Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!


Pentru a oferi copiilor o lume mai frumoasă, mai sănătoasă, mai respectuoasă și mai unită, fiecare dintre acțiunile noastre face obiectul întregii noastre atenții, pentru a crea un impact pozitiv și de durată.
#BetterForThePlanet #WeActForKids


Conceperea de haine de calitate și durabile


Haine rezistente
Prin oferirea unor produse bazice indispensabile în garderoba copilului

Haine atemporale
Prin oferirea unor Good Basics esențiale pentru garderoba copilului

Ne preocupăm de transmiterea lor
Oferind hainelor cât mai multe vieți posibil, pentru un consum mai responsabil

"La Okaïdi și Obaïbi, proiectăm îmbrăcăminte durabilă. Ne-am propus să vă transmitem un sens prin achiziționarea produselor noastre, permițându-vă să consumați mai responsabil."
https://www.okaidi.ro/Și eu cred că fiecare copil trebuie să fie susținut pentru a învăța, iar asta ar trebui să fie ușor, în această lume în care invențiile se înmulțesc în fiecare zi.
Avem de toate pe această planetă!...
Și dacă mai adăugăm și câte un gest de solidaritate, atunci lumea în care trăim va fi și mai bună și se va schimba prin exemplul nostru.

Azi m-am bucurat să aflu de Școala fără pauză, proiect prin care Băneasa Shopping City va dona un ghiozdan complet echipat, la orice articol de copii cumpărat de noi din magazinele participante.
Mesajul lor este clar:
"Puteți ajuta un copil din comunități defavorizate să se bucure de primul clopoțel! Înscrie orice bon cu articole pentru copii achiziționate în perioada 20 august – 20 septembrie, iar Băneasa Shopping City va dona un ghiozdan complet echipat.
Și, pentru că fiecare gest începe o poveste frumoasă,
poți dona haine, rechizite sau device-uri la punctul de colectare
Școala Fără Pauză din parcarea Băneasa Shopping City.

Împreună le putem oferi copiilor șansa de a se întoarce în clase din toamnă."
Aici este pagina de contact:
www.baneasa.ro/scoala-fara-pau ...

Zâmbetele continuă!... 😊PERFORMANȚĂ. Doi polițiști din #Galați au obținut medaliile de aur și argint la Campionatele Naționale de Karate Tradițional, care s-au desfășurat la #Brăila, la sfârșitul săptămânii trecute. Mihai Tâmpeanu și Alex Butură au obținut astfel calificarea la Campionatele Europene, care vor avea loc luna viitoare, în capitala Serbiei, Belgrad.

"Cei doi sunt polițiști în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați de 12, respectiv 3 ani și s-au remarcat în ultimii ani cu numeroase titluri de campioni mondiali, europeni și naționali.

Mihai Cristian Tâmpeanu a reușit să obțină locul 1 la proba kata individual masculin și locul 2 la proba enbu masculin seniori iar Alex Dănuț Butură a obținut, de asemenea locul 2 la proba enbu masculin seniori.

Cei doi polițisti au obținut calificarea la Campionatul European de Karate Tradițional care va avea loc la Belgrad, la sfârșitul lunii octombrie a acestui an", informează IPJ Galați.


Comments (1)
advertise-here :  Frumușeii!❤❤

Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo