Un video care nu se poate urmări fără un șervețel la îndemână.

A practica recunoștința zi de zi ar trebui să devină un ritual deoarcece această practică încurajează fericirea și sănătatea.

Este regretabil faptul că majoritatea oamenilor își aduc aminte când și când să practice recunoștința. Dacă ne-am aloca timp pentru asta în fiecare zi, viața noastră ar putea fi schimbată într-un mod pozitiv pe termen lung.


Gândiți-vă la astfel de persoane!

Pe cine ați suna chiar în acest moment să îi citiți ceea ce ați scris pe o foaie cu 5 -10 minute înainte?

Prin sistemul nostru și voi puteți ajunge să influențați astfel de persoane, să le schimbați viața cu adevărat și să fiți voi cei de la capătul celelalt al firului, cărora le va fi dedicată o astfel de scrisoare!


Comments (1)
nicoleta1 :  Sănătatea și bunăstarea provin din practica sistematică a existenței, aflate sub semnul recunoștinței.

Sound Marketingul

Într-o lume a marketing-ului digital, multe branduri se bazează doar pe simțul văzului pentru a-și promova produsele și serviciile. Dar de ce să ratezi unul din cele mai importante simțuri, cel al auzului, care, atunci când este folosit în publicitate, îți poate aduce rezultatele pe care ți le dorești?

Asocierile de sunete, melodiile, indiferent de lungimea lor, îți pot provoca emoții instant și te pot determina chiar să faci un anumit lucru. Gândește-te la sunetul din lifturi folosit pentru relaxarea pasagerilor sau sunetele de avertizare în caz de incendiu.

Sound marketing te ajută să îți creezi o identitate memorabilă
Oamenii își pot aminti mai rapid anumite melodii de scurtă durată decât ce au făcut ieri. Spre exemplu, sigur poți fredona chiar acum jingle-ul de la Coca Cola sau melodiile populare în anii ’90 de la artiști precum A.S.I.A. sau Akcent.

Sunetul este cheia spre amintiri, deci dacă îți creezi o identitate audio unică, ai șanse mai mari să devii un brand recunoscut ușor de o audiență foarte mare. Într-o lume plină de reclame, trebuie să cauți mereu noi moduri prin care să ieși în evidență.

Sound marketing te ajută să crești loialitatea față de brand
Prin sound marketing ne referim la mai multe tipuri de audio, de la jingle-uri scurte, o asociere de câteva note sau chiar o melodie de trei minute. În funcție de publicul afacerii tale, îți poți spune povestea brandului printr-o melodie care te va ajuta să le câștigi încrederea.

Sound marketing îți permite să influențezi emoțiile consumatorilor
Clienții trebuie să se simtă fericiți și satisfăcuți după ce cumpără un anumit produs sau serviciu, iar sound marketing poate fi folosit pentru a determina consumatorii să se simtă într-un anumit fel. De ce să nu folosești și tu această unealtă?


Comments (2)
nicoleta1 :  Sa sti, ca am auzit...da, de cateva ori , cand am ascultat cateva clipuri de prezentare ale marketingului, in fundal se auzea o muzica , usor la inceput, dar crestea vibrational in functie de mesaj...Foarte tare !

Ajutorul acordat persoanelor nevoiase poate fi, de fapt, un sprijin oferit propriei persoane.


Comments (4)
nicoleta1 :  Minunate si adevarate aceste cuvinte, Cati, multumesc !🤗
sorinatodirel :  Da, adevărat!
danielle :  Da, faci fericit un om si te bucura si pe tine!
heyadoo :  da... foarte frumos! multumim!

Copyright © 2022 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo