"Egoismul este cea mai mare sărăcie a unei creaturi vii", a spus Buddha.

Pentru voi ce înseamnă generozitatea?


Comments (3)
stelaviorica :  Generozitatea o inteleg ca pe o recunoștință față de Isus, care si'a dat viata pentru om. Imi pasă de semenul meu.
nellysandu :  Pentru mine generozitatea e, atunci cand din putinul meu, pot face o alta persoana in nevoie, fericita si multumita!
dimovalin :  Foarte frumos spus dna Nely 😍

Video Marketing, trend pentru 2022

Promovarea prin intermediul formatului video este pe val în acest moment – un număr mare de oameni nu mai vrea să citească, ci să privească. Dovada sunt toate platformele care au explodat în ultimul timp precum TikTok, Snapchat sau Twitch.

Dacă vrei să creezi reclame care să crească un Brand, să ajungă la o audiență mai mare și să aducă potențiali clienți, trebuie să te concentrezi pe filme de diverse lungimi.

Un video va avea mai mult succes cu cât are un număr mai mare de vizualizări.

Iată câteva sfaturi pentru un conținut de calitate:

1.Un video optimizat trebuie să aibă o lungime de mai puțin de 30 de secunde;
2.Un video trebuie să conțină o descriere care să ofere mai multe informații decât poate cuprinde un film;
3. Adaugă subtitrări dacă personajele din film vorbesc, pentru cei care nu vor sau nu pot să vizioneze filmul cu sunet.


Comments (3)
nicoleta1 :  Excelente sfaturi, multumesc !
danbacain :  Bune sfaturi!
life-of-joy :  Interesant de știut...

"Astăzi nu va fi ușor! Mâine va fi și mai greu!
Dar... poimâine, TOTUL VA FI BINE!", spune Jack Ma, fondatorul AliBaba, care la 26 de ani era falit, iar la 55 de ani se bucura de o avere de peste 48 miliarde de $$$!

După ce veți da click pe play, veți începe o aventură fabuloasă despre ce înseamnă cu adevărat să reușești și ce principii ar trebui să ai în vedere!

Finalul, începând cu minutul 10:00, este punctul culminant al video-ului deoarece vi se arată clar ce înseamnă o echipă și cum ar trebui să gândească și să acționeze până la succesul de miliarde!Copyright © 2022 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo