‘’ Vrei să te vindeci de boală ? Împacă-te cu vecinul sau cu cel pentru care ai resentimente. Când emitem un gând bun în spaţiu, el este perceput ca o lumină colorată. Şi trebuie să facem bine. Acel bine pe care nu ni-l cere nimeni, acela este binele suprem . Trebuie să ne scuturăm de zgura gândurilor, pentru că resentimentele, ura, invidia sunt sentimente care modifică ADN-ul, în timp ce iertarea şi optimismul deschid spirala ADN-ului. În schimb, gândul rău este un nor întunecat care îl usucă în primul rând pe cel care-l trimite. Oamenii sunt, de fapt, nişte frecvenţe. Noi trebuie să ne elevăm conştiinţa, pentru a putea avea acces la alte dimensiuni. Vorbind despre moarte, niciodată să nu ne gândim la cei trecuţi în nefiinţă ca fiind morţi. Nu, ei sunt nişte conştiinţe vii. Moare doar universul fizic, corpul. Nu există moarte, există doar o trecere. Noi plecăm din viaţă cu exact ce-am adunat. Şi suferim teribil în faţa celor cărora le-am greşit. ‘’ Prof. univ. dr. D.C. Dulcan


Comments (3)
stelaviorica :  Profund adevarul etalat. Imi place să citesc cărțile profesorului Dulcan.
nicoleta1 :  si eu am citit carti ale profesorului Dulcan si chiar recomand " Cauzele spirituale ale bolilor"...
dimovalin :  O persoană foarte respectată

Ceva frumos.


Comments (3)
andreealich :  Așa este!
danielle :  Visurile pot deveni realitate!
nicoleta1 :  Visurile prind viață prin gândurile noastre și cresc prin acțiunile noastre.😍

Auchan donează 30% din încasările obținute din vânzarea pâinii cu maia pentru dotarea secțiilor de oncologie !

Pe data de 4 februarie marcăm Ziua Mondială de Luptă împotriva Cancerului cu o campanie specială. Cu această ocazie, donăm 30% din încasările obținute în urma vânzării tuturor sortimentelor de pâine cu maia, din perioada 4-6 februarie, către Asociația Aripi Spre Viață, pentru dotarea cu aparatură medicală a secțiilor de oncologie din Institutul Clinic Fundeni și Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii M.S. Curie.

Prin această acțiune, ne dorim să contribuim, să susținem și să întărim eforturile organizațiilor care luptă împotriva cancerului, să creștem nivelul de conștientizare cu privire la condițiile de îngrijire de care au nevoie cei bolnavi și, totodată, să promovăm importanța menținerii unui stil de viață sănătos printr-o alimentație corectă, unul dintre pilonii cheie ai prevenirii diverselor afecțiuni de sănătate.

Vă invităm să descoperiți mai multe detalii despre campanie aici :

romania.auchan.ro/ro/blog/news ...


Comments (2)
stelaviorica :  Felicitări!
dimovalin :  Care o fi logica de se limitează la pâine? :)

Copyright © 2022 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo