„O PERSOANĂ ARE SUCCES DACĂ SE TREZEȘTE DIMINEAȚA ȘI SE ÎNTOARCE ÎNAPOI SEARA ÎN PAT,IAR ÎNTRE CELE DOUĂ MOMENTE FACE DOAR CEEA CE DOREȘTE SĂ FACĂ” Bob Dylan.

Salutare, prieteni! In acest videoclip va prezint 5 rutine de dimineata a oamenilor de success printre care Bill Gates, Tony Robbins si Oprah Winfrey.

Rutinele:
1. Lista de prioritati
2. Activitati organizate pe ore
3. Trezitul devreme
4. Energizarea fizica
5. Consolidarea energiei mentale si spirituale

Va urez o vizionare placuta!Am citit un material despre președintele Macedoniei care, a însoțit un copil de 11 ani, cu sindrom Down la școală, în încercarea de a reduce prejudecățile părinților referitoare la persoanele cu dizabilități.
După părerea mea, gestul președintelui, este un exemplu de omenie, un gest demn de o persoană umană, care apreciază și crede în valoarea tuturor membrilor societății noastre.
"Copiii cu dezvoltare atipică nu trebuie doar să se bucure de drepturile lor, ci și să se simtă egali și bineveniți în lumea care le aparține în mod natural, băncile și curtea școlii”, a declarat președintele.
Copiii cu sindromul Down au aceleaşi drepturi şi trebuie să li se ofere aceleaşi oportunităţi de dezvoltare a potenţialului propriu la fel ca ceilalţi copii.
Sindromul Down este doar o stare şi niciodată nu trebuie confundată această stare cu persoana purtătoare a ei.

Cu intervenţie şi suport timpuriu, copiii cu sindrom Down se dezvoltă, pot avea o viaţă deplină, pot fi cetăţeni responsabili şi membri activi ai comunităţii.
Aceşti copii sunt la fel ca toţi ceilalţi copii. Încurajarea lor cu multă dragoste şi includerea lor în activităţile familiei şi comunităţii, constituie baza dezvoltării lor.

Respect președintelui Stevo Pendarovski!
Articolul complet se găsește aici: www.libertatea.ro/stiri/fetita ...Vrei sa slăbești? Schimba-ți modul de gândire.
Vrei sa fii sănătos? Schimba-ți modul de gândire.
Vrei sa ai succes? Schimba-ți modul de gândire.
Vrei sa ai mai mulți bani? Schimba-ți modul de gândire.
Vrei fericire? Schimba-ți modul de gândire.
Vrei o relație? Schimba-ți modul de gândire.
Vrei un copil? Schimba-ți modul de gândire.

Felul in care gândești acum ți-a adus viața pe care o trăiești astăzi. Gândirea ta este responsabila de toate împlinirile sau neîmplinirile tale. Așadar, dacă experimentezi in viața ta ceea ce nu-ți dorești, nu cauta soluții in exterior.

Caută sa-ți schimbi gândirea, și in viața ta vor apărea lucrurile pe care ți le dorești.

Tot ceea ce îți dorești se afla deja in mintea ta, doar ca tu încă nu ai devenit conștient.Copyright © 2023 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo