în mod organizat și susținut trebuie să fie o componentă importantă a acestui proces de formare.

Într-o lume din ce în ce mai dominată de tehnologie și sedentarism, Programul "140 de bătăi pe minut" urmărește să le reamintească tuturor celor responsabili de formarea actualei generații de copii – părinți, profesori, antrenori – despre importanța practicării sportului și avantajele unui ritm de viață echilibrat.

Una dintre liniile de acțiune ale Programului "140 de bătăi pe minut" este aceea de a sprijini practicarea sportului în rândul adulților și dobândirea unei rutine de viață care să includă practicarea sportului de plăcere. Cu precădere, a celor trei practici sportive ce compun un triatlon: alergare, ciclism, înot.

Astfel, cu ceva timp în urmă am creat pagina 3atlon.ro/ și am inițiat o serie de sesiuni de antrenament, gratuite, accesibile pentru doritorii de orice vârstă și coordonate de profesioniști pasionați.

Aici veți putea citi articole dedicate practicării celor trei sporturi în siguranță, sfaturi de nutriție, calendarul competițiilor sportive dedicate unui public larg.

Antrenamentele pe care le organizăm au loc, deocamdată, la București și Timișoara.

Triatlonul nu mai înseamnă competiție ci revine la mesajul său originar.

Este vorba despre a re-învăța să respiri și să te miști dacă orașul, treburile de fiecare zi și statul în casă ți-au amorțit reflexele. Este vorba despre a re-învăța să te bucuri, despre ieșirea din monocromatic și despre a descoperi grade nebănuite de libertate.

Vă dorim ture frumoase și sperăm să ne vedem sănătoși la evenimente!Vino în echipa ”Hai la Olimpiadă!”

Dacă ești pasionat de matematică, fizică, astronomie și astrofizică, chimie sau informatică, înscrie-te la centrul de pregătire pentru performanță din județul tău, în perioada 13 septembrie - 11 octombrie 2021.

Fundația eMAG a fost lansată în octombrie 2012, ca răspuns la nevoia de susținere a celor capabili de performanță elevi inteligenți și profesori dedicați care nu au nevoie decât de puțin sprijin ca să se afirme. Deseori, școala nu reușește să răspundă singură nevoilor lor, motiv pentru care mare parte dintre ei riscă să nu-și poată pune în valoare talentul.

Loturile de matematică, informatică și fizică ale României aduc an de an medalii de la Olimpiadele Internaționale.
Cu toate acestea, înainte de 2012, puțină lume știa despre rezultatele lor excepționale. Faptul că România avea în mod constant rezultate atât de bune ne-a convins că implicarea noastră i-ar putea ajuta pe mult mai mulți copii buni să facă performanță. Am început prin a-i premia și a-i aduce în atenția presei pe olimpicii internaționali și profesorii lor, apoi ne-am adresat și copiilor care doresc să se pregătească pentru Olimpiadele Naționale sau, pur și simplu, să învețe mai multă matematică, informatică sau fizică decât la școală. Acum, prin programul "Hai la Olimpiadă!", Fundația eMAG susține cele mai cunoscute competiții naționale și internaționale de profil, dotează laboratoare de fizică și informatică, asigură pregătirea loturilor naționale și, în anul școlar 2020-2021, susține 52 centre de pregătire în 25 de orașe din țară, de care beneficiază 6.058 de elevi.

Află mai multe pe
hailaolimpiada.ro/Mult succes in noul an scolar tuturor copiilor si cadrelor didactice!
"Şcoala dă numai cheia, iar biblioteca e casa.
Să ai cheia fără casă, nu se poate zice că ai unde locui."
~ Jean Mace ~


Comments (1)
advertise-here :  Ce frumos!❤

Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo