🔥 hey, ai auzit si tu ?

Compania Coca-Cola HBC România, parte a Sistemului Coca-Cola în România și lider al industriei locale de băuturi, în parteneriat cu Auchan România, unul dintre cei mai importanți retaileri din piață, și GreenPoint Management, companie ce activează în domeniul gestionării deșeurilor de ambalaje, demarează campania “PETcolectezi și câștigi” ce urmărește creșterea gradului de conștientizare cu privire la importanța colectării separate în rândul consumatorilor, marcând, astfel, startul unui parteneriat strategic pentru protejarea mediului.

Campania, implementată de organizația non-profit Viitor Plus, invită consumatorii să colecteze ambalaje de plastic de tip PET în spațiile de colectare special amenajate în hipermarketurile și supermarketurile Auchan din toată țara.

”Demarăm această campanie ca parte a Programului de Sustenabilitate Personală, care oferă celor peste 8000 de angajați, precum și clienților Auchan, posibilitatea de a se implica în diverse acțiuni de sustenabilitate și responsabilitate socială și urmărește să pună în valoare importanța acestor acțiuni mici care, în realitate, contribuie la schimbările importante de care mediul înconjurător are nevoie în acest moment. Această campanie este una dintre acțiunile noastre strategice pe termen lung privind reducerea utilizării plasticului și o promisiune de a ne extinde forțele pentru a crește gradul de conștientizare și de a accelera procesul de colectare separată”, a declarat Corina Dospinoiu, responsabil CSR Auchan.

Consumatorii care aleg să colecteze separat ambalajele PET, folosind coșurile inteligente instalate în spațiile Auchan, pot câștiga lunar premii în cadrul campaniei, ce se desfășoară în perioada 19 ianuarie – 18 mai 2022, urmând pașii de mai jos:

💧 Scanarea codului QR regăsit pe coșurile special amenajate pentru colectare și urmarea pașilor de pe 👇

www.petcolect.ro

💧 Introducerea PET-urilor în coș

💧 Verificarea e-mailului pentru a vedea numărul total de PET-uri colectate. Fiecare PET oferă o șansă la tragerea la sorți.


Comments (3)
nellysandu :  Interesant si bine de stiut!
dimovalin :  Mi se pare fabulos că pentru tot felul de astfel de campanii in interesul tuturor, trebuie mereu găsit un concurs, un voucher... gen o recompensă, de parcă nu și-ar face bine lor și celor dragi🙄
ibideji :  Cred că doar așa atrage lumea să participe!

Ne îmbogățim colecția bibliotecii noastre cu un video care nu va muri niciodată despre o altă persoană marcantă a omenirii, Steve Jobs.

Chiar dacă a renunțat la colegiu deoarece nu se simțea bine ca părinții lui adoptivi să îi plătească taxele de școlarizare, a fost invitat la Colegiul Reed pentru a ține un super discurs absolvenților.

Urmăriți cele 3 "povești" cum le numește el pentru a vă reforma modul de gândire.
Începutul poveștii a-3a despre moarte este absolut speechles... (te lasă fără cuvinte).
Vizionare plăcuta!



Un video total imprevizibil ... ne uităm la el și nu înțelegeam unde duce... dar duce în cel mai wow și profund punct al umanității.

Vi s-a trezit curiozitatea?
Urmăriți atunci lecția de viață și de gândire.


Comments (3)
daneugen93 :  Copiii în general sunt generoși.
autentichtk :  Chiar...wow ! Ce lecție ! Orice adult o poate învăța.
nicoleta1 :  Fabuloasa lectie de viata !🤗

Copyright © 2022 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo