Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!


Buruiana cu proprietăți vindecătoare – Crește oriunde iar oamenii de obicei o aruncă.
Dacă găsiți această buruiană în curte, nu o aruncați – previne diabetul de tip 2, artroza, bolile cardiovasculare, detoxifică organismul și ajută la slăbit. Crește în curți și în afara lor și, adesea, ne împiedicăm de ea, motiv pentru care o smulgem și o aruncăm la păsări.
Iarba-grasă, căci despre ea este vorba, este o buruiană-minune, fiind plină de substanțe nutritive în procente considerabile.
Ce vitamine și minerale conține iarba-grasă? Iarba-grasă este bogată în oligoelemente, dintre care potasiul, magneziul și calciul se găsesc în cantități însemnate. De asemenea, această plantă este bogată în vitaminele C și E și în vitamine din complexul de B-uri.
Iarba-grasă conține cei mai importanți acizi grași Omega 3. Unul dintre aceștia este acidul alfa-linoleic, care nu poate fi sintetizat de corp și trebuie asigurat prin alimentație. Acest acid joacă un rol important în prevenirea artrozei. Totodată, acizii grași Omega 3 previn bolile cardiovasculare. Frunzele sunt mai bogate în compuși fenolici decât tijele. Acest tip de compuși au proprietăți antioxidante și anxiolitice și joacă un rol esențial în prevenirea diabetului de tip 2.Cum se consumă iarba-grasă? Atât tijele, cât și frunzele se pot consuma în salate, în supe sau în omlete. Gustul acestei plante este ușor iute. Iarba-grasă are proprietăți laxative, diuretice, fiind benefică în special în cazul iritațiilor mucoasei.
Grație acestor proprietăți, dă rezultate spectaculoase în regimurile de slăbire, detoxifică organismul și, desigur, tratează constipația. În aceste scopuri, iarba-grasă se administrează sub forma de ceai.
mancare-pentru-tine.ro/2021/08 ...La om totul trebuie să fie frumos: si chipul si îmbrăcămintea si sufletul si gândurile.
________
Cehov


Comments (1)
advertise-here :  Da.... Iar omul trebuie să își vadă frumosul fără să se compare cu altcineva.

Fata din imagine este directoarea unei mari bănci din India.
Înainte de a începe prima zi de lucru, tatăl ei i-a spus:
-Sa nu spui nimănui că ai crescut într-o familie săracă şi că tatăl tău este gunoier, vor râde toţi colegii de tine.
A doua zi fata a postat această poză pe reţelele sociale cu următorul mesaj:
-Am crescut într-o familie săracă, iar tatăl meu lucrează ca gunoier. Vreau să îi mulţumesc pentru educaţia primită şi pentru eforturile sale financiare pe toată perioada studiilor.Te iubesc, tată.Tu eşti mândria mea!
Sursa: Oameni arbori cărți


Comments (1)
advertise-here :  Am tot văzut exemple cu oameni care au povestit de unde au plecat abia după ce au ajuns să aibă funcții mari sau după ce au atins celebritatea. Ar fi mult mai folositor dacă oamenii simpli ar fi apreciați și ajutați să se împlinească profesional.

Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo