"Astăzi nu va fi ușor! Mâine va fi și mai greu!
Dar... poimâine, TOTUL VA FI BINE!", spune Jack Ma, fondatorul AliBaba, care la 26 de ani era falit, iar la 55 de ani se bucura de o avere de peste 48 miliarde de $$$!

După ce veți da click pe play, veți începe o aventură fabuloasă despre ce înseamnă cu adevărat să reușești și ce principii ar trebui să ai în vedere!

Finalul, începând cu minutul 10:00, este punctul culminant al video-ului deoarece vi se arată clar ce înseamnă o echipă și cum ar trebui să gândească și să acționeze până la succesul de miliarde!Chiar daca nu reusim din prima sa nu ne stresam!


Comments (1)
danielle :  Da, nu trebuie sa cedam!

Lidl a strâns 58 de tone de produse și 234.000 lei pentru băncile de alimente, cu ajutorul clienților !

Lidl România și clienții săi au sprijinit rețeaua națională a Băncilor pentru Alimente cu aproape 58 de tone de alimente strânse în colecta de Crăciun și 234.000 de lei donați în cadrul campaniei de la casele de marcat din perioada iulie-decembrie 2021.

În a doua parte a anului 2021, Lidl România și-a implicat clienții în susținerea combaterii risipei alimentare, prin două inițiative de sprijinire a rețelei naționale a Băncilor pentru Alimente: campania de donații de la casele de marcat desfășurată între 1 iulie – 31 decembrie 2021 și cea de-a patra colectă de alimente organizată de retailer în parteneriat cu rețeaua, ce a avut loc între 1-28 decembrie 2021 și a sprijinit 218 ONG-uri partenere, ce au în grijă persoane din medii vulnerabile.

Totodată, pentru a oferi persoanelor aflate în dificultate un sprijin în plus de sărbători, Lidl România a organizat în luna decembrie cea de-a patra colectă de alimente, ce a avut loc în 171 dintre magazinele retailerului, din 75 de localități din toate regiunile țării. Au fost strânse aproape 58 de tone de alimente, cea mai mare cantitate colectată până acum într-o astfel de campanie organizată de Lidl.

citeste mai multe aici :

spotmedia.ro/stiri/social/lidl ...Copyright © 2022 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo