when you make a mistake go ahead...Warren Buffet, una din cele mai inteligente persoane cu o avere de peste 100 de miliarde $, este una total atipică, din punct de vedere al nivelului de trai pe care a dorit să și-l cumpere, proporțional cu averea lui imensă.

Cu toate că este Chair și CEO la compania Berkshire Hathaway, o entitate de pe Wall Street care poate pune în cap aproape instantaneu întreaga economie mondială, el mereu a fost preocupat și de ceilalți și a preferat să își cheltuiască părți importante din avere pentru asta.

Cu toate că ar fi putut locui într-un mansion precum alții, a preferat să continuie să trăiască într-un apartament normal alături de soția lui.

Cu toate că putea să aibă cele mai scumpe haine, încă ajută mulți designeri noi pe piață și îi sprijină cumpărând din magazinele lor doar atunci când are nevoie.

Este o persoană foarte zgârcită cu cheltuirea banilor pe lucruri care nu contează și nu se simt, dovedind mult IQ financiar.

Ce ne place nouă cel mai mult la Warren, este faptul că el a făcut banii mereu doar "plimbându-i în mod inteligent".

Nu știm nici câți cunoașteți faptul că a fost una din persoanele marcante pentru Windows și Bill Gates, continuând după aceea împreună o serie întreagă de acte de caritate și implicare prin The Howard G. Buffet Foundation și Bill and Melinda Gates Foundation.

Pe mine, Alin Dimov, m-a marcat și m-a ajutat în viață mult un sfat de-al lui găsit pe internet și anume "Pe bursă nu câștigă cine e cel mai inteligent, ci acela care are cea mai multă capacitate de răbdare"!


Acum vă oferim un video despre gândurile și sfaturile sincere, la sfârșit de viață, a unui om fabulos și care ne confirmă și validează întregul nostru concept de a face bani și de a arăta iubire în jur.Un video care nu se poate urmări fără un șervețel la îndemână.

A practica recunoștința zi de zi ar trebui să devină un ritual deoarcece această practică încurajează fericirea și sănătatea.

Este regretabil faptul că majoritatea oamenilor își aduc aminte când și când să practice recunoștința. Dacă ne-am aloca timp pentru asta în fiecare zi, viața noastră ar putea fi schimbată într-un mod pozitiv pe termen lung.


Gândiți-vă la astfel de persoane!

Pe cine ați suna chiar în acest moment să îi citiți ceea ce ați scris pe o foaie cu 5 -10 minute înainte?

Prin sistemul nostru și voi puteți ajunge să influențați astfel de persoane, să le schimbați viața cu adevărat și să fiți voi cei de la capătul celelalt al firului, cărora le va fi dedicată o astfel de scrisoare!


Comments (1)
nicoleta1 :  Sănătatea și bunăstarea provin din practica sistematică a existenței, aflate sub semnul recunoștinței.

Copyright © 2022 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo