Hey! Inscrie-te in Comunitatea noastra SMART unde iti va merge foarte bine, facand bine la randul tau!


La aniversarea de 25 de ani în România, Nestlé lansează concursul de proiecte „Creștem împreună”

Prin intermediul acestui concurs de granturi, Nestlé dorește să descopere 10 proiecte, 10 idei care pot contribui la redresarea României după pandemie.

Concursul se desfășoară în perioada
1 septembrie – 29 noiembrie 2021.

În concurs se pot înscrie startup-uri și organizații non-guvernamentale fără scop lucrativ cu experiență de minimum 1 an în derularea de proiecte sociale, cu rezultate concrete și cel puțin 100 de beneficiari, care au demonstrat transparență și sunt înființate conform legislației din România.

detalii mai multe aici : 👇

www.nestle.ro/media/pressrelea ...


Comments (3)
advertise-here :  SUCCES tuturor participanților!
ibideji :  Mult succes tuturor!

Conferință A.N.C.
althera.ro/noutati/blog-11
Specialiștii Centrelor Althera și Emvika au avut deosibita plăcere să participe la o conferință națională organizată de Autoritatea Națională pentru Calificări, în perioada 2-3 septembrie 2021. Într-o locație bine selectată, situată într-o zonă dinamică al Bucureștiului, hotelul Yesterday amplasat la câteva minute de stația de metrou, în proximitatea a numeroase puncte de interes administrativ, cultural sau de afaceri: Palatul Cotroceni, SEMA Parc, AFI Cotroceni Mall, Gradina Botanica, Primaria Capitalei, Clubul IDM, Gara de Nord, Institutul Politehnic.
În cadrul conferinței au participat atât evaluatorii noștri cât și coordonatorii centrelor pentru a fi la curent cu toate noutățile privind sistematizarea, simplificarea și completarea legislației în domeniul calificărilor. Prin noile reglementări se urmărește actualizarea Registrului Național al Calificărilor, dezvoltarea unei platforme de evaluare on-line cu instrumente de evaluare standardizate, atât pentru evaluarea teoretică cât și pentru evaluarea practică.
www.facebook.com/calificare.al ...
althera.ro/Ești la început de drum și încerci să îți construiești o afacere de unul singur, însă este dificil să fii tu cel care se ocupă de toate sarcinile „companiei”?
📱 Intră pe www.tassis.ro/demo/ și programează acum un demo pentru a descoperi cum să îți gestionezi sarcinile și proiectele ca un adevărat expert în time management.
www.facebook.com/tassis.roCopyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo